nič sa nedeje.. nechať sa tým viesť.. veď je príjemné mať aspoň takto virtuálne blízku osobu. ale v tvojom veku (nepredpokladám, že chlapec má vodičák a možnosť prísť) počítaj s tym, že to aj virtuálnym zostane.. nesľubuj mu nič - žiadnu vernosť a pod... moc sa naňho nenaviazaj... nechaj to plynúť počúvaj hlas svojho srdca (ale nezabúdaj aj na rozum) a všetko bude fajn a hlavne - stále si uvedomujem, že je to virtuálne a nie reálne - NEZABUDAJ ZIT REALNY ZIVOT!
a ľudia, prečo ju takto zhadzujete pod čiernu zem??? ja som si začala písať s jedným chalanom keď som mala 12 (dobre čítate, mladá naivná 12tka) a už sa poznáme aj osobne nie je z toho nič viac, ale kamaráti áno a tak isto ešte s jedným (začali sme písať keď som mala 14) a s tým sme kamaráti na život a na smrť - už reálny
@estrella5 Ďakujem . Ja si to uvedomujem po celý deň ale jak sa prihlasi a napíše mi som celá mimo T_T :/ viem že je to divné a všetci sa s toho smejete . a sama si uvedomujem že je to šialene . :// Ja mu nič neslubujem ani nebudem ..
ignoruj blbé reči ..v 15tke som si začala písať s chalanom , ktorý býva na opačnom konci republiky ..som najväčší pesimista na svete a vôbec som neverila , že z toho niečo môže byť ale za tie tri roky sa naskytli 3 príležitosti kedy sme sa stretli.O rok (dúfam) nastúpim na výšku v jeho meste a uvidíme čo to dá, zatiaľ si žijeme obaja vlastné životy a prepojené sú len internetovými rozhovormi každú noc
Ako aj my chcem ísť za nimi .Lebo sú viaceri a pohode spolu komunikujeme . tak ja neviem čo majú všetci proti normalne sem niečo napíšem . och nechápem takýchto ludí .Sprosté komenty Ale berem váž názor !
@sxoxs netreba sa tým trápiť čas ukáže... keď si píšete tak buď kľudne mimo fantazíruj, snívaj čo len chceš.. ale akonáhle vypneš PC snaž sa fungovať normálne - kým ti to nezasahuje do reálneho života je všetko v pohode a uvidíš časom, buď to celé prehrmí a už si ňanho ani nespomenieš alebo ....... to je už vo hviezdach
@estrella5@sxoxs detto..tu asi ludia zabudaju na to, ze tiez nevysli matke z lona s iq 130 a hned mentalne vyspeli a nic podobne nezazivali..ja som zacal pisat s jednou holkou uz ako 12 rocny, 2 roky sme si pisali len smsky, potom sme zacali normalne listy atd..a podobne aj ona, aj ja sme boli kusa "mimo" a brali sme to tak..vynimocne alebo ako to nazvat..vyser sa na tie ich mudre dristy a tes sa z toho ze mas s kym pokecat, a citis sa z toho tak povznesene^^
Nechapem ,preco ju odhovarate od virtualneho kamaratstva... ide len o to aby sa psychicky nenaviazala.. lebo je to dost pominutelne kamaratstvo. V pohode si s nim pis, ale zachovaj si odstup, aby si potom nebola sklamana
@sxoxs Jj Ale teraz vážne.. Tri týždne si s niekým píšeš, píše sa ti s ním dobre.. čo z toho robíš také haló? veď si píšte kľudne ďalej, neviem, v čom máš problém..
hm, aj ja som mávala také stavy, ale to som bola kus staršia a reálne sme sa stretli, dokonca som bola do neho buchnutá 3 roky (čo je celkom doba!) ...
ale nie, vážne, čo ti máme poradiť? rob čo chceš, čo cítiš, čomu veríš. čo je strašne ďaleko? ja som bol svojho času zamilovaný do holky z brazílie, a nič extra som s tým nerobil, proste to tak bolo, bolo to vzájomné, tak sme si písali a snívali o tom že sa prídeme aspoň navštíviť... nevydalo, časom to opadlo, a stále žijem. bolo to trpkosladko krásnobolestivé, a aspoň som si za ten rok a pol čo to trvalo poriadne precvičil angličtinu.
