Aký mate nazor na jednotlive urovne z anglickeho jazyka B1 B2 ? Ktore je podla vas lepsia,a ktoru ste si zvolili vy...nieje podla vas zbytocne davat si zbytocne tazku maturu ,ked to potom aj tak nik nezohladni??nazory....diks
v niektorych pripadoch ide len o to dokazat si, co dokazem...
avsak...niekde sa to zohladnuje, resp. berie do uvahy aj uroven...uvedies ze mas taku a taku uroven a mas vacsiu pravdepodobnost prijatia povedzme do zamestnania ako clovek ktory ma nizsiu (ale je to individualne, ako si povedala, malokde sa to zohladnuje)
Bleh nechapem tomu ale tak minuly rok bola Beckova dost lahka nechcem frajerit ale za 25minut som to mal hotove na 72 percent , a to sa povazujem dobrym akurat tak v listeningoch , ak teraz bude este B2 tak to uz bude asi pre nemcinarov
toto je prvy rok kedy su urovne zrusene - slovina, chemia a pod. ale na anglictine urovne zostali ale namiesto A a B je B2 a B1.naco to premenovali sakra?!
ja mam B1, mam z angliny jednotky, ale B2 je fakt tazke...a nasa triedna....
@trdelniiq ze rozdiel?? si pozri uz len cielove poziadavky kolko chujovin chcu od B2..je to tazsie..
ja som mala B2 ale potom som si to zmenila na B1..cisto z lenivosti proste naco si to robit tazsie ked mi to je prd platne?v zivote to nikoho zaujimat nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
avsak...niekde sa to zohladnuje, resp. berie do uvahy aj uroven...uvedies ze mas taku a taku uroven a mas vacsiu pravdepodobnost prijatia povedzme do zamestnania ako clovek ktory ma nizsiu (ale je to individualne, ako si povedala, malokde sa to zohladnuje)
@kyuzo nie naopak B1 je B a B2 je A
ja mam B1, mam z angliny jednotky, ale B2 je fakt tazke...a nasa triedna....
@trdelniiq ze rozdiel?? si pozri uz len cielove poziadavky kolko chujovin chcu od B2..je to tazsie..
a mam to povinne lebo som na anglickom gympli ale som v riti ak nam daju taku maturu ako minuly rok