S touto skupinou som sa zoznámila len nedávno, ale absolútne ma dostali... Pls, fanúšikovia, poznáte nejaké osvedčené weby, kde by som mohla nájsť downloady, texty, preklady,...? Díky
arcitc monkeys..hmm dobre takee ze ...púroste ked je dobra nalada...ehm..ale starsi album mam jednoznacne radsej ako tento nowy....Fake Tales of San Francisko je namakane ...
boze, normálne sa mi nechce veriť, že je tu fórum o arctic monkeys, myslím že je to to najlepsie co som kedy počula z UK , robia hudbu takú ako ju sami chcú, a nie su milovaní pretože vyzerajú super úžasne...checking the texts...fakt very good,
schizo,vobec sa nesnazia o retro styl, proste nasali vsetky vlny,co kedy UK presli a pridali tam aj nieco svoje... v mnohom su typickymi predstavitelmi indie,v niecom sa lisia. AM su uplne uzasni a ja z nich zasnem. ale nesuhlasim s tym,ze su to naj,co kedy z UK vyslo... slecna asi bude musiet pocut este vela britskej hudby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
la music de Arctic Monkeys est joli et super
( achh stešne som opitá)
dodaava fakt skvelu naladu!
Len tak daleej Chlapci!
xxSaskiaxx