ja nemám žiadny taký problém, že by som si s ním nevedela rady. Ale poobede som bola len tak na nete a našla som jednu zaujímavú stránku » www.dhab.webgarden.cz/...
uričte si ju pozrite, mne pomaly až slzy z očí vyskočili
myslim, ze anorexia nic neriesi..jasne, budu potom chude, ale povedala by som, ze az nechutne ..radsej trosku pri sebe ako s vytrcajucimi kostami ..ale neodsudzujem tychto ludi..vacsinou asiq ani sami nevedia, do coho padli..len fiem, ze zo mna anorekticka isto nebude, lebo ja a byt ohlade...to nejdeee by som kapla uz na druhy den a kebyze mam taku kamosku? hm..neviem ..=/
Aduliatkodca: preco by sme ta mali oznacit za nie velmi mudru? Nahodou konecne normalna diskusia, v ktorej sa neriesia picoviny.
Tak najprv by som sa porozpraval s kamoskou a snazil by som sa jej dohovorit, a ak by to bolo zbytocne tak asi hej isiel by som za jej rodicmi, sak ide o jej dobro.
A keby mozem tak tu stranku vydrbem cez zavrete okno, ako nic proti anorektikom, ale hento je uz vazne chore..
anorekticky su strasne vychrdnute..ale zas ja som schudla za 3 mesiace okolo 9 kg.. a kym mi netrcia bedrove kosti mam mindraky .. a uplne najhorsie je ked smi niekto povie ze som pribrala..zo mna si robia haluz..neyslia to vazne ale oni to nechapu.to mam poto ine vycitky ci som pribrala.. vazim sa niekolko krat denne a jem tiez dos cudne..ze cely den nic a potom 3 rozky... asi dom divna
uz som si tak aj pokazila zaludok a bola som u doktorky...vysli mi zle pecenove testy atd ale ja neveiem prestat s tym stravovanim ... ja sa strasne bojim ze priberiem.. a okrem toho chcem byt chudsia
Aduliak, chudsia? ..omfg, ved mas 173cm a 53kg.. si az velmi chuda.. vaha, ktoru by si mala mat je 63kg .. newiem, ale ja na tvojom mieste by som uz zasla za nejakym doktorom ..ani nie kvoli vahe, ale kvoli tomu co pises.. ze chces byt este chudsia ..hm
No som si pozrela tu stranku, to je hroza. Vraj chcu byt dokonale...neviem ci je horsie byt chora fyzicky alebo chora na hlavu..V tomto pripade je to oboje.
A tie obrazky, normalne mi z toho prislo zle. A viac som sa tesila na moj chutny obed-kura s opecenymi zemiakmi
Velmi ma zaujala tato diskusia...aj ja som trpela anorexiou..bolo to vazne hrozne.Vobec som si neuvedomovala ako ublizujem sama sebe. Clovek ktory niecim takym trpi sam nevie posudit, ze je vychudnuty.A s tou pomocou je to velmi tazke.Ja som nechcela od nikoho prijat pomoc, pretoze som si nechcela priznat, ze som chora...
anorexia je totalne zufalstvo!!v zivote by som sa nechcela do niecoho taketo namocit!ja tiez nemam dokonalu postavu ale radsej sa ju snazim zmenit niecim inym ako keby som nemala jest..to by som nezvladla...ja som sa uz vela krat nad sebou zamyslala, ze by som mala schudnut, ale urcite nie takymto sposobom.ja som stastna taka aka som a nic na tom nebudem menit...mam priatela, ktory ma miluje taku aka som a to je najdolezitejsie ...on stale hovorim(mozno len aby ma neurazil),ze vyhcudnute baby su strasne, ved sa neda ani za co chytit....
teraz som si pozrela tu stranku...je to strasne, ze nikto tomu prepadne...noo nedalo mi to a napisala som svoj nazor rovno na tu stranku..nech ma aj ukamenuju...mne to je jedno...vyjadrila som sa..a som stasna
Ja tiez lutujem také dievčatá, čo tým trpia, ale k tej stránke, ked je ktosi anorektik, dobre berem to, on zato nemôže, ale aby navádzal nato aj druhých? Isto to zalozil ktosi, kto je fakt chorý na hlavu alebo si robí srandu z toho. No keby som mala odvahu, normál by som to dala dakde do novín, lebo málokto si ju takto pozrie.
