čaute všetci...neviem , ako mám začať, ale je to asi tot ...mám chalana asi 2 a pol týždna..vôbe nie je pravda, že by ma ku niečomu nútil, len keď som s ním, hneď obaja myslíme na také veci, ktoré asi sami viete čo myslím...ktoré by nám robili dobre..a d
ahoj moja...no ja mam chalana tiez asi dva tyzdne a boli sme u nho na byte a tak sa to zacalo schylovat k veciam co zvyknu byt pred sexom predohra...ale k nicomu nedoslo...myslim ze dva tyzdne su este dost malo na to...aby si mu dovolila nieco viac ako len bozky a dotyky...viem ze je to uzasne,ale ked budete spolu dlhsie tak to pochopis...nielen prvy sex ma byt nieco uzasne,ale aj to co chcete robit vy...cize nad tym trochu popremyslaj...ale mno...dojde k tomu neboj... a neplanujte to v ziadnom pripade pride to samo...
Takze, ak ti mozem poradit, neponahlaj sa s tym..pride to samo a skusat to len preto, lebo ta to laka nema vyznam..ked sa medzi vami prehlbi laska a to vsetko...bude to uprimnejsie a urcite ver, ze aj o to uzasnejsie...a neplanovat!pride to samo...vela stastia
diky moc domculik ....ja totiz vobec neviem, co mam robit....ale z toho co si tu napisala a este aj ta jennys, ktorej tiez dakujem, by som si asi mala uvedomit ze fakt mi nic neutecie....a robit to, lebo ma to laka, by asi bola trocchu blbost.....ale ked to dnes nahodou pride samo, tak s tym nic neurobim ...!!!.papa a diky baby
Podla mna je dovod "posledny den prazdnin" dost slaby..ale inak.. ja som si tiez vzdy povedala, ze treba cakat, aby si chalan nemyslel, ze som nejaka lahka a nakoniec to dopadlo tak, ze uz po velmi kratkej dobe doslo k "blizsim" dotykom a tak..
Ked som mala 15, zacala som chodit s 19 rocnym a uz na prvom rande to bolo dost huste potom sme spolu boli 2 roky a nemyslel si o mne nic zle..
hehe,mne chlapec tiez zacal robit chute po 2 tyzdnoch,ale este som nechcela,bo som nevedela,ze ako to so mnou mysli,no o tyzden na to bolo nieco a o 2 mesiace bol sex (co som povodne planovala tak najskor po pol roku),a zachvilku oslavime rocne vyrocie :o) takze riad sa srdieckom!
no podla mna je 15 rokov a 2 a pol tyzdna dost malo. no ak sa aj napriek tomu rozhodnes, ze to chces niekedy v blizkej dobe..tak to neplanuj.. aj tak plany vacsinou nevychadzaju.. vsetko to pride samo a na rodicoch v podstate tiez nezalezi.. len si davaj bacha (ak pride az k sexu) aby si sa nahodou nestala ty mamickou. ale aj tak je moj konecny verdikt.. este s tym pockaj.
Katey: Ja mam 15 a xodím s 19 ročnym...a je to tiež nejako tak ako si to napisala..ale ked poviem STOP! tak ani nepipne a prestane...ked ma lubi počka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ked som mala 15, zacala som chodit s 19 rocnym a uz na prvom rande to bolo dost huste potom sme spolu boli 2 roky a nemyslel si o mne nic zle..