Mám taký ,,malý" problém.som zalúbená do jedného chalana ktorý chodí do tej istej triedy ako aj ja.chcem mu to povedat ale bojim sa ze sa o tom dozvie trieda a ze sa mi budu posmievat.(niesom nejaka oblubena) poradte co mam robit.
pozor na slova...paci sa ti,si do neho zahladena,este ho poriadne ani nepoznas...takze pozor na slova a to ze sa bojis ze sa to dozvie trieda je dost prepac,detinske...
prestan riesit co si o tebe druhy myslia...proste sa ti paci chlapec z triedy,skus si zistit ci nemate podobne zaujmy a sem tam v triede s nim hodit rec...travte spolu cas,spoznavajte sa a potom zistis ci je fajn,alebo je to puk..ale urcite neries co si o tebe pomysli trieda...ked sa ti budu smiat,tak ich vysmej ty a v podstate bud hrada nato,nechapem co je zle natom ked sa ti paci spoluziak,nieje dovod na vysmievanie...proste ukaz ze rasties a si dalej ako oni...
Takze zhrnutie,prihovor sa a hlavne neries a stravte spolu viac casu...takze pozor na to slovo zalubena...
suhlasim s predoslym nazorom, ale zas ked je baba v detinskom kolektive a nema moc priatelov, asi jej velmi neprida na sebavedomi, ked sa jej budu posmievat...
Ja by som do toho sla len vtedy, ked by som si bola ista, ze aj ten chalan nieco citi, aspon naznak...
Ak on do teba nie je zahladeny...tak mu skus dat najavo,ze existujes a ze sa ti paci...
A ak nie ste v sole dobry kolektiv tak ho oslov niekde mimo skoly...v autobuse,vo vlaku...niekde...sak ste spoluziaci,nemozte sa len tak obchdzat ze nic...
Ludia, sak budte trosku vludnejsi aj my sme mali 12 rokov...a co vsetko sme robili, napr. ja som bola zalubena do jedneho chalna az po usi a myslela som ze sa roztopim, ked sa mi raz chytil peracnika
hm...........veru najlepsie bude ak ho najskor lepsie spoznas.......a potom to rieš dalej......ale aj ked zrovna nic nebude....kasli na to........takych chalanoc sa ece najde
Poradim Nestarat sa do druhych co si pomyslia..je to tvoj zivot, tvoja laska a je to tvoja vec..a ak to praskne, tak to praskne noaco..za par dni sa na to zabudne A co ty vies, mozno ked to praskne, tak sa najdu nejaki ludia z triedy co ti s nim pomozu ..ale to je o inom..neboj sa a chod do toh Maximalne ta odmietne a potom si mozes povedat ze to nestalo za t Tak chod do toho)
ah aj ja som zalubena a bojim sa urobit cokolvek- dokonca aj pozdravit sa mu, aj ked sa trocha pozname a by sa cakalo ze sa mu pozdravim. ked sa stretneme vzdy niekam radsej odidem alebo sa tvarim ze ho nevidim a otocim hlavu. asi preto ze by som sa na neho vrhla alebo co
booze...poviem ti tak..kasli co si o tebe pomyslia tvoji spoluziaci...ale je fakt ze je to aj riziko...najprv aspon skus zistit ci mate nieco spolocne alebo skus zapadnut do jeho partie, naviazat s nim rozhovor trebars..hovoris ze je to tvoj spoluziak, tak sa ho spytaj ze co ho bavi najviac...alebo kryci manever ze nieco nevies a ci by ti nepomohol , proste tak to asi zistis ci si fakt don ho, bola by sranda keby si zistila ze je na nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
prestan riesit co si o tebe druhy myslia...proste sa ti paci chlapec z triedy,skus si zistit ci nemate podobne zaujmy a sem tam v triede s nim hodit rec...travte spolu cas,spoznavajte sa a potom zistis ci je fajn,alebo je to puk..ale urcite neries co si o tebe pomysli trieda...ked sa ti budu smiat,tak ich vysmej ty a v podstate bud hrada nato,nechapem co je zle natom ked sa ti paci spoluziak,nieje dovod na vysmievanie...proste ukaz ze rasties a si dalej ako oni...
Takze zhrnutie,prihovor sa a hlavne neries a stravte spolu viac casu...takze pozor na to slovo zalubena...
Ja by som do toho sla len vtedy, ked by som si bola ista, ze aj ten chalan nieco citi, aspon naznak...
A ak nie ste v sole dobry kolektiv tak ho oslov niekde mimo skoly...v autobuse,vo vlaku...niekde...sak ste spoluziaci,nemozte sa len tak obchdzat ze nic...
O dievcatach a zenach:
Frajer z triedy ... pozehnanie alebo preklatie?