keby som robila marketing konkurenčnej firme určite by som do reklamy zakomponovala rozmliaždenie tej zelenej kreatúry v prvom momente jak by začal hovoriť 100 tabletov...
Vôbec neviem čo s ním majú všetci za problém.
Presne ako je tá možnosť. "Nevyvoláva žiadne pocity" mám adblock, telku nekumám a jediné kde ho vidím je akurát stránka alzy keď niečo objednávam (čo ráz za 4 roky xD)
Mna tie reklamy naštvú furt najnovšie to decko v reklame od nanukov mišha ako sa ho otec opýta že čo robí a on odpovie mišhu pre mamu rozkopal by som mu hlavu keď som bol mali asi 6 rokov srali ma reklamy kde na kojota padal strom ten utekal autom loďou lietadlom od stromu preč no ten naňho spadol aj tak vtedy som chcel rozbiť televízor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ked chodim okolo alzy, tak tam je taky obrovsky billboard a vzdy ma to potesi
Presne ako je tá možnosť. "Nevyvoláva žiadne pocity" mám adblock, telku nekumám a jediné kde ho vidím je akurát stránka alzy keď niečo objednávam (čo ráz za 4 roky xD)
Čiže .. asi tak