Nia, vdaka, aj ja im tam idem veru čosi pekné napísať
Aduliak, musís normálne jest, lebo skodís sama sebe, prečo chces byt vlastne dokonalá, kvôli chalanovi? Ved ak ta bude mat skutočne rád, tak ta nebude chcieť dokonalú. A chalani nemajú zas radi úplne vychrtlé dievcatá, radsej aby ich mali začo chytiť ale viem, že ty chces byť proste chudá, sak aj ja som chcela byť ako takmer kazdé dievca.
Jessy, a ty si sa ako z toho dostala? ak môžem vedieť. Lebo mám jednu kamosku a neni anorekticka, no stále drzí hlúpe diety, lebo chce zaujat jedného chalana.
Tommyhot, vdaka cením si to, a hlavne od teba lebo sak pozerám diskusie a vzdy si povies čo si myslís, nech to je co chce.
Majlos, no ja som anorektička určtie neni, ja jem dakedy az prílis vela, ale pozvat by si ma aj tak mohol ale platís ty
no pozrel som to ale len zbezne lebo pri prvom obrazku mi bolo tazko.
jasne ze je krasny pohlad na babu so super telom ale hento ma od pekneho tela velmi daleko.radsej mam oblejsie tvary.som profesionalny sportovec a kazdy by cakal ze sa mi budu prave take baby lubit ale tak radsej dievca co ma nieco navyse ako to co vyzera ako kostra obtiahnuta kozou.
keby tym trpela kamaratka tak by som sa jej rozhodne snazil nejako pomoct ale aj ked neviem ako preto radsej takym kamaratkam co su trochu pri sebe viackrat opakuje ze vyzeraju dobre a uprimne.
no uz vobec nehovorim keby tym trpelo moje dieta.to si ani predstavit neviem.je to ovplyvnovane dobou aj ked so vsetkych stran je pocut ze take tela uz nejsu ono ale stale ich vsade vidiet
Aduliatkodca: mno jo nemas za co. Mozno si si vsimla ale nie vzdy picujem do diskusii, len ked uz to fakt nema uroven, je to totalna picovina a ked sa to rozoberalo milionstyristopatkrat pred tym. Toto je nahodou na zamyslenie..
Aduliatkodca: No ja som sa o tom porozpravala otvorene s najlepsou kamaratkou. Ona sa o mna bala a chcela mi pomoct.Stale sme sa o tom vsetkom rozpravali, citali ako dopadli ine baby.A potom sa to zacalo riesit aj u nas doma...Teraz som uz ok. Je mi jedno ci si dam vecer pizzu alebo co. Vobec ma to nezaujima a jedlo ako take uz neriesim. Jem to co chcem a je mi dobre ..ale na zaciatku to bolo tazke opat si zvyknut najest sa a nemat vycitky...
Ale nie. Ked ktosi zakladá diskusiu, tak budto má nejaký vázny problém, s ktorým si nevie rady alebo nejakú tému, o ktorej chce debatovať. A kazdý si myslí, že práve ten jeho problém je na zamyslenie a ním zauje. Lebo ked ta niečo trápi, tak chces proste radu a birdz je nato ako stvorený. A k tým, že sa tu diskusie aj opakujú, no mali by si samozrejme pozrieť, že či tu uz taká nebola, ale ked je tu ktosi nový, tak ho to tazko napadne. Lebo prvé, čo vidí je Založ novú diskusiu.
Ale más aj pravdu, z niektorých diskusíí ani ja nemôžem
Mala si šťastie, že si nedopadla horšie. Lebo počula som už aj o dievčatách, ktoré skončili s tým u psychologa a to je asi to najväčšie poníženie pre ne, dokonca nato aj zomreli. A najtazsie si asi je priznať, že tým skutočne trpíš. Ale prečo to vlastne robia, pre lásku?
Ja som chcela byť kedysi tiez dokonalá, sak kto by nie. Aj som drzala blbé diety, no nastastie som si nasla chalana, ktorý ma mal rád takú aká som bola, co mi veľmi pomohlo.
