takze otazka pre baby ako ste to povedali doma ? ze chcete antikoncepciu ? ma to dost zaujima dnes ma to vonku napadlo pri jednej debate... a nikde som tu nenasiel clanok ze "ako to povedat rodicom"
no ja som si ani nemusela pýtať mne ju doktorka predpísala ešte keď som mala 14 rokov a to kôli moôjmu bolestivému menzesu ale tak je to mi už teraz dobré, i keď rok mi to bolo celkom na nič
@ooooo no ani nie pre nu ale neexituje tu este tato diskusia a mna to zaujimalo lebo rposte ja som raz dosiel za mamou daj na kondomy nemam peniaze... a dala... a proste vybavene ale neviem ako baby hento..
Zalezi od toho, aky by som mala vztah s mamou, ako by sme si rozumeli a keby viem, ze mi to urcite nedovoli, sla by som na gyndu sama. Od 16 (dokonca mozno od 15) suhlas od rodica nepotrebujes. Teda aspon tak som pocula od niektorych kamosiek
mno jednoznacne najlepsie je sa vyhovorit bud na bolesti pocas kramov alebo ich nepravidelnost a nato, ze tu antikoncepciu odporuca lekarka... pokial je jej mama v pohode tak jej ju bude este aj platit...
"Mami? Ako si sa dnes mala? Dobre? To je fajn. Pocuvaj, vies, my sa s priatelom mame radi, a tak, ale vies, no, skratka este nechcem mat deti. Chcem si dorobit skolu a tak. Co si myslis o antikoncepcii? Ja viem, som mlada, ale to neznamena ze nemyslim na buducnost. Nechcem si v (dosad vek) pokazit zivot. A kondomy nie su spolahlive. Sak vies. Co ty teda na to?"
uplne normalne preboha, ved mamy uz nie su blbe a co sa tyka antiky radsej ju schvalia... nech mame povie nejaky vyhovorku preco si ju dala predpisat alebo pravdu...
prečo by som sa ich to mala pýtať? Najprv o tom nevedeli, potom som mame povedala že som začala.. keby čosi. Inak som to s nimi neriešila. Len som jej potom zas povedala že už ju neberiem..
Keby aj moja mamka bola taká akčná ... Mám nepravidelný cyklus, navyše veľmi silný a bolestivý, mám vysypanú tváričku , krk, dekolt a chrbát, keď mám plodné dni tak bez vložky alebo nejakej ochrany sa nemôžem pohnút z domu bez toho, žeby som sa necítila ako keby som si práve cvrkla ! ... Mamka o tom všetkom vie, ale na antikoncepciu ešte neprišla reč :/ ... Už mám aj dlho frajera, takže by niečo mohla tušiť, ale ja sa bojím na jej reakciu, tak s tým začínať nechcem a ona asi čaká, kým začnem prvá, lebo nejako sa nečiní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale ako to povedat takze prosim vrate sa k teme
Mama: Ti jebe? Ne!
Biatch: Tak budem jebat bez nej
.
.
.
.
.
Mama: ...........Kolko?
Keď tak rozmýšlam, mama s tým začala sama, ale aj preto, lebo som mala dosť bolestivý menzes a jednak vedela, že mám už dlhšie priateľa...
no tak ja som ju dostala na ksicht ze jaka zasterka
a inak navrh od @smejkap znie celom zaujimavo..
este aj zalezi ako sa na to pozeraju rodicia dotycnej, páč mne by to mama nekupila teda vobec.. v tomto su nasi divni.. co uz..
kazdopadne by mi to platil priatel.. takze bud gentleman a plať