Pointa ankety je vypocitat: kolko slabik maju dokopy, spocitat prve odpocitat od druheho a vysledok zapisete do tabulky, kt. najdete na googli, a oznacite to co vam je sympatickejsie...
nechapem co natom zas nechapete. Co by ste chceli vychudnutu babu alebo babu baculatu? Myslim, ze asi o to zakladatelovi ide. Pripadne iba teoreticky co je vam sympatickejsie. Vobec to nemusia byt protiklady ako tu niekto spomina. Proste ho len zaujima ci taku alebo taku.
@Hajzelodkosti to už nebolo viac menej myslené na tvoj koment, preto som to aj oddelila, len mi rpíde porovnávať anorektičku, čiže babu čo trpí anorexiou a baculku - ktorá je možno aj tučná svojvoľne..
poznam tolko dievcat, ktore ked boli baculky boli take pekne... potom schudli, no teraz to fakt nevyzera najlepsie a ani zdravo.. niekedy dievca vyzera ovela lepsie, ked je kyprejsie.. napr. jedna moderatorka na markize, ktora tusim v telerane, ci kde hlasala spravy... viac jej pristalo, ked mala nejake to kilo naviac, ako teraz, ked schudla - aspon podla mojho nazoru... (na meno si nespomeniem)
@emmka98765 a ty si tupa? Vzdy lahsie opticky zvacsis mensie nez zmensis velke postavy. Kebyze ma oblecene dost volne nohavice anorekticka nie je nic vidno pricom tucne nohy nijak neskryjes
z uvedenych moznosti sa radsej priklanam k baculke, aj ked mam rada normalne az stihle postavy, to ma strasne vzrusuje. anorekticky vsak nikoliv... aby som sa pozerala na kost a kozu? nie, neprosim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Porovnávaš dve protikladné veci
Vychudnutá baba nemusí byť anorektička, preto mi vôbec nepríde len ako "prirovnanie"
Nechcem tu nič riešiť, je to len môj poznatok
niekto si zase rieši svoje komplexy?