presne to iste si myslim aj ja..alebo ako napr ta tema co bola o drogach tak som chcel ist pekne po poradi a zaklikat to co som vyskusal, tak som zaklikol na marijuanu a na huby pervitin a extazu som uz nemohol zakliknut...
nesúhlasím .. ako sme tu už raz rozoberali. Anketa je o tom, že si vyberieš z ponúkaných možností čo považuješ za najlepšiu (prípadne najčastejšiu) odpoved. Pokial sa ti odpoved nepáči, tak nehlasuješ. Na diskusiu je fórum.
podla mna by to malo byt tak ako na phpBB forach, cize ze je to normalna diskusia, len na zaciatku je anketa, ktora tu diskusiu doplna. tym padom sa k ankete da aj vyjadrit a navyse je to prehladnejsie, lebo to je vlastne klasicke forum, len tam je na doplnenie aj anketa
Pre mňa by sa nemusela dať, keby ľudia vedeli zakladať ankety a dávať možnosti. A keby boli ankety iba k témam, z ktorých sa ankety dajú spraviť.
Lebo napríklad anketa k téme, či je nejaká škola dobrá, je zbytočná, lebo názory môžu byť rôzne a ak niekdo tam dá 4 možnosti ani zdaleka tým nepokryje všetky možné odpovede.
A takisto ma teraz napadla aj anketa, ked sa niekdo spýta, že aký časopis čítaš a dá tam 4 či koľko názvov časopisov a tým to hasne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Je zbytocna duplicita a vazne,ak nie je jasne zadana otazka v anketemje potrebny aj dodatocny komentar.
Tí ktorí su proti,nech zakladaju obycajne ankety a tí ostatní budu mat moznost aj obhajit svoj nazor.
Lebo napríklad anketa k téme, či je nejaká škola dobrá, je zbytočná, lebo názory môžu byť rôzne a ak niekdo tam dá 4 možnosti ani zdaleka tým nepokryje všetky možné odpovede.
A takisto ma teraz napadla aj anketa, ked sa niekdo spýta, že aký časopis čítaš a dá tam 4 či koľko názvov časopisov a tým to hasne.
A tak by som mohla pokračovať donekonečna...