Ahojte, chcem sa spýtať možno niekoho, kto s tým má skúsenosti: baví ma práca s ľuďmi, som doma v jazykoch a taktiež sa vyžívam v zahraničnom svete, takže som rozmýšľal o práci animátora, len cez leto, ako taká brigáda v podstate. A aspoň by som si urobil
v niektorých krajinách (neviem ako u nás, nevynznám) to majú študenti cestovného ruchu a hoteloviek ako prax v lete na dva mesiace. ja som bola v turecku a grécku cez "I´m an animatooor" program, ale to bol miestny z jednej cestovky a len na dva týždne školenia...inak uprednostňujú zvyčajne v zahraničí ľudí od 18, čo som počula...ale možno bude niečo aj pre mladších a ja nemám info, tak hádam ti niekto skúsenejší poradí čosi
Aďo, keďže máš 17, tak neviem či to bude možné, lebo je to určite obmedzené vekom...sú nato agentúry myslím, napríklad Klub Markíza...to je cez cestovku Hydrotour tuším ...akúsenosť je to určite skvelá, baviť sa s deckami, treba vedieť obstojne tancovať, treba vedieť anglinu na 100% a základy buď nemčiny alebo ruštiny poväčšine....ale teda ja čo som sa stretla so slovenskými animátormi v zahraničí, tak všetci už boli na univerzite...tak veru neviem :/
domnievam sa, že až od 18, kvoli zmluvam a tak, ale neviem, nemam to overene. hlavne by asom radila riesit to co najskor pretoze napriklad viem, ze sa konkurzy robili uz pred vianocami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty