Je to podľa mňa divne položená otázka, takže neviem odpovedať.
Momentálne som šťastne zadaný a na inú ani nepomyslím, samozrejme v našej "partii" sú aj baby a celkovo mám aj dosť kamarátok. Takže áno, momentálne sme len kamaráti a nič iné by ma nikdy nenapadlo.
Ale, pochopiteľne, keď som nebol ešte s kachie, tak som mal tiež kamarátky. A asi s polovicou som niečo mal, s inými som na niečo aspoň občas pomyslel. Možno som aj taký povrchný, alebo to vlastne nie je povrchnosť, ale je to normálne, že ľudia podobného štýlu sa vyskytujú často spolu, teda je logické, že keď povedzme ja by som bol nejaký metroško nagélovaný, tak sa nebudem stýkať s metalistami, ani nejakými nazvime to "škaredými" šprtkami čo sa o seba nestarajú, ale budú to baby čo dbajú o svoj výzor. Človek si proste aj za kamarátov vyberá tých ľudí, ktorých považuje za "pekných". Tým pádom sa mi proste musí páčiť aspoň trošku, tak či tak aj keby moc nie, tak si asi rozumieme aspoň ľudsky, keďže sme kamaráti a určite si myslím, že aspoň z jednej strany by to bolo niečo viac. Nepoznám taký prípad, že baba a chalan by boli dobrí kamaráti a ani jeden z nich by na to nikdy nepomyslel alebo neskúsil. To proste podľa mňa nejde. Kebyže ma na týždeň zavriete s hocijakou kamarátkou niekam, tak by som sa to určite pokúsil posunúť niekam ďalej.
uprimne priatelstvo byt moze za podmienok, ze niesu sebe sympaticki a jeden druheho nepritahuju. na druhu stranu, ktory chalan by chcel mat s takou babou uprimne priatelstvo, vsakze?
kazdopadne to vzdy zavisi od konkretneho paru, situacie atd..
Ešte pridám k @8 , že myslím skutočné priateľstvo. Dvoch najlepších kamarátov. Nie to, že mám kamarátku s ktorou sa vidím dva krát do týždňa, aj to sú s nami vždy iní ľudia.
@1 a suhlasim ze jednoducho neexistuje par kamaratov (ona+on) kde by nikdy nedoslo k nicomu, mozno dievca to tak berie ale za urcitych normalnych okolnosti by to chalan vzdy chcel posunut ... taky pravy kamarat jednoducho nemoze byt opacneho pohlavia
Video v príspevku @1 je milé a pobavilo Ale aby som hľadal všeobecne platnú pravdu alebo tiež akúsi správnu odpoveď na túto otázku práve v tomto videu, ktoré je úmyselne zamerané na to aby ukázalo len jednu stranu mince? No ďakujem pekne...
mám troch takých kamarátov, ktorých beriem ako kamarátky, nikdy som na nich nepomyslela ako na chlapov a obávam sa, že sa to ani nestane a takisto viem, že oni ma tiež berú ako kamaráta, a proste ma ako ženskú nikdy nebrali a ani nebudú.. a to ani jeden z nich nie je teplý, aby ste vedeli!
Len ešte jedna vec... To že "ja mám takých kamarátov / také kamarátky" nemusí automaticky byť argument že LEN priateľstvo existuje, lebo nie vždy človek vie, aké je to z druhej strany.
môže , ja si dokážem niektoré dievčatá tak obľúbiť , bez toho aby som chcel niečo viac , skrátka ich mám rád , ale nemám veľa kamarátok , v podstate zatiaľ v každom období života vždy iba 1 , ešte šťastie že pri tom nejde o kvantitu ale o iné podstatné veci
I keď mám kamaráta gaya a s tým si skvele rozumiem. Ale proste chlapec a dievča(ak je aspoň 1 z nich nezadaný) kamaráti byť nemôžu,aspoň mne to nikdy nevydalo Proste...nejaká príťažlivosť tam stále je.
