Čauko. neviem ako to mám napísať ale jednoducho každí z vás sa učí/učil anglinu. No a určite každí pozná v niektorých slovách také to "th" (everything,month...) no a mňa by zaujímalo ako to vyslovujete. Lebo naša učka to vyslovuje ako "f" POKRAčUJEM DOLE
ona to vyslovuje raz ako "f" napríklad povie "fing" ako thing a podobne no alebo to vysloví ako "s" napr. both povie "bos". Ja to vyslovujem že dám jazyk medzi zuby a znie to ako také nepodarené "s" alebo ako by som to nazvala No a mňa by zaujímalo ako to vyslovujete vy zaujíma ma to lebo každí to povie vždy inak...
Tiež to vyslovujem ako také šušľavé "S". Takže tu máme dva závery:
1.) tvoja anglinárka má nahovno výslovnosť
2.) slovo "každý" sa píše s ypsilonom, boha
mali sme na škole takú "profesorku"
teda, dokonca dve
jednu chvalabohu vyhodili
nikdy nepochopím, ako môže človek ako ony učiť niekoho jazyk (v škole!), keď nevedia poriadne výslovnosť toho jazyka
tak toto bola večná dilema na našej škole. Samozrejme zjednodušené F, ale niektorí hovoria aj S, čo je ešte horšie ako hovoriť F. Ja tiež priložím jazyk na zuby. Že sú dve rozdielne výslovnosti th, to tvrdé a mäkké.... či ako je to, ale osobne v tom nepočujem rozdiel. A učka rozhodne neučí poriadne, keď hovorí F, ale stále lepšie ako bous (both) @veronikadelrey
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1.) tvoja anglinárka má nahovno výslovnosť
2.) slovo "každý" sa píše s ypsilonom, boha
teda, dokonca dve
jednu chvalabohu vyhodili
nikdy nepochopím, ako môže človek ako ony učiť niekoho jazyk (v škole!), keď nevedia poriadne výslovnosť toho jazyka
ja napriklad takto
nájdi si online slovník a počúvaj
fakt sorry ale takto sa to vyslovuje, neviem ti tu napísať že jazyk medzi zuby
Vtipné komenty vždy dokážu pobaviť!