Ak neviete o čo sa jedná tak kuknite napr. tu » www.ascii-art.de/ascii/mno/orang... a ide vlastne o to, že ak si chcem niečo také do profilu pridať, tak sa mi to celé poposúva a pokazí.. Neviete niekto čo s tým???
Je to preto lebo PROFIL na BIRDZe je urobeny tak že nedava žžiadne medzeri na začiatku. Môžeš si to vyskušať aj samo.. Daj par medzier od kraja a potom niečo napíš, dáš uložiť a neukaže ti to tak proste písmo sa stale zarovna na kraj .. to je asi preto
ehm ..ehm ja sa nevyznam do takychto veci ..ja som rada ze som si vedela pridat farebne pismo..ani velkost newiem dat ..a to tiez iba podla formulky a le ked istis daj vediet.. mozno ze aj ja objavym divy 21.storocia ktore ovlada aj 5 rozne decko
funguje ale len v profile, ja tak mam spravene obrazky, ale treba davat pozor, lebo na birdze je vsetko vo fonte ktory nema rovnake sirky znakov, cize sa s tym treba pohrat a obcas dat viac medzier.
s tymto aj ja mam problemy najlepsie su tie obrazky co su tam namiesto medzier pomlcky alebo tak nwm naco sa robia take tie z medzerami ked to skoro na ziadnu stranku nejde dat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
### ###
## ## ##
## ##
## ##
MM MM
MMMMM
MM M MM
MM MM
MM MM