A teraz mi je uz jedno, čo zjem. Samoska, že aj teraz si chcem svoju postavu vylepšiť ale určite nie tak, že si odopriem všetky chutné jedlá na tomto svete
Aduliatkodca: co je vazny problem? Ze baba slinta ked sa olizuje s chalanom? Alebo ze 13-14 rocne su "zamilovane az po usi" a dotycny ich nechce a preto je kokot?
Toto nie su vobec problemy a keby ti co tu zakladaju take kokotske diskusie mali skutocne problemy, tak by sa asi zosypali na mieste..
Aduliatkodca to je sice pekne,ale ked sa ten chalan s tebou rozide a budes dllllhe roky sama,lebo ta nikto nebude chciet,co potom?
Stale si budes mysliet,ze diety su blbe a ze odoprenie si svojho chutneho jedla je az taka obet??
Mimochodom,ja na tu stranku chodim uz skoro mesiac a pol...a sledujem a snazim sa mat konstruktivnejsiu kritiku ako - ste jebnute!
Nech idu do MacDonaldu a nazeru sa ich asi nikto nepresvedci,ale prinajmensom malickosti ako,radsej nejest ako to vyvracat,treba sa najest aspon raz za den,pretoze sportovat bez energie sa neda alebo lepsie je lepsie jest menej a kazdy den ako nic 3 dni a potom sa najest,pretoze telo si ulozi zasobu a je to este horsie...
Len som chcel tolko povedat,ze mozno s tymito holkami vobec nesuhlasim,ale chapem ich. PEACE
existujú isto aj váznejsie problémy, ale tak oni si to este asi neuvedomujú, pre nich je ten ich problém najväčší na svete. A práve preto by si mal byť na nich milý a snaziť sa im pomôcť A inak asi by si sa divil, ale aj 14 rocná sa vie bláznívo zalúbiť a aj sa preto veľmi trápiť. Ale zas postupne sa naučia, čo ta nezabije, to ta posilní
zaujal ma tvoj názor, naozaj si to presvedčivo napísal. Určite ja neodsudzujem diety ani cvičenie, ved aj ja chcem mať raz dokonalú postavu
a istotne si stastnejsí, ked vieš, že ta druhí obdivujú a opačné pohlavie má o teba záujem. Ale ked tá stránka je taká, že hned to vedie k tomu, aby si nezmyselne hladoval. Proste tie obrázky, texty, aj ich pokec, to neni o ničom inom, ako o anorexii. sak existuje milion stránok o chudnutí, ale hento? Ved tam sú návody ako vyvracať jedlo, aké prehánadlo je najúčinnejšie, kolko si zjedol kazdý den kalorii, ako oklamať rodičov. A najhoršie je na tom, že oni to nerobia pre chalanov, ani pre seba, ale proste postupne sa zabíjajú a je im to jedno. A navadzajú na to iných, ved náhodu tam príde nejaká 13 rocná a zaujme ju dieta tri dni takmer nič nejesť. No asi že to bude napodobnovať.
Ale inak ked si písal, že tam chodís uz vyse mesiaca, je naozaj pekné od teba ako chalana, že sa im snazíš pomôcť a sledujes t ale aj tak si mysllím, že to nemá zmysel.
Fuh no ja by som bez jedla nevydrzala ani den... kde uz bez toho uzasneho pizzoveho rozku, deli, cokolady, grilovaneho kurata a harnoliek... Az sa mi spravili chutky. Tie anorekticky to maju v hlavach fakt nejak pomatene.Ved mne by liezlo na nervy uz len to, ze by som sa cely den mala sustredit na jedlo, na to ako odolat, trapit sa ak nieco zjem, kazdy den sa vazit. Predsa na svete je tolko vci, o ktore by som prisla keby sa cely moj zivot krutil len okolo vahy. Nehovorim, ze ma nenapadne, ze by bolo fajn vyzerat ako nejaka chuda modelka (nie zas kost a koza) ale tym to hasne... Asi tolko. A kebyze mam taku kamosku, tak to urcite prezradim jej rodicom, aj keby som si ju zato pohnevala. Mala by som vycitky keby som to nechala tak. A on by mi neskor mozno aj podakovala...
