Ahojte rád by som sa spýtal či niekto máte skúsenosti s tréningmi Andyho Winsona ? Je to motivátor a tréner, ktorý sa špecializuje na NLP a zmenu mindsetu u ludí. Plánujem si jeho tréning určite vyskúšat ale rád by som počul aj nejake referencie.
Osobnú skúsenosť nemám ale určite to vyskúšaj Neolutuješ Kúpil som si jeho knižku MYSLI,KONAJ,ZBOHATNI a fakt môžem odporučiť Vidieť že Andy sa vyzná do myslenia podobne a v tej knižke je tiež niekoľko pozitívnych reakcií na jeho tréningy, takže smelo DO TOHO !
nemám záujem o život v mamone a isť cez mŕtvoly, len preto aby som sa mohol prezentovať pred "susedmi" kto som, čo som...
koliva peniazom, vláde a moci to tak aj v tomto svete vypadá, vo väčších sračkách ešte nebol...
a zrejme aj tento ujo Andy, až bude zomierať príde na to, že v živote sú dôležitejšie veci pre človeka, ako jeho posraté peniaze, moc a sláva, ktorú si do hrobu nevezme
Mal by si vedieť, že ten človek je marketér. A čomu sa dá ľahšie robiť marketing ako knihe, ktorá ti pomôže zbohatnúť ? Je to totálny BS - som si istý, že ten autor nebol pred napísaním tejto knihy bohatý, ale zbohatol z nej, lebo sa to ľahko predáva. A samozrejme všetky veci v tej knihe skopíroval od zahraničných autorov.
@marcello111 tak vieš treba sa na to pozriet takto... Tento tvoj názor ktorý si tu napísal prezentuje vačšina ludí. Peniaze nie su nič zlé, práveže ti dávajú slobodu a možnost pomoct tým ktorí to potrebujú. Zjavne si myslíš že peniaze kazia charakter. Ak je niekto kurva odjakživa, tak nou ostane, či už má prachy alebo nemá. Peniaze podla mna charakter nekazia ale práveže odhalujú. Najvačší filantropi sú práve z radov miliardárov ( Gates, Zuckerberg a pod ). Áno niektorí ludia sú svine ale za to nemožu peniaze.
@3rz00 ja ju mám tiež, prišla mi asi pred týždnom a prečítal som ju do 2-3 hodín ( a to ma knihy už zdaleka tak nebavia ako kedysi ale táto je parádne napísaná + navyše sú tam skvelé cvičenia ). Len je tu problém, že jeho tréningy sú dost drahé, myslím že aj 200-300e a za chvilu mám 26 rokov a musím šetrit na školné ktoré budem musiet platit. Čiže v najblližšej budúcnosti si to asi nebudem moct dovolit aj ked by som velmi chcel. A nakolko má výborné ohlasy od ludí ktorí mali mindset podobne nastavený ako ja tak si myslím že za skúšku to stojí. Niektorým sa údajne podarilo zvýšit svoj príjem o 300-400% za 9-12 mesiacov čo si myslím že je celkom slušné. Ale jeho kniha a videá majú niečo do seba a dokážu namotivovat, len prvý krok musím spravit ja a k tomu mi asi najviac pomože jeho tréning.
@patress112 akurat ze muklovanim vo firme niekoho ineho svoj prijem o 300-400% nezvysis ani keby si si kupil 100 treningov. Sucastou zmeny mindsetu je aj prestavit sa z otroka na podnikatela.
@tommyhot ved to je mi jasné a práveže vela ludí dokázalo začat podnikat aj napriek strachu. A umožnil im to práve Andyho tréning. A úprimne, ak by mi to pomohlo, kludne by som tých 300e investoval do toho. Aj keby sa mi to vrátilo o 2-3 mesiace, mozno aj o polroka, stálo by to zato. Len musím nájst brigádu nejakú a ked našetrím pojdem do toho určite. Mínam mnoho penazí na kktiny tak tato investicia ma nezabije + nikdy nevieš akých ludí tam spoznáš a aké priatelstvá tam nadviažeš
@patress112 ak ti je to jasne, tak preco ides minat peniaze na skolne a nie radsej na nieco o com si myslis, ze ta posunie vyrazne vpred? Ak chces zacat podnikat, titul ti je na 2 veci. V biznise take veci absolutne nikoho nezaujimaju
"Mínam mnoho penazí na kktiny"
Nemusis ani hladat brigadu, staci neminat "mnoho na kokotiny"
@tommyhot tak brigádu hladat musím lebo mne naši dávajú na život v BA 200e mesacne co mám na stravu elektricenku knihy kino a podobne aktivity a ked si to zoberies tak to na BA pomery nie je moc a ušetrit sa z toho nedá. Navyše mám volné okná v rozvrhu a tento semester budem mat pondelky a piatky volne + mozno v BA ostanem aj cez víkendy a príde mi to trestuhodné mat v BA 4 dni v týždni volno a nevyužit to na zarábanie.
