5 - aj tak ti to neodporucam, ked ti to neublizilo doteraz, neznamena, ze ti to nemoze v buducnosti, ale je to tvoja vec, ja ti to nezakazujem, len som pisal, ze to nikomu neodporucam, lebo mam voci tomu podozrenie, a ludia, ktori to skusali, mi to podozrenie len potvrdzuju...
13-heh skusala...a som tu..bez ziadnych traumatizujucich zazitkov..cize,nech sa paci dobre, ale nie sme tu pre tuto nezmyslenu konverzejsn...ak nemas s tym skusenosti tak
no, nie všetko, čo je na nete je pravdivé veď to vám hádam rodičia povedali a je tam rozdiel, ak ovládaš sny....je to prosto zložité a niekedy sa lucídne sny pletú so snami, ktoré chceme aby sa nám snívali../zlozite/
prave som si nieco o tom citala,aby som vobec zistila, o com je rec..a napadlo ma,viem ze zase trochu odveci, ale stava sa vam, ze zaspite a zrazu sa zobudite na to, akoby ste padli ? u mna je to dost bezne,neviem ci u kazdeho,ale nikdy som neprisla na to,co to vlastne je .Ja som vacsinou pri takom polospanku,takze napoly vnmam okolie. To nemoze byt druh tej astralnej projekcie,aj ked len v takom biednom zaciatocnom stadiu ? Ked vymyslam a prehanam,opravte ma
22- lucidny sen sa casto puziva ako predstupen astralnej projekcie...cize to, co zazivas, je uvolnenie..proste tvoje telo spi ale mysel bdie castokrat sa stava, ze ked prides na podstatu-napr ako ty teraz , tieto veci sa ti prestanu stavat... to je pekne svinstvo !! :/
Dreamagall - hm, no neviem, na to sa mi to uz vobec nepodoba ..jedna moja znama mi povedala,ze jej sa to vebec nesniva, a ze je to zo stresov, ale mne sa to nezda
27- to je presne to..ak budes chciet ty, budu existovat demoni / to myslim vazne/ to je vsetko v hlave... a cim dalje tym viac zistujem, ze ludska mysel je nekonecnaaa...
Petika - zaujimave Tak to poznam, vela veci z takejto nejakej oblasti, ked som prekumala a logicky zacala odovodnovat, prestali sa diat. Ale myslim,ze nejak takto som si to uz odovodnila stalo sa mi to zas, tak dufam,ze som to nepokazila
Tak ja môžem byť váš guru a učiť vás šelijaké techniky ako mať LS /lucidny sen/ alebo ako zazit astrál.. ale potom sa budemem musiet stat aj sektou-ale kedze v kazdej sekte sa sexuje, tak poprosim, aby vas bol rovnaky pomer chlapcov aj dievcat + pre mna aspon 3ja
Petika - nepostupila si ? tak to je nespravodlivost sme na tom podobne, ja som tiez mala o takychto temach, ale to su take neobjasnene veci, ze sa to neda nejak jasne vysvetlit a ucitelka tiez nepochopila moj zamer..To je hrozne Aj ked ja priznavam,ze v mojom pripade to mohlo byt aj zle stylizovanym uvodom a zaverom,ale ked sme uz dve,nieco na tom bude
36. Neviem, žiadne schody som nemala, len taký pocit ako ked vieš že spíš ale vieš že okolo sú ludia hovoria aby si sa zobudil etc ale sereš na to a zasnívaš sa do spánku alebo do nejakého nekonečne hlúpeho sna, niečo ako lucid len si tam nerobím čo chcem.
mno ale v spánku sú haluzné veci, napr človek sa počas spanku aspon 28x zobudi ale vacsinou si to nepamata
44. stava sa mi to aj ked som doma sam... ono to je len jak taka tlakova vlna alebo co...ziadne rany len...taky divny pocit ...najviac sa mi to stava ked spim dllllllllho dlho do druhej poobede alebo ked si zdriemnem po skole...
jednoducho vam poviem, co je lucidny sen /teda popisem vam taky, aky sa deje mne/ : jednoducho spim spim...az sa mi sniva, ze ma ide uchylak znasilnit a v tom si uvedomim "sak to je len sen" a v tom momente som majster kung fu...a ked ho zmlatim, odidem inam..minule som odisla do Pariza a rano mi brat hovoril, ze som zo sna rozpravala perfektnou francuzstinou jednoducho si poviem "je to len sen" ....ale cim viac sa snazim zdokonalovat, tym viac mi to nejde....