nie.. ja si myslím, že muž bude mať aj tak vždy nejaké tie city, aj ked baba nie.. proste aj ked mam kamaráta chalana, vie, že som na baby, proste niekedy ho musim stopnut.. takže moja odpoved, je nie len prípade, ak je baba lesba, alebo chlap gay, ale inak nie.
hm ak su to taky kamarati ze su ako partia tak môze to byť take ale ak človeka povazujes za najlepšieho kamarata tak na také neverím lebo vždy ten jeden niečo viac cíti.. a to si nevyberieš čo cítiš
áno, mám takého kamaráta. nemyslím si, že by sme niekedy mohli byť viac ako priatelia, to by musela zafungovať aj trošku chémia. a to z mojej strany určite nie, a z jeho taktiež. len si pomáhame pretĺkať sa tým zložitých životom teenagerov
Mám veľa kamarátov, ktorí sú super truper a všetko, ale jednoducho ma nepriťahujú a tak to aj vždy bude bodka. A potom mám veľa kamarátov, ktorí sú síce rovnako super, ale za iných okolností v paralelnom vesmíre by som to skúsila. Rozhodne to ale existovať môže
neviem sa rozhodnúť, hoci takých kamarátstiev mám viac, ale neviem si predstaviť mať muža za najlepšieho priateľa bez toho, aby to jednému z nás neublížilo
Ja mám strašnú kopu kamarátov a k väčšine z nich som proste necítila žiadne citové vzplanutia ... aj keď so 100% určitosťou neviem povedať ako to je z ich strany...
Každopádne si myslím že pokojne môžu byť priatelia bez všelijakých excesov
moji dvaja najlepší priatelia sú chuapi. a nepotrebujem žiadne racionálne zdůvodnenia, či to může alebo nemůže fungovať. jednoducho vidím na sebe a svojich priateľoch, že to ide.
Vždy som mala viac kamarátov ako kamarátok...S tými, ktorí sú mi najbližší mám úplne úžasné súrodenecké vzťahy a ani z jednej strany tam nikdy nebol pokus o nejaké "citové zblíženie sa"...a úplne najlepšie na tom je, že chlapi sú úplne iní v kamarátskych vzťahoch ako ženy...a povedia ti všetko na rovinu, čo tí "moji" robia pravidelne...čiže moja odpoveď je jasná
hm,moj nazor na vec sa meni.kedysi som si myslela,ze ano,no potom som zistilia,ze,najma vo vyssom veku (20 a viac) je to mozno menej mozne,lebo sa najde aspon male citove zaskobnutie u jednej strany.
ale...hej,myslim si,ze moze nieco take byt (aj bez tych platonickych citov a plamienkov vnutri toho druheho).
nie je nič také, ako čisté priateľstvo (zátvorka áno, úprimné áno)
môže byť bez citových vzplanutí, dosť to závisí od pováh zainteresovaných osôb a tiež od okolností. v podstate sa viem rozhodnúť, ale na nepresnú otázku nepresná odpoveď.
áno aj nie. áno ak sa obe strany nijako navzájom nepriťahujú, čo čisto teoreticky by malo znamenať, že nevznikne ani priateľstvo (nemyslím teraz fyzickú príťažlivosť), ale snáď môžu takéto prípady nastať. alebo ak si už obe strany uvedomili a zmierili sa s tým, že posúvať to niekde ďalej by nebolo dobré, vhodné atď... čo je asi ale prechodný stav, lebo okolnosti sa môžu časom zmeniť
@pavlinkaa aj pre vsetkych ostatnych @admin , cez chrome nejdu pridavat videa z youtube v tvare » www.youtube.com/watch?v,... ani do stavou, ani do fora proste dalsi bug na birdze, okrem toho jedno forum tu bolo nedavno
mám jedného kamaráta už 2 roky a v živote sa medzi nami nič nestalo ani nikto z nás neskúšal. A ja som fakt typ ktorý si to všimne hned kedysi sme boli spolu takmer každý den teraz už vačšinou len piatky a soboty ale aj tak ale neviem tak ja som nad niečim pár krát uvažovala a a možno aj on čo ja viem predtým mal priatelku čiže to nebolo možné a teraz ked je sám aj tak ma to velmi neláka...viem že by sme sa k sebe nehodili
Väčšina mojich najlepších priateľov sú chalani.. vyrastala som tak.. je to pre mňa úplne normálne, aby tam bolo iba priateľstvo.. možno to tak naozaj berú poväčšine iba baby a chalani majú na to iný názor... ale veď každá výnimka potvrdzuje pravidlo..
