@9 suhlaism s tebou.... najhlavnejsie je to co on citi ku tej visiacej.... ak jej to dovoluje len so sucitu, tak mas sancu ale ak sa maju vazne radi tak sa do toho nemiesaj! ani tebe by nebolo prijemne kebyze ti nejaka babenka prebera tvojho chalana...ze jo?
@hodosiova no skusit to mozes aj ked mi to pride ako z maerickeho teen filmu....len sa skratka nesnaz pretvarovat, neafektuj, zbytocne vela sa nesmej, neprehanaj, skratka bud taka aka si v normale...ak ho nezaujme tvoje prave ja, tak to nema zmysel.
A este zbytocne sa na neho nelep...napr. ja neznasam dotieravych ludi...ak bude chciet s tebou stravit viacej casu...budes o tom vediet...ale neznasilnuj to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ked ju on nema rad, tak staci aby si urobila nieco, aby si ta vsimo, ze tu si..
drzim palce
Neviete ako ďalej? :´(
Trápi vás neopetovaná láska? :´(
Poradí vám Dr. PAWLO
Ja tiez vela ludi nevidim, lebo skratka nemaju pre mna nijaky zmysel...nepoznam ich ani nic.
Na co cakas, ze on si ta vsimne?, len tak lebo ty chces?
BUd ho oslov, alebo sa snaz byt vyraznejsiou, aby si ta vobec vsimol.
Inac dost od veci forum.
A este zbytocne sa na neho nelep...napr. ja neznasam dotieravych ludi...ak bude chciet s tebou stravit viacej casu...budes o tom vediet...ale neznasilnuj to