no kazdý ma nato iný názor, ja som bola tiez v 14 bláznivo zalúbená a myslela som si, že bez neho umrem, no nevieš si predstavit, čo som vtedy robila, aké traposiny
istotne to nebola skutočná láska lebo samozrejme vekom dospievaš a más na veci aj iný názor. Ale vtedy som si to tiez myslela a neváhala by som tu zalozit tiez dajaké trápne diskusie este stastie, že som sem vtedy nechodila
Tak ty sa teda ulievas doma??? no ze sa nehanbís, to ja písem zajtra dokonca koncoročnú z Matiky, sak uz sa teraz modlím, aby som tam čosi povymýslala aspon na 4
ale ako, to ja keby chodím na výsku a mám skuskové tak by som net ani nezapla, len by som sa biflila
Takze zajtra asi neprídem, navyše este nemám pre teba kúpený ani ziadny darček inak, ani vlastne neviem čo ti mám kúpiť, čo by ta potesilo? ABy to nebola dajaká trapošina
no zasnem, tak ja som tu nová, neviem ako to tu chodí a vy hned načo nemyslíte??? zas to je celé o sexe a este za mojim chrbtom, no ze vám obom hanba neni
Ale inak, tommyhot, nemás náhodou aj ty chut o súkanie s majlosom? ked ta takéto veci napádajú isto po veceroch o nom tajne snívas, sa aspon priznaj,lebo vidiet veru trosku ziarlivost
A majlos, no vzorný student, imidzák, na ktorého letí veru kazdá a načo to tiez nemyslí Inak uz viem, čo ti na uvítanie donesiem, ked nemás po večeroch čo robit. Bo bola som veru pozret v meste a som nasla takú peknú gumennú anču
Adu: ja som na to pomyslel az ked to sem tommyhot napisal, takze to je jeho vina! A Anca sa zide, pes je furt nejaky nervozny, dufam ze bude kvalitna a ze ju nerozdriape a nerozkuse.
Tommyhot: dorici, to mala byt tajna aferka ty trkvas, zachvilu toho bude cely birdz...
Ja mam k Anorexii velmi blizko,aj ked moja vaha sa vysplhala na nieco nad 40kg,ked si chvilu nestrazim jedenie(asi dva,tri dni) taha sa to so mnou mesiac a nedokazem do seba napchat viac ako obed a vecer mozno jogurt,vtedy velmi schudnem a je velmi tazke znovu ziskat naspat vahu...Jedlo mi asi nechyba ani pre to,ze vela fajcim,ale v poslednej dobe je to v norme a zatial sa drzim...
no tak to teda ste, tým najkrajším spôsobom, no neviem, či by som ja o takú slávu stála
A ako to je potom teda medzi vami?? Lebo akosi ste sa nezhodli ked tommyhot sa priznal aj za teba, že cosi je medzi vami aj viac a ty práveze si si to nepriznal inak tú gumennú anču som chcela pre teba majlos, ved pes si nájde rýchlo dajakú suku na ulici,ale co ty?
Ten pes neni len taky pes, takze suky od neho ruky prec Nebude sa kurvit s kadejakou zmeskou A ja ancu nepotrebujem A inak ty mas Robka ci samoobsluha?
ja neverim tomu co tam tie holky popisali...ze vraj pri vyske 177 cm je vaha 49 kg normalna...trebalo by im pomoct...a ze si to rodicia nevsimaju...je to smutne strasne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Tak najprv by som sa porozpraval s kamoskou a snazil by som sa jej dohovorit, a ak by to bolo zbytocne tak asi hej isiel by som za jej rodicmi, sak ide o jej dobro.
A keby mozem tak tu stranku vydrbem cez zavrete okno, ako nic proti anorektikom, ale hento je uz vazne chore..
A tie obrazky, normalne mi z toho prislo zle. A viac som sa tesila na moj chutny obed-kura s opecenymi zemiakmi
Ja tiez lutujem také dievčatá, čo tým trpia, ale k tej stránke, ked je ktosi anorektik, dobre berem to, on zato nemôže, ale aby navádzal nato aj druhých? Isto to zalozil ktosi, kto je fakt chorý na hlavu alebo si robí srandu z toho. No keby som mala odvahu, normál by som to dala dakde do novín, lebo málokto si ju takto pozrie.
