Len ma tak napadlo, kedze si tu niektori ludia zakladaju druhy nick len preto, aby mohli zalozit ''anonymnu'' diskusiu. Dalsi ho potom osocuju, ze to musi byt 100% fake a tak podobne...Kedze ten clovek si chce zachovat anonymitu-nechce
No neviem, na jednej strane by bolo neprijemne, keby admini, alebo len povedzme Tomas a par ludi vedeli, ktory nick dal urobit anonymnu diskusiu, na druhej strane by sa tu dali spamovat strasne blbosti, ak by sa to vypatrat nedalo... ;x
Som za len v pripade, ze by kompetentni videli kto to zalozil. Kedze uz teraz tu ma par uzivatelov zalozene nicky len za ucelom zakladania blbosti, keby tie temy nebolo mozne pripisat ziadnemu nicku, tak by sme tu mali vazne bordel. A to nechce nikto.
Myslím ze to nieje potrebné. To čo sem pridáš svedčí o tebe. Ak tu niekto stále pridáva len "priblbé" diskusie, asi nieje s tých ktorý používaju svoju hlavu na rozmyslanie. Ludia sa radi skrývaju na webe do anonymity:
- bud sa hambia za to čo prúdi ich myšlienkami ( chcelo by to zamyslieť sa)
- Nechcu znásať kritiku, a tlak od diskutérov
- Nuda, nuda, nuda, mladé osoby ktoré sa nudia a nemajú čo robiť
Aj ked ma každý právo na slobodu a ochranu osobných údajov, nesúhlasím s týmto navrhom.
Tenpatic - ved nikto sem nadal sosobne udaje a BIRDZ ich ani nevyzaduje, cize to spominat nebolo treba....
Mne sa ten napad pozdava, je fakt, ze by to mohlo zamedzit vzniku duplicitnych uctov, ale ako povedal Stovo, admin a moderatori by mali vediet o koho ide (v pripade, ze by niekto chcel vdaka anonymite porusovat zakony SR a podobne) a naslednej blokacii uctu atd
No admini by o tom mali vedieť už len preto, koho upozorniť na to, že mu mažú diskusiu, ak je to fakt blbosť...
15. Werefrog:
Podľa mňa by sa najskôr m,alo spraviť obmedzenie, aby sa dala pridať nanajvýš jedna diskusia denne, lebo to je strašné, ako niektorí zakladajú diskusiu, lebo sa strašne nudia.. a najhoršie je, že to častokrát nemožno zmazať, lebo k tomu nie je žiaden dôvod
hm, jeden z prvych napadov, ktory som si precital na birdz fore a mozem oznacit "hm toto ma nenapadlo" D hmm. porozmyslam o vyhodach a nevyhodach,ale asi za urcitych okolnosti anonymna diskusia bude pozitivnejsia... ano, ale bude limitovana, ze napr. max 1 za den.
Bolo by to fajn, ale trebalo by to zabezpecit aby sa to nedalo zneuzivat na blbosti.. napriklad obmedzenie ze iba 3 anonymne diskusie na jedneho usera za na mesiac.. a pod..
podla mna je to uplny skvely super napad lebo potom tu je milion nikov a nikto ich nepouziva a pritom by to meno napriklad mohol pouzivat dakto iny kto bude naozaj chciet pre BIRDz daco robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale napad celkom dobry
- bud sa hambia za to čo prúdi ich myšlienkami ( chcelo by to zamyslieť sa)
- Nechcu znásať kritiku, a tlak od diskutérov
- Nuda, nuda, nuda, mladé osoby ktoré sa nudia a nemajú čo robiť
Aj ked ma každý právo na slobodu a ochranu osobných údajov, nesúhlasím s týmto navrhom.
Nech každý vidí, kto stojí za danou témou.
Mne sa ten napad pozdava, je fakt, ze by to mohlo zamedzit vzniku duplicitnych uctov, ale ako povedal Stovo, admin a moderatori by mali vediet o koho ide (v pripade, ze by niekto chcel vdaka anonymite porusovat zakony SR a podobne) a naslednej blokacii uctu atd
takze asi by mali admini vediet, o koho ide.
15. Werefrog:
Podľa mňa by sa najskôr m,alo spraviť obmedzenie, aby sa dala pridať nanajvýš jedna diskusia denne, lebo to je strašné, ako niektorí zakladajú diskusiu, lebo sa strašne nudia.. a najhoršie je, že to častokrát nemožno zmazať, lebo k tomu nie je žiaden dôvod
Už je tu toho straaašne veľa.
so, limit by bol len na ''anonymne'' diskusie, na ''neanonymne'' zatial nie?
A vsetci sa tesime, ze je nas tu uz 50 000, ibaze v skutocnosti je to ovela menej, kedze si mnohi vyrabaju niky len koli temam.