Hral som len 2, ale vraj bola aj tak najlepsia. Tak z pamati:
Toto:
-It's a good life we lead brother, may it never change.
- And may it never change us.
A toto:
Silencio, silencio. 22 years ago, i stood where i stand now, and watched my loved ones die..
AC mám veľmi rada. Hrala som 1, 2, Brotherhood a Revelations, 3 a teraz mám rozohraté Liberations (ale to nie je tak dobré ako som čakala)
Dvojka + tie dve k tomu sú jednoznačne najlepšie časti Ezio je proste top A nejaké tie momenty si teraz už moc nepamätám... ale viem že Leonardo mal veľmi dobré výroky
2 bola najlepsia a ezio je imho jeden z najlepsich hernych postav, ake boli kedy vymyslene. jeden z velmi mala postav, do ktoreho som sa dokazal uplne vcitit a prezival ho.
Po 3 som hrala všetky. Bohužiaľ tie novšie už môj počítač nezvláda ...a presne ako píše Miaja, dvojka, revelations a brotherhood sú spomedzi tých čo som hrala topka
Hral som všetky, ale bavili ma len 1, 2 a Brotherhood...
Revelations bolo slabšie, v 3 úplne pokazili to že jedna dôležitá postava zmizne (nebudem viac spoilovať) a táto postava sa už v ďalších dieloch nenachádza.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Toto:
-It's a good life we lead brother, may it never change.
- And may it never change us.
A toto:
Silencio, silencio. 22 years ago, i stood where i stand now, and watched my loved ones die..
Dvojka + tie dve k tomu sú jednoznačne najlepšie časti Ezio je proste top A nejaké tie momenty si teraz už moc nepamätám... ale viem že Leonardo mal veľmi dobré výroky
Revelations bolo slabšie, v 3 úplne pokazili to že jedna dôležitá postava zmizne (nebudem viac spoilovať) a táto postava sa už v ďalších dieloch nenachádza.