Nia, vdaka, aj ja im tam idem veru čosi pekné napísať
Aduliak, musís normálne jest, lebo skodís sama sebe, prečo chces byt vlastne dokonalá, kvôli chalanovi? Ved ak ta bude mat skutočne rád, tak ta nebude chcieť dokonalú. A chalani nemajú zas radi úplne vychrtlé dievcatá, radsej aby ich mali začo chytiť ale viem, že ty chces byť proste chudá, sak aj ja som chcela byť ako takmer kazdé dievca.
Jessy, a ty si sa ako z toho dostala? ak môžem vedieť. Lebo mám jednu kamosku a neni anorekticka, no stále drzí hlúpe diety, lebo chce zaujat jedného chalana.
Tommyhot, vdaka cením si to, a hlavne od teba lebo sak pozerám diskusie a vzdy si povies čo si myslís, nech to je co chce.
Majlos, no ja som anorektička určtie neni, ja jem dakedy az prílis vela, ale pozvat by si ma aj tak mohol ale platís ty
jasne ze je krasny pohlad na babu so super telom ale hento ma od pekneho tela velmi daleko.radsej mam oblejsie tvary.som profesionalny sportovec a kazdy by cakal ze sa mi budu prave take baby lubit ale tak radsej dievca co ma nieco navyse ako to co vyzera ako kostra obtiahnuta kozou.
keby tym trpela kamaratka tak by som sa jej rozhodne snazil nejako pomoct ale aj ked neviem ako preto radsej takym kamaratkam co su trochu pri sebe viackrat opakuje ze vyzeraju dobre a uprimne.
no uz vobec nehovorim keby tym trpelo moje dieta.to si ani predstavit neviem.je to ovplyvnovane dobou aj ked so vsetkych stran je pocut ze take tela uz nejsu ono ale stale ich vsade vidiet
no niektoré aj pochvális, ako napr. moju
Ale nie. Ked ktosi zakladá diskusiu, tak budto má nejaký vázny problém, s ktorým si nevie rady alebo nejakú tému, o ktorej chce debatovať. A kazdý si myslí, že práve ten jeho problém je na zamyslenie a ním zauje. Lebo ked ta niečo trápi, tak chces proste radu a birdz je nato ako stvorený. A k tým, že sa tu diskusie aj opakujú, no mali by si samozrejme pozrieť, že či tu uz taká nebola, ale ked je tu ktosi nový, tak ho to tazko napadne. Lebo prvé, čo vidí je Založ novú diskusiu.
Ale más aj pravdu, z niektorých diskusíí ani ja nemôžem
Ja som chcela byť kedysi tiez dokonalá, sak kto by nie. Aj som drzala blbé diety, no nastastie som si nasla chalana, ktorý ma mal rád takú aká som bola, co mi veľmi pomohlo.
A teraz mi je uz jedno, čo zjem. Samoska, že aj teraz si chcem svoju postavu vylepšiť ale určite nie tak, že si odopriem všetky chutné jedlá na tomto svete
Toto nie su vobec problemy a keby ti co tu zakladaju take kokotske diskusie mali skutocne problemy, tak by sa asi zosypali na mieste..
Stale si budes mysliet,ze diety su blbe a ze odoprenie si svojho chutneho jedla je az taka obet??
Mimochodom,ja na tu stranku chodim uz skoro mesiac a pol...a sledujem a snazim sa mat konstruktivnejsiu kritiku ako - ste jebnute!
Nech idu do MacDonaldu a nazeru sa ich asi nikto nepresvedci,ale prinajmensom malickosti ako,radsej nejest ako to vyvracat,treba sa najest aspon raz za den,pretoze sportovat bez energie sa neda alebo lepsie je lepsie jest menej a kazdy den ako nic 3 dni a potom sa najest,pretoze telo si ulozi zasobu a je to este horsie...
