záruka by mala byť, ale reálne no...len niekolko mesiacov, ale poslať to s5 by ťa vyšlo veľa, že viac sa to oplatí kupovať u nás.
Možno potom gearbest, oni by mali mať aj reklamácie na slovensku. Ale majú obmedzený tovar, nie je tam toho toľko veľa a len niekolko značiek.
@mefistofel chcela som graficky tablet a u nas su bud tie s obrazovkou ktore stoja od 400€ alebo strasne malicke a lacne... a ja som chcela taky ten lepsi bez obrazovky ktory na slevensku nie je no vidis a mna ani gearbest nenapadol diky
@mefistofel no zistim si ako to je s reklamaciami u gearbest a ked budu na slovensku tak určite využijem to na nakup a ked nebudu tak vymyslim niečo ine
@obsession tak ale kvalitu mi nezabezpečia ani nikde inde. Každý výrobok vyrobený v USA, Číne, Taliansku či na Slovensku nemá istotu že bude bez vady. Amazon je obchod ako keď pôjdeš do nay a máš tam spustu vecí, značkové aj tie neznáme menšie značky. Sú tam priamo výrobcovia a nie z druhej ruky (myslím že aj to ale to už tam píše).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Možno potom gearbest, oni by mali mať aj reklamácie na slovensku. Ale majú obmedzený tovar, nie je tam toho toľko veľa a len niekolko značiek.