@11 nejdem ich brat kvoli sexu ale kvoli tomu ze mam velmi silne kramy..a hak ich utlmuje(bolesti,silu) ..na sex ked uz,tak radsej kondom,to je spolahlivejsie
a stale je to lepsie aspon v tom zmysle ze aspn trosku by som dlbala na ochrannu ako taku..ine sa nehaju nabuchat bez cohokolvek a potom sem vypisuju ci su tehotne alebo nie..
Fuuha ... to som ani nevedel ze to moze takto obvplivnovat (pozitivne) postavu zeny /dievcata ... ale ma to aj nejake zapori nie ? ci vlastne na kazdu zenu to posobi inak co ?
Nič, mám pocit, že moje poprsie sa tak o nanometer zväčšilo, ale beztak vypadám len ako trochu vymakanejší emáč mužského pohlavia, takže to nie je žiadna sláva
A obrovská výhoda - nemám kŕče! Ergo dokážem normálne fungovať a neodpadávam od bolesti a nezvraciam a proste juchú!
ja som mala krásnu pleť úplne sa mi vyčistila, HA som brala od 18 a dovtedy som sa ešte občas nepekne vyhádzala - ale keď som ju začala brať, úplne úžasné, ani jeden pupáčik, všetky zmizli
ja som to musela vysadiť z psychických dovodov. moje telo je brutálne citlivé na hormóny v rámci kontroly emócii, takže som nebola neznesiteľná len počas PMS, ale aj predtým, počas menštruácie a ešte aj po nej. čiže furt.
jediné pozitívne bolo, že keď som tie pilule vysadila, tak som si uvedomila, že som sa správala ako náladová krava a teraz si občas vylejem city len počas extra zlých PMS.
fyzické následky to na mňa nemalo. kŕče som mala aj tak. možno sa mi trochu zlepšila pleť.
@23 ved prave,ja to mam kvoli tej menstruacii kedze normalne lieky (panadol,atd ) mi poriadne nepomahaju a nemam chut sa kazdy mesiac trapit v krcoch a bolestiach..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nic nie je dostatocne spolahlive pokial sa k tomu nestavias zodpovedne...
Keď som začala brať tak som žiadne výrazné zmeny nepozorovala, až potom sa ukázala, sviňa jedna
Ale ako spomínali predomnou, záleží hlavne od toho, kto ju užíva a hlavne akú..
Ja som brala Diane 35 a ako hovorím - vôbec nič, až po vysadení.. Teraz si chcem dať ale už radšej inú..
A obrovská výhoda - nemám kŕče! Ergo dokážem normálne fungovať a neodpadávam od bolesti a nezvraciam a proste juchú!
jediné pozitívne bolo, že keď som tie pilule vysadila, tak som si uvedomila, že som sa správala ako náladová krava a teraz si občas vylejem city len počas extra zlých PMS.
fyzické následky to na mňa nemalo. kŕče som mala aj tak. možno sa mi trochu zlepšila pleť.
ale záleží od druhu a sily antikoncepcie.
kamarátkin strýko je gynekológ a vravel jej, že pokiaľ nemá vyslovene problematickú menštruáciu (dlhú, bolestivú a tak), tak nech používa kondóm.
preto si ani jedna žena-lekárka nikdy sama nepredpisuje antikoncepciu. ak máte príbuzných lekárov, spýtajte sa.
ale dakujem ludia