Len som chcel tolko povedat,ze mozno s tymito holkami vobec nesuhlasim,ale chapem ich. PEACE
Tieto zenske su psychicky chore, tu nepomoze psycholog ale psychiater a dietolog...
existujú isto aj váznejsie problémy, ale tak oni si to este asi neuvedomujú, pre nich je ten ich problém najväčší na svete. A práve preto by si mal byť na nich milý a snaziť sa im pomôcť A inak asi by si sa divil, ale aj 14 rocná sa vie bláznívo zalúbiť a aj sa preto veľmi trápiť. Ale zas postupne sa naučia, čo ta nezabije, to ta posilní
zaujal ma tvoj názor, naozaj si to presvedčivo napísal. Určite ja neodsudzujem diety ani cvičenie, ved aj ja chcem mať raz dokonalú postavu
a istotne si stastnejsí, ked vieš, že ta druhí obdivujú a opačné pohlavie má o teba záujem. Ale ked tá stránka je taká, že hned to vedie k tomu, aby si nezmyselne hladoval. Proste tie obrázky, texty, aj ich pokec, to neni o ničom inom, ako o anorexii. sak existuje milion stránok o chudnutí, ale hento? Ved tam sú návody ako vyvracať jedlo, aké prehánadlo je najúčinnejšie, kolko si zjedol kazdý den kalorii, ako oklamať rodičov. A najhoršie je na tom, že oni to nerobia pre chalanov, ani pre seba, ale proste postupne sa zabíjajú a je im to jedno. A navadzajú na to iných, ved náhodu tam príde nejaká 13 rocná a zaujme ju dieta tri dni takmer nič nejesť. No asi že to bude napodobnovať.
Ale inak ked si písal, že tam chodís uz vyse mesiaca, je naozaj pekné od teba ako chalana, že sa im snazíš pomôcť a sledujes t ale aj tak si mysllím, že to nemá zmysel.
už som si pozerala vlak, kedy ti to vyhovuje? Aby som ta náhodou nevyrusila pri niečom veľmi dôležitom
Potrebujú veru pomôct, ale ked to úspesne taja dokonca pred rodičmi, tak to už je čo povedať. Ved rodicia by mali príst nato ako prví.
no kazdý ma nato iný názor, ja som bola tiez v 14 bláznivo zalúbená a myslela som si, že bez neho umrem, no nevieš si predstavit, čo som vtedy robila, aké traposiny
istotne to nebola skutočná láska lebo samozrejme vekom dospievaš a más na veci aj iný názor. Ale vtedy som si to tiez myslela a neváhala by som tu zalozit tiez dajaké trápne diskusie este stastie, že som sem vtedy nechodila
Tak ty sa teda ulievas doma??? no ze sa nehanbís, to ja písem zajtra dokonca koncoročnú z Matiky, sak uz sa teraz modlím, aby som tam čosi povymýslala aspon na 4
ale ako, to ja keby chodím na výsku a mám skuskové tak by som net ani nezapla, len by som sa biflila
Takze zajtra asi neprídem, navyše este nemám pre teba kúpený ani ziadny darček inak, ani vlastne neviem čo ti mám kúpiť, čo by ta potesilo? ABy to nebola dajaká trapošina
Ja som furt doma aj ked mam skolu A tie skusky netreba brat az tak vazne, sak mozem aj preniest nieco Jaky darcek preboha?
Ale inak, tommyhot, nemás náhodou aj ty chut o súkanie s majlosom? ked ta takéto veci napádajú isto po veceroch o nom tajne snívas, sa aspon priznaj,lebo vidiet veru trosku ziarlivost
A majlos, no vzorný student, imidzák, na ktorého letí veru kazdá a načo to tiez nemyslí Inak uz viem, čo ti na uvítanie donesiem, ked nemás po večeroch čo robit. Bo bola som veru pozret v meste a som nasla takú peknú gumennú anču
Aduliatkodca: ja o tom snivat nemusim ved Majlos nepotrebuje ancu, on ma mna
Tommyhot: dorici, to mala byt tajna aferka ty trkvas, zachvilu toho bude cely birdz...
A ako to je potom teda medzi vami?? Lebo akosi ste sa nezhodli ked tommyhot sa priznal aj za teba, že cosi je medzi vami aj viac a ty práveze si si to nepriznal inak tú gumennú anču som chcela pre teba majlos, ved pes si nájde rýchlo dajakú suku na ulici,ale co ty?
Ja ani jedno, vies ako ja som zarytá katolíčka, takže ja až po svadbe ja na sex ani myslieť nemôžem