Čaute od včera beriem AD konkrétne Sertralin a oxazepam no už počas prvých dvoch dňom mám problém s erekciou dostaví sa o veľa neskôr a vôbec si ju neužijem proste žiadne pocity a to beriem len polku obidvoch AD rano a celu oxazepamu večer postupne mam pr
Mám fakt zlé obdobie a tie AD boli nevyhnutné a zase si myslím že doktorka by mi ich nebola predpísala keby mali spôsobiť impotenciu ako vedľajšie účinky je tam veľa zlého bohužiaľ
Nechápem prečo si ľudia myslia že tie lieky vážne pomáhajú....tvle kebyže to tak je tak už pár rokov nesrackujem...A áno práve teraz do pice spim a nemusím zabávať hlavu tým čo píšem sem ......vážne tí čo ste to brali alebo beriete prezraďte kolko "vecí " sa dalo doporiadku a koľko " vecí" sa dojebalo vo vás ...To bude tak 1ku5 ... Lebo potom keď už začnete mať pocit že nemusíte užívať tie hovná lebo je vám "lepšie" a prestanete ich užívať ...zistíte že slovo pozitívum neexistuje.. že to prázdno môže byť ešte prazdnejsie..že tešiť sa, bolo niekedy dávno fajn ale teraz sa tešiť nedá pretože mnoho slov a mnoho pocitov prestanete poznávať - prestanú pre vás existovať tak ako aj vy prestanete existovať a skončíte ako zasrany robot ktorý každý deň vstane s tým istým stereotypnym zoznamom ktorý má uskutočniť a to po väčšine 365 dní v roku. A vravím si áno, toto je výhra táto "pomoc" v podobe liekov...A takto sa stane z človeka ďalší bezvýznamny odpad na tomto svete...A maj potom chuť žiť... Môžem povedať že som stretol normálneho psychiatra..ten sám povedal: ,, Na tento typ "chorôb" liek neexistuje" a mal pravdu..... neexistuje
@matthewp Aka sranda ze ludia co maju potrebu vsade vypisovat ake su antidepresiva sracky a nikto naozaj nema zapotrebie ich uzivat, nikdy nezabudnu spomenut lieky ako xanax, co vobec ad nie su a ich sposob ucinkovania nie je antidepresivam ani len pribuzny.
Inac ked si si dal uz tu namahu precitat si v letaciku ze xanax urceny na uzkost moze uzkost zriedka aj vyvolat, mohol by si si pozriet ze takto to ma aj dost velky pocet nepsychiatrickych liekov, napriklad lieky proti zapche maju vo vedlajsich ucinkoch aj samotnu zapchu, atd atd. A nepride mi na tom nic nelogicke, ze v zriedkavych pripadoch moze liek vyvolat uplne opacny efekt, a preto to do moznych(!) vedlajsich ucinkov proste musi uviest.
Ma to dojima citat tie reakcie, vsak kurva su ludia co su naozaj chori, a kvoli takymto nazorom okolia nevyhladaju pomoc kym ich to celkom neznici, lebo vsak, antidepresiva su ciste zlo! By vas mal niekto prefackat radsej a poslat na pole robit, nak sa spamatate, spratkovia rozmaznani.
Ach, ludia, sak no..
No a este k otazke ked uz som si srdco vyliala
Znizena chut na sex je pri vacsine ad, ale je aj dost takych druhov ktore ju nesposobuju, ak to bude aj po par tyzdnoch pretrvavat a je to pre teba privelky problem, vzdy mozes poziadat o predpisanie inych. Normalnym psychosom nerobi problem najst inu alternativu ak ti na liekoch nieco nesedi. A pravdepodobne budu aj vediet pomoct lepsie nez birdzaci.
Ďakujem za odpovede myslím si že to prejde teda dúfam ak by aj nie zajdem za lekárkou, mne sa jedná hlavne o to aby som vedel či aj ostatný mali podobnú skúsenosť
@klaudiqaaa aké sú podla teba fyzické prejavy depresie?znížená chuť do jedla,insomnia,bolesti brucha,hlavy,zápcha,hnačka,nauzea?to všetko su psychosomatické prejavy z ktorých aspon jedným trpí 99%ludí s depresiou
@relieforsaddist lebo ludia sú zvyknutý že ked ich niečo bolí tak idú za lekárom,ten im niečo predpíše a im sa stav zlepší,a čo sa týka toho stereotypu tak podla mna každy človek bez ohladu na to či niečo užíva sa dostane do stereotypu,jediny rozdiel je že niekomu sa to stane skor a inemu neskor ale v podstate celý život je jeden velký stereotyp
@hetfield nie. Myslim tym prejavy ktore zasadne ovplyvnuju kazdy den cloveka a tym nemyslim bolesti brucha hlavy, s tym sa da zit. Ja mam napr kazdy den tocenie hlavy piskanie v usiach co ma v niektore dni idstavi tak, ze nedokazem ani vstat z postele lebo sa potacam ako opita a som uplne nepouzitelna. Mam nulovu sancu sustredit sa kedze v hlave mam jeden obrovsky "oblak" a aj tak na to nic neberiem lebo aj ked som uz bola na vsetkych vysetreniach stale dufam ze mi niekto povie ze to skutocne nie je psychickeho razu, lebo posledna vec co by som chcela je brat antidepresiva aby som sa toho konecne zbavila
@klaudiqaaa o pískaní v ušiach ako prejave depresie som ešte nepočul a to som o nej prečítal vcelku dosť,skor nejaká psychóza ked už tak trváš na tom že to je psychického pôvodu
@relieforsaddist ja si tiež nemyslím že AD sú ideálne alebo nejaké zazračné ale ani by som ich uplne nezavrhoval lebo je kopa ludí ktorým aspon trochu pomohli a že možu mať kopu vedlajších účinkov je pravda ale to može mať úplne každý liek
Keď už hovoríte o vedľajších účinkoch AD tak to môžem spomenúť rovno rakovinu ktorá sa uvádza v príbalovom letáku ako jedna z málo prípadov (samozrejme nechcem nikoho vystrašit) ale je to tam napisané , tak isto ako ju dnes môžeš dostať prakticky z čohokoľvek fastfoody... a iné sračky
A to este to priberanie a kupovanie noveho oblecenia a nebudes mat na to peniaze a opusti ta dist ludi pre to. Teraz este len budes mat dovod na depku.
lieky na depresiu ťa jej nezbavia, len ťa otupia, a chceš ostať potom sprostý, alebo sa radšej budeš trápiť a časom si vyriešiš problémy. Je lepšie prečkať búrku a nerezať si už dopredu nohu, lebo sa bojíš, že vyhladneš. Moja mama berie už roky lieky, a má depresiu kvôli veciam z jej detstva a pokazených vzťahov s rodinou a myslíš, že začala uvažovať inak, keď začala brať lieky? Vyhýba sa úplne spoločnosti.
Môžeš si sebe samému pripraviť očistu, prírodná strava, čerstvý vzduch, relax a svetlo a metódy prírodnej liečby a programovanie podvedomia hudbou a mantrami a afirmáciami. Je toho naozaj veľa, čo sa dá robiť. Len treba byť trpezlivý.
Netvrdím, že brať lieky je zbytočné a že máš prestať (veď by ma aj poniektorí priatelia scepali, keby som Ti to odporúčal), len sa mi tak vidí, že väčšina týchto inštitúcií používa skoro výlučne lieky plus nejaké flákavé testy kognitívnych schopností. Nedívajú sa na jedného ako na indivíduum, ale idú podľa skostatených vzorov, ako by sa jeden mal správať a čo by mal cítiť. Ty potrebuješ nájsť sebelásku, obnoviť dôveru v seba samého a skrz to aj ostatných.
Plus, myslíš si, že veľké farmaceutické spoločnosti, kt. tieto lieky vyvíjajú za milióny dolárov, zaujíma zdravie svetovej populácie? Nie, oni si vytvárajú zákazníkov. Čím viac zákazníkov, tým lepšie.
No ono keď to človek nezažije alebo nepozná niekoho kto to prežíva môže ťažko súdiť. Ja som proste slovo depresia do konca základnej školy nepoznal , ale ako náhle som prišiel prvý rok na strednú neviem aký spúšťač ma chytil a teraz som tretiak a je to so mnou len horšie je to ako keď nejakému človeku nastane cukrovka a chýba mu inzulín buď ju má od malička alebo ju dostane v priebehu života tak teda ako im chýba inzulín mne serotonín nepracuje tak ako by mal je to akože centrum dobrej nálady ktorú musím nejako prenášať stými AD bohužiaľ ... každý kto aspoň trochu chápe čo píšem , podporí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
prestaň ich brať, lebo budeš impotentný
určený na: liečbu úzkosti
nežiadúci účinok: úzkosť
LOGIKÁ
A hej k téme... ta neber to
Dopici Birdz
GOOD LUCK
Inac ked si si dal uz tu namahu precitat si v letaciku ze xanax urceny na uzkost moze uzkost zriedka aj vyvolat, mohol by si si pozriet ze takto to ma aj dost velky pocet nepsychiatrickych liekov, napriklad lieky proti zapche maju vo vedlajsich ucinkoch aj samotnu zapchu, atd atd. A nepride mi na tom nic nelogicke, ze v zriedkavych pripadoch moze liek vyvolat uplne opacny efekt, a preto to do moznych(!) vedlajsich ucinkov proste musi uviest.
Ma to dojima citat tie reakcie, vsak kurva su ludia co su naozaj chori, a kvoli takymto nazorom okolia nevyhladaju pomoc kym ich to celkom neznici, lebo vsak, antidepresiva su ciste zlo! By vas mal niekto prefackat radsej a poslat na pole robit, nak sa spamatate, spratkovia rozmaznani.
Ach, ludia, sak no..
Znizena chut na sex je pri vacsine ad, ale je aj dost takych druhov ktore ju nesposobuju, ak to bude aj po par tyzdnoch pretrvavat a je to pre teba privelky problem, vzdy mozes poziadat o predpisanie inych. Normalnym psychosom nerobi problem najst inu alternativu ak ti na liekoch nieco nesedi. A pravdepodobne budu aj vediet pomoct lepsie nez birdzaci.
s tými pocitmi to bude o niečom inom, je známe že niektoré AD dosť tlmia emocionálne oblasti
☣☣☣
Môžeš si sebe samému pripraviť očistu, prírodná strava, čerstvý vzduch, relax a svetlo a metódy prírodnej liečby a programovanie podvedomia hudbou a mantrami a afirmáciami. Je toho naozaj veľa, čo sa dá robiť. Len treba byť trpezlivý.
Netvrdím, že brať lieky je zbytočné a že máš prestať (veď by ma aj poniektorí priatelia scepali, keby som Ti to odporúčal), len sa mi tak vidí, že väčšina týchto inštitúcií používa skoro výlučne lieky plus nejaké flákavé testy kognitívnych schopností. Nedívajú sa na jedného ako na indivíduum, ale idú podľa skostatených vzorov, ako by sa jeden mal správať a čo by mal cítiť. Ty potrebuješ nájsť sebelásku, obnoviť dôveru v seba samého a skrz to aj ostatných.
Plus, myslíš si, že veľké farmaceutické spoločnosti, kt. tieto lieky vyvíjajú za milióny dolárov, zaujíma zdravie svetovej populácie? Nie, oni si vytvárajú zákazníkov. Čím viac zákazníkov, tým lepšie.
: )
☤