áno, môžu a to za jednoduchého aj keď nepríjemne povrchného predpokladu, že sa nepriťahujú, až priam jeden druhému vyslovene fyzicky nepáčia. prípadne pokiaľ sú spolu odmalička tak sa môžu brať súrodenecky, takže ich nejaká sexualita ani nenapadne, čo sa však môže kedykoľvek neskôr zmeniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale samozrejme boli aj sú prípady, keď ten dotyčný je naozaj "iný" kamarát..
ale dá sa to no....
Momentálne som šťastne zadaný a na inú ani nepomyslím, samozrejme v našej "partii" sú aj baby a celkovo mám aj dosť kamarátok. Takže áno, momentálne sme len kamaráti a nič iné by ma nikdy nenapadlo.
Ale, pochopiteľne, keď som nebol ešte s kachie, tak som mal tiež kamarátky. A asi s polovicou som niečo mal, s inými som na niečo aspoň občas pomyslel. Možno som aj taký povrchný, alebo to vlastne nie je povrchnosť, ale je to normálne, že ľudia podobného štýlu sa vyskytujú často spolu, teda je logické, že keď povedzme ja by som bol nejaký metroško nagélovaný, tak sa nebudem stýkať s metalistami, ani nejakými nazvime to "škaredými" šprtkami čo sa o seba nestarajú, ale budú to baby čo dbajú o svoj výzor. Človek si proste aj za kamarátov vyberá tých ľudí, ktorých považuje za "pekných". Tým pádom sa mi proste musí páčiť aspoň trošku, tak či tak aj keby moc nie, tak si asi rozumieme aspoň ľudsky, keďže sme kamaráti a určite si myslím, že aspoň z jednej strany by to bolo niečo viac. Nepoznám taký prípad, že baba a chalan by boli dobrí kamaráti a ani jeden z nich by na to nikdy nepomyslel alebo neskúsil. To proste podľa mňa nejde. Kebyže ma na týždeň zavriete s hocijakou kamarátkou niekam, tak by som sa to určite pokúsil posunúť niekam ďalej.
kazdopadne to vzdy zavisi od konkretneho paru, situacie atd..
" kvoli fyzickej pritazlisvosti to nieje mozne "
I keď mám kamaráta gaya a s tým si skvele rozumiem. Ale proste chlapec a dievča(ak je aspoň 1 z nich nezadaný) kamaráti byť nemôžu,aspoň mne to nikdy nevydalo Proste...nejaká príťažlivosť tam stále je.
ja mám len jednu takú peknú (ževraj) kamarátku.....
dokonca aj priateľstvo s výhodami môže existovať bez tých "citových vzplanutí"
Každopádne si myslím že pokojne môžu byť priatelia bez všelijakých excesov
a nie sú homo.
ale...hej,myslim si,ze moze nieco take byt (aj bez tych platonickych citov a plamienkov vnutri toho druheho).
môže byť bez citových vzplanutí, dosť to závisí od pováh zainteresovaných osôb a tiež od okolností. v podstate sa viem rozhodnúť, ale na nepresnú otázku nepresná odpoveď.
Môj druhý veľmi dobrý kamarát je síce gay, ale je to chlapec.
Mám kamarátky ktoré mám rád fakt len ako kamarátky a neočakával by som od toho viac.
Ale mám aj kamarátky pri ktorých by som si vedel predstaviť aj niečo viac no predstavujem lebo som zadaný
» www.birdz.sk/forum/existuje-...