@sxoxs daj možnosť niečomu reálnemu. Máš 14, mala by si mať chalana ktorý je z tvojho okolia, isto sa nájde nejaký milý aj +-5km od teba A naňho zabudni.
Zabudni aj na internetové zoznamky. Je to hlúposť a samá pretvárka. Nevieš aký v skutočnosti môže byť.
@decay dobre sa smejem si mi zdvihla náladu asi hej..má arytmiu
a btw...neviem tiež mam 14, ale zalubit sa cez net?? to nieje normalne..ani raz si ho nevidela, tak nevieš ani aky je v skutocnosti... počkaj si radšej na osobne stretnutie ak to velmi budete chciet, určite sa stretnete..veď našetriť na listok na vlak (na bus) nemože trvat tak dlho
To poznám. S tým ale nič nemôžeš urobiť, jednoducho to ber ako srandu. Ja mám tiež občas ten pocit pri jednej osobe, ale má babu, býva... Ach no nepoviem kde, ale nemohla by som tam chodiť denne. Ale je milý a chápavý, a nakoniec som si ho "adoptovala" ako moje zvieratko
no a čo sa týka ..teba ...dievčatko ..božeee !!nemysli na chlapcov ..v tvojom veku som sa hrávala s bábikami ...!!! podme k bábikam !
! ver mi ,o nič neprídeš,len o zlomené srdce ..a toho eštee bude tak veľa,že sa nespmaätáš z toho..ešte si nenič nervy na chaLANOv teraz..budeš ich potrebovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Yes .. potrebujem takéto komenty ludia kissing_heart:
och bože . DD.
Ja som len prehodil jej text do nadpisu.
Ako aj my chcem ísť za nimi .Lebo sú viaceri a pohode spolu komunikujeme . tak ja neviem čo majú všetci proti normalne sem niečo napíšem . och nechápem takýchto ludí .Sprosté komenty Ale berem váž názor !
niečo podobné mám aj ja .
V mojom prípade to prejde o chílu ( dufám ) ale Ďakujem
Nezasahuje . Ja viem to je len chvilkové ( aspo§ň dúfam)
A to, z čoho si ľudia nadomnou robia haluz, sa môže stať skutočnosťou. krásnou skutočnosťou.
Ja budem veriť v sen leo viem že sni sa plnia .
možno ma to prejde možno nie
ja nemám v tom problem si snim dalej písať
ta tota prejde..
užívaj si nevinné písanie, len toľko ti poviem!
Prežila som horšie .. toto budem brnkačka
alebo akú radu by si chcela počuť, slečna?
zájdi na kardiolologické
ale nie, vážne, čo ti máme poradiť? rob čo chceš, čo cítiš, čomu veríš. čo je strašne ďaleko? ja som bol svojho času zamilovaný do holky z brazílie, a nič extra som s tým nerobil, proste to tak bolo, bolo to vzájomné, tak sme si písali a snívali o tom že sa prídeme aspoň navštíviť... nevydalo, časom to opadlo, a stále žijem. bolo to trpkosladko krásnobolestivé, a aspoň som si za ten rok a pol čo to trvalo poriadne precvičil angličtinu.
Zabudni aj na internetové zoznamky. Je to hlúposť a samá pretvárka. Nevieš aký v skutočnosti môže byť.
a btw...neviem tiež mam 14, ale zalubit sa cez net?? to nieje normalne..ani raz si ho nevidela, tak nevieš ani aky je v skutocnosti... počkaj si radšej na osobne stretnutie ak to velmi budete chciet, určite sa stretnete..veď našetriť na listok na vlak (na bus) nemože trvat tak dlho
no a čo sa týka ..teba ...dievčatko ..božeee !!nemysli na chlapcov ..v tvojom veku som sa hrávala s bábikami ...!!! podme k bábikam !
! ver mi ,o nič neprídeš,len o zlomené srdce ..a toho eštee bude tak veľa,že sa nespmaätáš z toho..ešte si nenič nervy na chaLANOv teraz..budeš ich potrebovať