4 dni v tyzdni mozes kludne vyuzit na podnikanie. V zavislosti od toho co chces robit tvoja pociatocna investicia moze byt hoci aj par desiatok eur (ak by si chcel robit nejake online veci). Najskor si treba ujasnit co je tvojim cielom. Brigada sama o sebe ta nemusi nikam posunut, ak budes peniaze minat na kina a ine hluposti
@tommyhot ved práveže to je ten problém... Mnoho ludí nevie v čom podnikat, nemajú nápad myšlienku a ak aj majú, tak to nevedia predat. A aj o tom sú jeho tréningy. Pýta sa tam, čo rád robíš, v čom si dobrý, v čom spočíva tvoja hodnota pre iných ludí, ako to využit a predat to. Velmi sa chcem v živote niekam posunút len neviem ako. A dnes ti žial nikto nezištne nepomože a tak ked už si mám od niekoho nechat poradit tak práve od neho.
@patress112 ak nevies v com chces podnikat, tak Andy ani ziaden iny motivator ti v tom nepomoze. Oni ti len dodaju odvahu robit to po com tuzis, ale nikto ti nepovie ake su tvoje zaujmy, kedze nikto okrem teba to nevie.
Navyse, ak uz poznas tie standardne motivatorske otazky, tak si tych 200-300 radsej usetri (a investuj ich do biznisu, ked si zodpovies na tie otazky), nic nove sa aj tak nedozvies. Miesto toho radsej odporucam » www.facebook.com/gary/...
Myslim si, ze momentalne neexistuje hodnotnejsi obsah na internete. Navyse za tu cenu ($0) nie je o com...
@tommyhot díky za tip, ja som rozmýšlal že by som si spravil certifikát a robil osobného trénera ale to este musím vyformovat postavu, lebo nikto nechce mat trénera ktorý vyzerá horšie ako jeho klient a cvičenie ma dost baví, len zas neviem či sa uplatním, ked si každý vyberá takých trénerov čo majú povyhrávané sútaže a kopu úspechov...
@patress112 certifikat podla mna nikoho nezaujima. Vsetko je to o tom co ponukas, a ako dobre to dokazes predat.
Dnes v casoch internetu by som rozmyslal nad online prezentaciou. Zacni robit instruktazne videa, vytvor online kurzy atd. Ked si vybudujes meno vo svojom "obore" nebudes mat problem predavat relevantne sluzby.
@tommyhot tak vieš o to nejde či certifikát niekoho zaujíma alebo ee, mne ide o to či legisatíva v SR umožnuje podnikat v tomto obore bez nejakej certifikácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
koliva peniazom, vláde a moci to tak aj v tomto svete vypadá, vo väčších sračkách ešte nebol...
a zrejme aj tento ujo Andy, až bude zomierať príde na to, že v živote sú dôležitejšie veci pre človeka, ako jeho posraté peniaze, moc a sláva, ktorú si do hrobu nevezme
"Mínam mnoho penazí na kktiny"
Nemusis ani hladat brigadu, staci neminat "mnoho na kokotiny"
Navyse, ak uz poznas tie standardne motivatorske otazky, tak si tych 200-300 radsej usetri (a investuj ich do biznisu, ked si zodpovies na tie otazky), nic nove sa aj tak nedozvies. Miesto toho radsej odporucam » www.facebook.com/gary/...
Myslim si, ze momentalne neexistuje hodnotnejsi obsah na internete. Navyse za tu cenu ($0) nie je o com...
Dnes v casoch internetu by som rozmyslal nad online prezentaciou. Zacni robit instruktazne videa, vytvor online kurzy atd. Ked si vybudujes meno vo svojom "obore" nebudes mat problem predavat relevantne sluzby.