no istota je istota... ale zas chalani wela krat kondom mat nechcu....no myslim ze pokial by baba welmi trvala natom aby mal chalan kondom aj ked uziva antikoncepciu taq by nemal welmi namietat, pretoze pre neho to nieje taqe riskantne ako pre holku... on otehotniet nemoze..... aa "obdivujem" ludi ktori nepouzivaju ziadnu ochranu, a potom sa nahoodu nieco stane a zrazu newedia co skvor robit..
Najviac sa mi páčia názory chalanov (česť výnimkám) že neznášajú kondómy. Teda baba sa "musí" dávkovať tabletkami, ak nechce otehotnieť. Chalan sa teda nemusí o nič starať a môže frčať..
na kieho Alaha ešte aj kondómy? Tak keď už sa ládujem tabletkami, aspoň ja osobne, mám logicky jedného dlhodobého partnera, o ktorom viem, že ma nemá čím nakaziť.
Nepoviem, kebyže mám každý sex s niekým iným...
Ale jedno aj druhé? Tabletky aj kondómy? Zbytočnosť. teda kým dievča nezabudne vziať tabletku
nie som sice chalan ale v dlhodobom vztahu ak baba berie hak tak kondom nie je potrebny, jedine ak sa jedna o jednorazovku ked sa dvaja nepozaju tak to potom ano,pre pripad pohlavnych chorob ale ak je rec o priatelke tak nevidim dovod
hmm ..jak ju poznas dlhsie..tak naco kondom potom zbytocne plati tie tabletky ..a bez kondomu je to lepsie ..mozem povedat ...aj mojej sa to viac lubi bez
súhlasím s niektorými vyššie uvedenými komentármi - netreba kondom ak má tabletky ved to môže vyhadzovať tie peniaze rovno von oknom, ked majú dvaja dlhodobý vzťah kondom z obavy z chorôb nie je potrebný
to je ako mať fakt dobrý lak na nechty a just si ho pretriete dvakrát aby to bolo 100%? však to je blbosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Nepoviem, kebyže mám každý sex s niekým iným...
Ale jedno aj druhé? Tabletky aj kondómy? Zbytočnosť. teda kým dievča nezabudne vziať tabletku
to je ako mať fakt dobrý lak na nechty a just si ho pretriete dvakrát aby to bolo 100%? však to je blbosť