milé Keuška ma anketu obľubenosti Ale lacnejší je acylpirín medzi kolena ... popravde uz vam veľa možnosti neostáva ... pesar ... spermicidy ... ale nie je to až také lacné
Katka teraz som polichotená už som vyhrabala fotku ... a keď na teba natrafím , požiadam o venovanie ale zatiaľ si urobím print a betewe debatujeme o tebe ... oni nemajú sex... skvelá antikoncepcia!! zadara!!
to sa vybera a kupuje u gynekologa, a potom to ma vlastne zena u seba pre vlastne pouzitie, da si ho len ked potrebuje alebo ako to je,, kolko to stoji?
Delpurr jednoznačne, ale ani obriezka nie je zla prirodzene téma A Hawko ... je to individualne... prvý raz to založí lekár ... vysvetli tvojej liebchen ako sa s pesarom manipuluje ... ako ho kontorlovať atď... ale pesár stojí tuším okolo tisícky... neskôr si ho založí sama
Del maš nejaký iný problém akým je fixácia na Keušku? A ja problém nemám A snažím sa aj k téme som multifunkčná ... hej hej ... a vytvárame Keuškin fanclub
potešujúce zistila som že dnes už nezaspím, idem sockovať nad nejakým nudným filmom, ty si vezmi Keuškinu fotku A zajtra o takomto čase ... tu , pri štvrtej téme zľava A TS fungujú ak by sme sa minuli a ty odbočíš do nesprávnej kategórie... bru noc .... a samozrejme.... som za zodpovedný sex S ochranou , nehľadiac na peniaze ak ide o vysoký stupeň potešenia
36. nik to nebral v zlom, zareagovala som len na to, že mojaspolužiačka mala s postkoitalnou antikoncepciou zlu skúsenosť ... preklínala deň keď ju použila ešte celý rok, strašne ju to rozhádzalo ... aj po zdravotnej stránke
38. neviem o tom ... moja mama mala pesar, ale nikdy som sa jej nepýtala kde a ako si ho kúpila, keďže ja sama používam HAK ...
37. neviem, keď nemôže používať antikoncepciu na báze hormónov // písal nemôže a nie že nechce ... niekedy sa to vylučuje napr po biologickej liečbe kortikoidmi// tak ani náplaste nie sú vhodné ... a zdá sa mi že sú drahšie... ale áno, lepia sa raz za týždeň
K zvyšku ... súhlasím .. len spermicídy alebo prerušená súlož ... to je ruská ruleta ... radšej drahšia antikoncepcia ako zaplatiť interrupciu a či výdavky na bábätko ... každopádne aj tie tyčinky pod kožu majú vedľajšie účinky a tiež su na hormonálnej báze.
Althinka - ja som sa o pesare bavila s gynekologom, povedal, že by som si musela objednať. Ale aj tak to nie je až tak bezpečné ako HA...vlastne nič nie je tak bezpečné ako HA...
Ako som spomínala, aj ja s mojím chlapom sme dlho používali pharmatex + kondóm, lebo som sa tak trochu obávala HAK po zdravotnej stránke. Ale akonáhle som ju skúsila, sadla mi super a dnes si to už neviem predstaviť inak.
A presne ako si napísala, tyčinka a náplaste - všetko sú to hormóny...
no kedze kamoska vie, ze antikoncepciu nemoze uzivat co takto sa informovat u svojho gynekologa?ten jej poradi najlepsie......a k tomu ze ty kondomy nechces.....a do hlavy by si nahodou kopnut nechcel? .....chces j.bat ale nech sa frajerka stara aby neotehotnela?no tak to vidim, ze si ukazkovy "spravny" chlap
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
omfg len dufam ze ta tvoja kamoska nie je Keuska ktoru mas v priateloch ale to pochybujem
7. sa mi zda ze je slusacka
dufam ze som to spravne pochopil
8. sam si slusak
26. tak ponocujme a zaplňajme zmysluplné témy nezmysluplnými príspevkami
to sa vybera a kupuje u gynekologa, a potom to ma vlastne zena u seba pre vlastne pouzitie, da si ho len ked potrebuje alebo ako to je,, kolko to stoji?
29...sorry, ze sme ti to tu zasrali nasimi problemami
musela by si objednať zo zahraničia a to by vyšlo teda pekne do vrecka.
keď nemôže antiku, nie je čas na trochu ústupkov aj od partnera?
keď chcete bezpečný sex, tak spermicídy a áno, kondóm, bohužiaľ.
mňa by dosť mrzelo, ak by som ozaj kvôli zdraviu nemohla brat antiku a partner by sa nemienil ani trochu prispôsobiť, čo sa týka kondómov.
alebo môžte skúsiť len spermicíd, ale to by som si ja osobne nikdy nenechala...voči otehotneniu mám teda pekelný rešpekt...
no jedine "na brucho" ti môžem odporučiť, teda ak si trúfaš
38. neviem o tom ... moja mama mala pesar, ale nikdy som sa jej nepýtala kde a ako si ho kúpila, keďže ja sama používam HAK ...
37. neviem, keď nemôže používať antikoncepciu na báze hormónov // písal nemôže a nie že nechce ... niekedy sa to vylučuje napr po biologickej liečbe kortikoidmi// tak ani náplaste nie sú vhodné ... a zdá sa mi že sú drahšie... ale áno, lepia sa raz za týždeň
K zvyšku ... súhlasím .. len spermicídy alebo prerušená súlož ... to je ruská ruleta ... radšej drahšia antikoncepcia ako zaplatiť interrupciu a či výdavky na bábätko ... každopádne aj tie tyčinky pod kožu majú vedľajšie účinky a tiež su na hormonálnej báze.
údajne 3. najspoľahlivejší spôsob antikoncepcie (po tabletkách a maternicovom teliesku)
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
www.pharmatex.sk
Ako som spomínala, aj ja s mojím chlapom sme dlho používali pharmatex + kondóm, lebo som sa tak trochu obávala HAK po zdravotnej stránke. Ale akonáhle som ju skúsila, sadla mi super a dnes si to už neviem predstaviť inak.
A presne ako si napísala, tyčinka a náplaste - všetko sú to hormóny...
zatial skusam hladat aj ine vychodisko
a keby som sa nestaral, ako pises, asi by som tu nepisal,
ako iste vidis, staram sa ja, nie priatelka
naplast je tiez hormonalna kedze sa z nej vlastne nieco vylucuje do tela, takze nie