..ale možno by ti dali práveže aj tú nobeôovku za mier ! :d
ak je to to, co si myslím (že chceš vyskúšat.. nejaké tie baktérie, víry, a pod. s genotypovo, podmienením šírením a prenosom (podla ..etnicity a pod.)
ci..?
abo co je to za co "by ta skor zavreli, jako odmenili" ?
@dumbledore heeeej zatial len tromi. Planujem pridat este aspon dva. @lyterka myslienkovy pochod dobry, len neviem este ci podmienenym sirenim alebo nahodnym nieco na styl Inferna od Dana Browna, povodny napad bol virus so sirenim podmienenym inteligenciou potencialneho hostitela, ale vzhladom na to, ze ta je geneticky podmienena len z 80% obavam sa, ze by mi to nemuselo fungovat.
..a tiež, inteligencia, a pod. veci kolem toho sú dost zložité, aj na urcovanie, a zistovanie, detekovanie, (strašne tažko .."prukazné, a dost neexaktné..
(a toboz ešte na kodenie v 4 "znakovom kode dna (A, C, T, G )
..by sa muselo ist jednoducho, (s)prosto len podla .rasoveíj, resp. etnickích znakov, markerov (yop, úplne politicky nekorektne, ale - snád najjednoduchšie,
..a istejšie, "neprohloupíš :d )
@lyterka chapem chapem presne na toto som myslela, to by bolo strasne narocne toto a asi by to nebolo velmi presne a mohlo by sa to posrat prilis vela roznymi sposobmi. etnicky by to islo v poho ale to sa mi zase nepaci. Ja mam rada ludi vsetkych farieb (okrem ciganov a moslimov zvacsa), neviem, treba to proste domysliet...
@antifunebracka cigancina, slovencina, na juhu sr este madarcina, len tam vacsinou uz po slovensky nevedia a tie zvysne 2? zeby som si len ja nevsimla tie jazykove talenty v osadach?
len tri? ja sa plynule dohovorím v 4 (češtinu nerátam), velice lámano, smiešne a s bohatou gestikuláciou zvládnem ešte ďalšie tri a furt si myslím, že viem málo
@grietusha tak co ja viem, do sedemnastich mi akosi stacila plynula anglictina, teraz zurivo pracujem na dokonalovani francuzstiny, po nemecky co to rozumiem len nehovorim a slovanskym vacsine celkom rozumiem, ale tiez nehovorim. Akosi mi zatial staci. Ked dam do styridsiatky este nemcinu a taliancinu plynulo budem uplne spoko, viac akosi nepotrebujem.
Nejaka vyraznejsia multilingvalita akosi nie je mojou prioritou.
Tu sú vždy samí chytráci, čo hovoria aj 20-timi jazykmi, len preto, lebo ich počuli dakde na VHS-kách a už si myslia, že by sa dohovorili plynulo bez problémov. Keby ste mali niekde takto docestovať alebo v tom jazyku niečo vybaviť, potom by sa udivili, ale tu všetci všetko vedia najlepšie, tak nechajme ich si to myslieť.
@artusios mojenecko, oboma cudzimi jazykmi bezne niekolko krat za den/tyzden rozpravam a rozpravala som aj s native speakermi... No a po slovensky samozrejme kazdy den.
Ja viem akurat tak po anglicky (ak nepočítam také jak čeština, polština..) a som spokojny
Ale tak keď už Ask me Anything tak dam aj dajaku otázku
Aký hudobný štýl počúvaš najviac ale fakt že najviac? (proste nie take kokociny že počuvaš všetko čo sa ti pači ale proste jedno čo počuvaš najviac zo všetkych)
@kittan to je dost zakerna otazka toto neviem. kedysi som dost pocuvala rock, trochu metal a take vselico, teraz neviem. Mam malo casu na hudbu a ked uz tak ju vyuzivam ako ucebnu pomocku takze momentalne (takmer) cokolvek ak je to po francuzsky.
@trdelniiiq Vies co, pred pol hodinou ked som isla domov neprsalo, teraz neviem. @antifunebracka chcem vidiet toho slovenskeho roma co rozprava gramaticky spravne po cesky...ved ti ani po slovensky nevedia.
@vitocorleone moj nazor na kazdeho cloveka je, ze ked je slusny, pracuje, zije normalnym zivotom a prispieva kvalite spolocnosti tak super.
Ak si lenive prasa, ktore sedi doma a len robi decka a vyciciava spolocnost, odjeb sa. Ci si biely, cierny, zlty, modry Nemam rada skatulkovnie. Aj romovia existuju slusni...malo, ale existuju.
@lawey tak anglictinu som malo prakticky od skolky a 5r bilingvalneho gymka je 5r bilingvalneho gymka a po francuzsky nejako silou vole a casom stravenym v nice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
..ale možno by ti dali práveže aj tú nobeôovku za mier ! :d
ak je to to, co si myslím (že chceš vyskúšat.. nejaké tie baktérie, víry, a pod. s genotypovo, podmienením šírením a prenosom (podla ..etnicity a pod.)
ci..?
abo co je to za co "by ta skor zavreli, jako odmenili" ?
@lyterka myslienkovy pochod dobry, len neviem este ci podmienenym sirenim alebo nahodnym nieco na styl Inferna od Dana Browna, povodny napad bol virus so sirenim podmienenym inteligenciou potencialneho hostitela, ale vzhladom na to, ze ta je geneticky podmienena len z 80% obavam sa, ze by mi to nemuselo fungovat.
(a toboz ešte na kodenie v 4 "znakovom kode dna (A, C, T, G )
..by sa muselo ist jednoducho, (s)prosto len podla .rasoveíj, resp. etnickích znakov, markerov (yop, úplne politicky nekorektne, ale - snád najjednoduchšie,
..a istejšie, "neprohloupíš :d )
Nejaka vyraznejsia multilingvalita akosi nie je mojou prioritou.
Ale tak keď už Ask me Anything tak dam aj dajaku otázku
Aký hudobný štýl počúvaš najviac ale fakt že najviac? (proste nie take kokociny že počuvaš všetko čo sa ti pači ale proste jedno čo počuvaš najviac zo všetkych)
ale tak nech si niekto tvrdi, ze rozprava aj dvadsiatimi, idc
Ved na slovensku skoro nikto nevie ani Len anglicky
@milgamman presne a este CR to staci, sak to uz su 4
@antifunebracka chcem vidiet toho slovenskeho roma co rozprava gramaticky spravne po cesky...ved ti ani po slovensky nevedia.
Ak si lenive prasa, ktore sedi doma a len robi decka a vyciciava spolocnost, odjeb sa. Ci si biely, cierny, zlty, modry Nemam rada skatulkovnie. Aj romovia existuju slusni...malo, ale existuju.
ale vies, troma jazykmi znie lepsie nez dvoma cudzimi jazykmi a pravda su obe
@milgamman s tebou by som chcel pracovat!
@milgamman ale mas rada jar a ja som sa vtedy narodil neromstvo neni prekazkou!