dievca moje zlate, my ti nevidime do izby, jak to chces mat urobene? a plus, domace ulohy aj su na nieco, napriklad, aby si si precvicila to, co si sa prave naucila a co nevies... do buducna sa ti to zide, pri maturach za teba nikto nic neurobi a ani dalej v zivote
Ako mám vedieť opísať tvoju izbu? Veď len použi klasické hovadiny ako: My room is very small. When i open door, I seen big wood table. Next the table is my blue chair...
My bedroom is located on xy th floor of aour house/block of flats.It has god blue/green/... walls. Ther is a lot of furniture/not much furniture. It is cramped/spacious/messy/tidy/. A have god many things here, such as stamp album, lobrary,cd collection,... et cetera
15 rocna holka si nevie napisat v anglictine nieco tak primitivne ako sloh o svojej izbe? ...ako dost zle, totiz ja som rovbnako stara a takyto sloh by som s radostou pisala... fakt neviem co by si robila keby si mala napisat sama vymysleny pribeh na cca dve A4... hodila by si to na birdz?... ako takymto sposobom sa anglictinu urcite nenaucis...
@13@athelasil jj, toto je system teda pche, ako my sme mali na sloh napisat vlastny akcny pribeh zo zapletkou a este sme mali urcene ake casy mozeme pouzit, nie toto tu dievcisko sa stazuje ze je neschopna opisat svoju izbu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
- bed
- table
- chair
- ...
- ...
A vymenuj v odrážkach čo všetko sa tam nachádza
Nič svetoborné :p
My bedroom is located on xy th floor of aour house/block of flats.It has god blue/green/... walls. Ther is a lot of furniture/not much furniture. It is cramped/spacious/messy/tidy/. A have god many things here, such as stamp album, lobrary,cd collection,... et cetera
vyhni sa stalemu pouzivaniu There is a There are
kokos,kebyze mas temu Globalizacia,alebo Ekonomika,alebo podobne blbosti,ale takuto primitivnost?! a este k tomu,my vieme,ako vyzera tvoja izba.