22,44. toto mám dosť často, zobudím sa ako by som dopadol z kilometrovej výšky alebo ma niekto surovo udrel do tvare, alebo ma uštipol had
No mne sa aj tak najviac rata, keď sa občas ráno zobudím a dozviem sa, kde som všade po byte v námesačnosti behal, čo som vykrikoval, koľkých susedov som zobudil.
58 - ak dovolis, este sa trosku zamiesam Pokial ide o tie Lucidne sny, ktore si proste nevyvolas sama, ale pridu mimovolne, na tych nic zleho nie je, ved to neovladas, ze sa do toho dostanes, to sa uz aj mne viackrat stalo, ze som si uvedomoval, ze to je sen, ale ked to uz zacinas vyuzivat na to, aby si oddelila mysel alebo dusu od svojho tela, tak to zacina smrdiet a prave kvoli tym demonom, o ktorych si pisala, ze neexistuju... Tolko moj nazor, nemusi sa ti to pacit, ale taketo experimenty mozu byt ovela nebezpecnejsie, ako sa zdaju a za ake sa pokladaju a myslim to vazne...
60- ale jednoducho tvoj nazor neberiem, lebo hovoris o niecom s cim nemas skusenosti vies ake je tazke naucit sa oddelit mysel od tela?? skusal si to niekedy? a neplet sem demonov, vidis, taras o tom co nevies..existuju aj iste prvky ochrany, ako sa nedostat medzi bytosti s nizsimi vibraciami uz sa nemiesaj, ok??
61- riziko nehrozi ziadne mozno iba take, ze sa uvidis, ako spis-laknes sa a uz sa ti to nikdy nemusis podarit..ale je tam riziko napr. pre takych, co su do toho hned hrr.....jednoducho nic vam nebude fungovat bez 100%neho navodu-ale castokrat sa da ten navod prisposobit...
Ja som astralnu projekciu skusal par krat, ale bez vysledkov, mozno sa len nedokazem dostatocne uvolnit, ale lucidne sny mam casto, resp vzdy. je dobre vediet ovladat dej sna
inak ak chces o tomto seriozne pokecat, chod na www.itzone.sk (nech ta nepletie ze je to forum o IT, kecat sa tam da o vsetkom), je tam par ludi (xshady, lio04 atd) ktori sa tym seriozne zaoberaju.
Este musim dodat ze forum itzone momentalne nebezi, pretoze sa presuva na novy server a jeho admin momentalne nema cas sa tym zaoberat.. snad bude spustene do buduceho tyzdna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A Lucidne sny... par ich bolo
Just fuckin google it!
19. to by si mala vedieť ty , však nejaká zlá bytosť ktorá ti chce uškodiť prípadne sa vcucnúť do tvojeho tela, či čosi také
ale zlého toho existuje dosť...
..ale Jezisko urcite EXISTUJE!!!!
neexistuje!
mno ale v spánku sú haluzné veci, napr človek sa počas spanku aspon 28x zobudi ale vacsinou si to nepamata
ako aj moje dvojča v parallllllllllllllllllllllllllllllllllllllelnom vesmíry
» www.lm1992-charmed.estranky.cz/clanky/real-mag...
» astral.unas.cz/...
No mne sa aj tak najviac rata, keď sa občas ráno zobudím a dozviem sa, kde som všade po byte v námesačnosti behal, čo som vykrikoval, koľkých susedov som zobudil.
A hej dakedy mam sny, že ich viem presne ovládať.
inak ak chces o tomto seriozne pokecat, chod na www.itzone.sk (nech ta nepletie ze je to forum o IT, kecat sa tam da o vsetkom), je tam par ludi (xshady, lio04 atd) ktori sa tym seriozne zaoberaju.
mozna ze som teraz povedala hlupost,neviem pricina moze byt aj ina ale mavam ich ODVTEDY aspon raz za 2mesiace