V Budapešti si v požičovni SIXT jedna Američanka vypožičala automobil Citroen C4. S týmto vozidlom potom išla z Budapešsti a do Pecs ( cca 220 km ), ale len na 1. rýchlostnom stupni - myslela si, že je to "automat"!!!
no hej, kvôli jednej krave čo nevie šoférovať bez automatickej, sú hned všetci američania opice a nafúkaný ko*oti, nie?
Takých jak ona vídam každodenne riadiť niekolko miliónové tereňňáky aj na Slovensku, samozrejme s automatom
Ale ano ano, kvôli jednej krave o ktorej sa rozkríkne ako je sprostá, sú hned všetci je*nutí, ved to je jasné...
@18 američania sa už neraz ukázali akí sú pytomí veď napríklad jeden z dosť smutných príbehov keď nejaká američanka dala psa do mikrovlnky a takýchto prípadov je strašne veľa američania sú sprostí !!
@19 a ja som zahodil klúče od domu do smetiaka, kamarát rozbil auto lebo si myslel že ono "vie lietať", další známy ošťal lavičky v parku kam si potom sadol, ect. ect. Čiže to sa rovná tomu že Slováci sú sprostí? sprostí sú samotní ludia, po celom svete, nie národy.
Ako ale mne je jedno že si niekto chce riešiť komplexy prenášaním chýb jednotlivcov na celé spoločenstvo... takže len tak ďalej
prestante vsetci nadavat na americanov ked drviva vacsina z vas ziadneho poriadne nepozna, nehovoriac o tom ze hadzat 300milionov ludi do 1 vreca je fakt odvaha. mam tam rodinu, su to normalni slusni inteligentni ludia, takze vase keci ma urazaju.
Mne stačilo, že som čítal raz o tom ako jeden Američan šiel karavanom po dialnici a stlačil gombík AUTO na palubovke (tušímže to malo funkciu nejakého automatického ohrevu či čoho) a šiel si zatiaľ uvariť kávu a potom nabúral. Po havárií sa čudoval ako mohol nabúrať, veď zapol Autopilota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
: to je piiiiicaaaaaaa americkaaaaa : :
@zvieratko - je jedno či bola alebo nebola blondína... stačí to že je američanka
Takých jak ona vídam každodenne riadiť niekolko miliónové tereňňáky aj na Slovensku, samozrejme s automatom
Ale ano ano, kvôli jednej krave o ktorej sa rozkríkne ako je sprostá, sú hned všetci je*nutí, ved to je jasné...
Ako ale mne je jedno že si niekto chce riešiť komplexy prenášaním chýb jednotlivcov na celé spoločenstvo... takže len tak ďalej