co myslite baby sa tu alebo medzi kamosmi priznaju ze ci masturbuju alebo to skusali uz lebo aj kamosky s tym mali problem a pritom chalani v pohode o tom kecaju ved podla mna tom skusil kazdy myslite ze baby nemasturbuju?
baby to nepotrebuju rozpravat celemu svetu ze si to robia, narozdiel od chalanov ktori to maju v pubertalnom veku ako zalubu.. ja som takto bola sexualne aktivna od 11 rokov a nepotrebovala som s tym zatazovat moje okolie..
baby o tom nepotrebujú rozprávať. a preto všetko čo sa deje ženám, je tabu , a všetko čo sa týka chlapov , je bežné. nič proti vám, mužská populácia birdzu. ale musíte uznať, že to tak je.
Ale klídek, ono je to fakt normálne a prirodzené, my sme dokonca na psychológii museli zahrať vzorovú situáciu, že čo máme spraviť a ako sa zachovať, ak zbadáme dieťa masturbovať... v škôlke, alebo doma, keď budeme mať vlastné.
@purenarcissism no, že treba nejak inak zamestnať jeho/jej ručičky napríklad, že ísť sa s ním hrať s bábikou, al. autíčkami... ísť si umyť s ním ruky..., alebo tak ale nikdy ho nesmieš za to vyhrešiť napríklad niektorí rodičia sa vraj zvyknú vyhrážať malým chlapcom, že im odpadne, keď to budú robiť ani to sa samozrejme nesmie
no ja som hrala, že ako zareagovať v škôlke..., ale musela som predviesť nesprávnu reakciu. Tzn. vyhrešiť ho.
@purenarcissism ja som mala ešte menej ako tých 11, dokonca menej ako 6, keď som prišla na to, že by to mohlo byť niečo príjemné, ale to bolo len vtedy, teraz to už nerobím
Cavte prosim vas chcem sa spitat ci ma ties niekto taky problem ako ja alebo ci to je normalne???????? Ide o to ze ked som z fraerkou a mam ho postaveni stale a tak ze ci je normalne ked mi tecie z penisu ejakulat ale este som neni spraveny???????????????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
priznávajú sa
btw otrepaná otázka..
ale tak jasne ze baby nezacinaju tak skoro, ja som bola vynimka skorej..
pozri a chevrovi to vadí
ale desíš ma
Ale klídek, ono je to fakt normálne a prirodzené, my sme dokonca na psychológii museli zahrať vzorovú situáciu, že čo máme spraviť a ako sa zachovať, ak zbadáme dieťa masturbovať... v škôlke, alebo doma, keď budeme mať vlastné.
a ako si reagovala ty?
no ja som hrala, že ako zareagovať v škôlke..., ale musela som predviesť nesprávnu reakciu. Tzn. vyhrešiť ho.