jéj quake ...ale musím sa priznať, že celý som ho intenzívno nepočúvala... len neiktoré časti a ako zátišie
vegetable kingdom! ancestor of brocoli.... lalalala
a a a a áá
- taka prikladova dla mňa
a iné dávaťnebudem lebo nechcem, ale coil mi teraz padol strašne dobre...hlavne brocoli (mam cely deň chuť na brokolicu)
i keď coil-ova zložka ambientu sa asi skorej prikladá k tomu "dark" ambientu - ale privlastok dark je fakt vtipný!
a ambientoidné veci mam rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
napr. ambient patrí medzi moje najfrekventovanejšie a najviac vyhľadávané hudobné žánre
je toho veľa
a a a a áá
a iné dávaťnebudem lebo nechcem, ale coil mi teraz padol strašne dobre...hlavne brocoli (mam cely deň chuť na brokolicu)
i keď coil-ova zložka ambientu sa asi skorej prikladá k tomu "dark" ambientu - ale privlastok dark je fakt vtipný!
a ambientoidné veci mam rada
(ale samozrejmé)
potom hlavne dark ambient veci, ako robí aj spomínaný Coil,
Hecq, LAND, Algol, The Caretaker,
ináč potom skutočne ambientné: field recordings
a samozrejme APHEX TWIN!
+ ďalšie z Falloutu 2 aj 1
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/H2syW0zCf60" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/LLiAnxYOhMM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>