@sapphyre kvôli tomu, že sa ti nepáči jazyk sa ochudobňovať o návštevu peknej krajiny je dosť divné. to by som ja napríklad nikdy nechcela ísť do Talianska a do Španielska, kebyže mám takto uvažovať...
@sapphyre otázka je, ktorú krajinu by si nenavštívila ani zadarmo (to znamená, že sa ti hnusí, bojíš sa jej, máš proti nej niečo..), nie kam ťa nič neláka
No napríklad ja som za svoj život na iný dôvod nenávisti voči maďarom ako debilizmus v kombinácii so skočením na špek nejakej hlúpej Slotoidnej rétoriky ešte nenašiel
@kosay takže principiálne nenávidenie všetkých Maďarov (ľudí, jednotlivcov, individuálne entity s rôznymi charaktermi) do jedného z dôvodu "nitrianskej vrodenej nenávisti" má vyznievať ako inteligentné rozhodnutie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Takze asi do toho Rumunska .
To sa mozem bat aj pri lete do Pariza ze nam unesu lietadlo keby som tak mal rozmyslat nepojdem nikdy nikde
Bielorusko, Turecko, Sýria, Irak, Saudská Arábia, Yemen, Oman, Irán, Turkménsko, Uzbekistan, Kazachstan, Rusko, Afganistan, Pakistan, Tadžikistan, Kirgizsko, India, Nepál, Bangladéš, Mjanmarsko, Čína, Mongolsko, Japonsko, Laos, Thajsko, Kambodža, Severná Kórea, Južná Kórea...
tak nejako
to preco rusko?
to preco india?
to preco cina?
to preco JAPONSKO?!
cestovanie je eňo ňuňo
No napríklad ja som za svoj život na iný dôvod nenávisti voči maďarom ako debilizmus v kombinácii so skočením na špek nejakej hlúpej Slotoidnej rétoriky ešte nenašiel
(čo neznamená, že na niekoho priamo narážam )