Zdravím. Chcela by som pocut či je tu niekto kto berie lieky na predpis ako ritalin, concertu prípadne adderall... Vyjadrite sa či niekto to aj veľmi zneužíva a ako ? Kľudne napíšte aj svoje skúsenosti s amfetaminmi od dilerov . Ja niesom žiaden fetak ,
Vďaka , pisala som mu uz . Ja som ritalin brala vyse roka . Kazdy vykend pravidelne.. uz vo štvrtok som sa tešila jak pulka.. a niekdy som ho brala od nudy i cez tyzden .. nemám ADHd . Psychiatricka mi ho po dohode predavala. Nebola to dobrá psychiatricka , bola súkromná , zakomplexovana . A okrem veľkých uplatkoch, ktoré som jej dávala , tam šlo aj o viac . Pritom každému z okolia kto ju pozna , vie že je moc bohata na to že je len lekárka . Je mi jasné vcom plave... Odmietla som jej uz platit take peniaze , jednoducho na to nemám(moji rodičia) a zneužívať sa tiež nenechám . Ale ten ritalin mi chyba ( Prosím Vas čo mam robiť , ak sa mi vyhráža . Nechcem uz mať u nej kartu .. neviem som robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov