frajerka uziva prvy mesiac antikoncepciu, no uz ma skoro 5.den po vysadeni a este nedostala kramy.v letaku sa pise ze sa maju dostavit na 2.den. a den pred vysadenim sme mali styk...a este aj 3dni predtym...myslite ze moze byt tehotna? pocul som ze antiko
ja ked som vysadila antikoncepciu tak mi kramy meškali mesiac, išla som za gynek. a až na vyvolavaciu injekciu mi došli...takže podľa mňa to je len reakcia na to, že ich vysadila
To si počul zle, antikoncepcia učinkuje od prvého dňa, ak ich začne brať v deň krámov, poprípade potom po týždni. Takže tehotna by byť teoreticky nemala, aj keď žiadna ochrana neni samozrejme 100%, ani hak.
Ale s týmto skusenost nemam, skus sa spytat na antikoncepcia.com, tam odpoveda na otazky gynekolog. Popripade nech ona skočí potom za svojím
Ešte som tam zabudla, že učinkuje od prvého dňa, ak ich začne brať v prvy den krvacania. Ak ich začne brať 2-5 deň cez krámy, tak je potrebná asi týždeň aj iná ochrana. Ale to všetko máš v letáku.
leták máš asi naštudovaný, ale s tým 2. dňom si sa asi sekol. Nie je tam náhodou niečo na 2.-3. deň? A 3. deň môže byť napríklad aj takto: v pondelok zobrala poslednú tabletku, utorok (1.deň), streda (2.deň), štvrtok (3.deň). Ak aj dostane o deň neskôr, ešte sa nič nedeje.
Teoreticky sa nič nedeje ani keby ich počas pauzy nedostala vôbec. Môže sa vyskutnúť tzv. intermenštruačné špinenie (o tom by tiež malo byť pár slov v letáku), ktoré sa u dievčat a žien vyskutuje najmä pri náhlej zmene hormonálne hladiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takže nestresujte
Ale s týmto skusenost nemam, skus sa spytat na antikoncepcia.com, tam odpoveda na otazky gynekolog. Popripade nech ona skočí potom za svojím
@4 takže každá antikoncepcia účinkuje od prvého dňa alebo najneskôr po týždni?
Teoreticky sa nič nedeje ani keby ich počas pauzy nedostala vôbec. Môže sa vyskutnúť tzv. intermenštruačné špinenie (o tom by tiež malo byť pár slov v letáku), ktoré sa u dievčat a žien vyskutuje najmä pri náhlej zmene hormonálne hladiny.