no ja neviem ako zacat ale neva..asi pred pol rokom som sa skamosila s mojim bratrancom z 2. kolena co sa mi pred tym ani nezdravil a teraz sme naj kamosi, az na ten 8 rocny rozdiel no neva myslim si ze chce moju naj kamosku ale problem je v tom ze stale
Nieco podobne som poznal. Moze to byt tak ze on tu babu stale miluje, aj ked sa ona nanho x krat vysrala. Toto sa neda pochopit niekedy, laske nerozkazes. Mozno sam seba prehovara ze uz nie, uz ju nemiluje povie to aj tebe ale jak mile ho ta baba pozdravi uz je z nej zase nameko.
On zato mozno ani nemoze. Ja so to tiez raz zazil, pipka ma spinavo ojebala a stale som ju miloval aj potom. Sice mi zdravy rozum nedal a rozisiel som sa s nou, ale aj tak som ju miloval a teraz ked ju niekedy stretnem tak stale k nej nieco citim. Neda mi to, proste sa vo mne vyhrnu emocie. Teraz to uz je lahko ktorit ale pred tym nic moc fakt.
A ja si myslim ze kazdemu viac zalezi na LASKE ako na PRIATELSTVE. Naprikald keby som si MUSEL teraz vybrat medzi frajerkou a kamaratom ze s ktorym ist von tak si vyberem frajerku. Hold clovek musi mat vo svojom zivote urcene priority.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
"vazne vam robi tak dobre ojebovanie??" niekedy ano
"mozno neste vsetci taky ale ja som sa len s takimy stretla" hej nie sme vsetci taki
"proste len potrebujem toto vediet" uz to vies
"no uz dik vo pred a pls nepiste voloviny tazko to znasam momentalne" nemas za co a dnes budem mily, takze bez nadavok
On zato mozno ani nemoze. Ja so to tiez raz zazil, pipka ma spinavo ojebala a stale som ju miloval aj potom. Sice mi zdravy rozum nedal a rozisiel som sa s nou, ale aj tak som ju miloval a teraz ked ju niekedy stretnem tak stale k nej nieco citim. Neda mi to, proste sa vo mne vyhrnu emocie. Teraz to uz je lahko ktorit ale pred tym nic moc fakt.
A ja si myslim ze kazdemu viac zalezi na LASKE ako na PRIATELSTVE. Naprikald keby som si MUSEL teraz vybrat medzi frajerkou a kamaratom ze s ktorym ist von tak si vyberem frajerku. Hold clovek musi mat vo svojom zivote urcene priority.