Ahojte všetci . Na jednej diske som raz spoznala chalana . Rozumeli sme si tak sme si vymenili fb a píšeme si . Strašne ma priťahuje.Vždy mi napíše niečo v tom štýle že sa mu páčim ale nikdy to nedá najavo keď sme spolu .Pred mesiacom sme boli spolu vonk
@starahepa buď chceš vzťah alebo priateľstvo... ozaj by si bola šťastná, keby si ho ľúbila ale boli by ste vkuse len kamaráti, lebo nikto nespravil prvý krok? ... keď ho stratíš, tak dobre, síce to zabolí, ale aspoň jednorázovo a už sa nebudete stretávať, lepšie ako ho stretávať stále a bude to bolieť vkuse (nehovoriac že by sa mohla vyskytnúť nejaká, čo spraví prvý krok a preberie ti ho, potom budeš zamilovaná do zadaného kamaráta)... podľa mňa nemáš čo stratiť
lebo vonku je priamo s Tebou a nie na internete, tak je z toho chlapec trošku vykoľajený...taká je doba, že mladí ľudia si nedokážu city povedať do očí, pritom cez internet im vyznajú všetky svoje pocity a povedia aj o svojich najtajnejších snoch...
@25 ... normalne mu do ksichtu vlep rovno francuzaka ked sa stretnete a okato si povzdychni potom "aaaach, toto som cely den potrebovala" , podla reakcie aj uvidis ci ti vyhovuje, (len dufam, ze neskoncis friendzoned, )
trosku ho posmel niakou tou pusou a pohladenim, ale nezachadzaj daleko. Len mu daj najavo ako si na tom, potrebuje len trochu odvahy a istoty potom to pojde z jeho strany samo.....aspon si to myslim .... vela stastia...
Po prvé si odpovedz či máš záujem o sebebavedomého chlapca. Ak je to s ním takéto na začiatku tak neskor to nebude o nič lepšie hlavne keď si rovnako nesmelá ako on.
Ak po ňom vyštartuješ tak buď sa toho zľakne alebo ťa nebude brať ako výzvu. Namiesto toho je dosť sposobov ako mu dať najavo, že máš o neho záujem nenápadne cez slová a reč tela. O tom sa mi nechce písať ak máš záujem mi napíš správu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Keď nieje on iniciatívny musíš ho trošku ´´´potlačiť´´
Neboj on sa odviaže keď bude vidieť že ty začneš
Držím palce
keby nic nechce nevypisuje ti
Btw, kde si prisla na to ze si sa zamilovala ?!
a ak otehotnieš napíš do MTV, možno budeš mať vlastnú show -.-
A keď ti sám píše že sa mu páčiš...Tak neváhaj On k tebe cíti to isté len sa ti to bojí povedať. Alebo spraviť prvý krok
Ale nie, teraz vážne; zas to extra nepreháňaj s tým urýchľovaním, ale Sandy má pravdu, amen.
Ak po ňom vyštartuješ tak buď sa toho zľakne alebo ťa nebude brať ako výzvu. Namiesto toho je dosť sposobov ako mu dať najavo, že máš o neho záujem nenápadne cez slová a reč tela. O tom sa mi nechce písať ak máš záujem mi napíš správu.