konkrétne sny ani nie ,, ale chcem, keď si raz premietnem svoj život, byť s nim naplno spokojná ale to neznamená, len si užívať,, ale dosiahnuť niečo ..
Mám sny a neviem, môžu sa zdať niekedy aj poriadne nerealistické, ale keď človek neskúsi, nevie... Chcela by som sa dostať na univerzitu v Anglicku, mám už aj pár vybratých a keď mi vyjdú testy, tak sa na ne určite budem hlásiť. Tie univerzity ponúkajú dobrým študentov prax v tom obore, na ktorý chcem ísť ja a keď budem dostatočne dobrá, čo verím že budem, ak budem na sebe dostatočne pracovať, tak ktovie, možno motyka vystrelí. Idem si za svojimi snami, pretože chcem robiť to, čo ma baví, nechcem skončiť ako niekto, kto sa ráno zobudí a povie si, že nenávidí svoju prácu a že to mohlo dopadnúť aj lepšie, keby... No a tak.
najprv som cela ist na vysoku a byt "vzdelanou" obciankou ale po roku sterdnej som pochopila ze nabiflene vedomosti mi do zivota nic nedaju.. Vzdelany neznamena stastny.. a preto poskole odidem spoznavat svet
Mám sny . Ale či sa ich uchopím a či ich aj dosiahnem je otázne . Viem že človek môže dosiahnúť všetko čo si len zaujmieni . Ale treba tomu čas , a energie . A ja som lenivé stvorenie
mne sa priam zázračne plní všetko, po čom som kedy túžila. ak človek kráča za svojimi snami, skoro všetko sa dá dosiahnuť. netreba sa vzdávať a treba niečo pre svoje sny robiť, nečakať v kúte, ale pracovať na sebe.
a funguje to
ale očakávam každú chvíľu aj druhú krivku sínusoiudy.
alebo neočakávam? a práve preto to ide tam, kam chcem. zatiaľ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nieco sa podarilo, nieco nie, a dufam, ze sa nieco este aj podari
Myslel, som to aj tak, že aký je váš ciel v živote...napríklad čo chcete dosiahnuť alebo čím chcete byť
no pre mna tak dolezite a vynimocne...
no čo...
Skvelý prístup, aj ja si idem za svojím snom...snažím sa urobiť preto maximum..
a funguje to
ale očakávam každú chvíľu aj druhú krivku sínusoiudy.
alebo neočakávam? a práve preto to ide tam, kam chcem. zatiaľ...