Chcela by som sa spytat,musi rodiť potvrdiť u gynekologa aby mi mohol predpisať antikoncepciu?chcela by som aby sa o tom nedozvedela mama...da sa to ? diky
ak ten co sa ta chysta klatit nema 14 co si myslim ze nema... tak aby ho potom neklatili vo väzeni to mu povedz ze tam nepredpisuju antikoncepciu uz vobec
@kamush195 16 som mala.. ale velmi malo doktorov to chce.. + ja to potrebujem kvoli zdravotnym problemom viacej ako kvoli sexu.. a aj tak chceli podpis..
Keď to chceš len kvoli sexu čo predpokladám,že hej tak si to nedávaj predpísať.Nežiaduce účinky a to,že ti to dojebe ceý organizmus ešte k tomu,keď si vo vývoji ti nič nehovoria? ...
@tomina co preco?....predpisat HAk telu, kt. sa len vyvija a teda nasledky na zdravi moze zanechat dost neprijemne (tym nemyslim vyrazticky), normalny lekar neurobi......od takeho by som ja utekala prvymi dverami...
@kamush195 ak máš 14 rokov, tak zabudni nielen na antikoncepciu, ale aj na sex, minimálne do 15tich, keď už to nepočká do času kedy na to budeš naozaj pripravená aj psychicky (nie zatiaľ nie si, keby si bola uvedomovala by si si, že v 14tich rokoch ti antikoncepciu nikto nepredpíše)... musíš mať minimálne 18rokov na to, aby si mala 100%tnú istotu, že lekár nebude informovať tvojich rodičov o tvojom zdravotnom stave a tým pádom aj o liekoch, čo berieš... do 18tich rokov antikoncepciu bez súhlasu rodiča nedostaneš a ak áno, tak informuj, rada sa na daného pána doktora posťažujem na miestach na to určených...
@tomina si precitaj pribalovy letak...tam ich mas pozehnane....vsak su to umele hormony.....v 14-15tich sa len upravuje cyklus a teraz bum do toho hormony, telo dostane dobru facku.....mnohym cyklus po uzivani nenabehol aj rok, syndrom PCO a pod. (tak 5 mes. nie je horor...ale aj z toho sa telo bude trosku spamatavat.....)zalezi od organizmu.....
@mrcionka a ty si kto aby si mi hovorila že kedy mam jebať ? to je snad moja vec a už mi jeden doktor predpisal aj bez oznamu rodičom.. a nasledky ma netrapia
cau, zrejme sa zvysoka vyseries na moje inteligentne rady, no za pokus to stoji, v 14 rozhodne NEodporucam HA, vedlajsie ucinky mozu byt dost tragicke.
naco si telo dopovat svinstvom? nevraviac o tom, ze HA ta prilis neochrani pred milymi a prijemnymi zalezitostami typu HIV
Ja som si dala predpisať anti až teraz a to tiež kvoli zdravotným problémom viac než kvoli sexu...len sa chcem opýtať, či fajčenie znižuje účinky anti ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale vsetky ostatne zienatka hovorili ze im nebolo treba
ale v 14 ti nedaju ani za boha, ved to este nemas legalny sex
ja neviem len si myslím
@kamush195 ak máš 14 rokov, tak zabudni nielen na antikoncepciu, ale aj na sex, minimálne do 15tich, keď už to nepočká do času kedy na to budeš naozaj pripravená aj psychicky (nie zatiaľ nie si, keby si bola uvedomovala by si si, že v 14tich rokoch ti antikoncepciu nikto nepredpíše)... musíš mať minimálne 18rokov na to, aby si mala 100%tnú istotu, že lekár nebude informovať tvojich rodičov o tvojom zdravotnom stave a tým pádom aj o liekoch, čo berieš... do 18tich rokov antikoncepciu bez súhlasu rodiča nedostaneš a ak áno, tak informuj, rada sa na daného pána doktora posťažujem na miestach na to určených...
cau, zrejme sa zvysoka vyseries na moje inteligentne rady, no za pokus to stoji, v 14 rozhodne NEodporucam HA, vedlajsie ucinky mozu byt dost tragicke.
naco si telo dopovat svinstvom? nevraviac o tom, ze HA ta prilis neochrani pred milymi a prijemnymi zalezitostami typu HIV
ked v 14 "jebat", tak podla mna aspon s kondomom.