no ja som sa dostal tiež po vybrácie a srdce mi búchalo tak neuveritelne silno,, + mal som strach jak nikdy ale ked to prekonám som tam .. a vrátit sa dá vždy
no je vela kníh a všelijakých "návodov" každemu to ide trocha inak len treba skúšať. ja napr. pustím nejakú meditačnú hudbu potichu do sluchátok úplne sa uvolnim a potom sugesciou. a potom sa neviem ako začnem točiť do špirály a padať nadole ale to už nemôžem vydržať...
predstav si ze lietas. do predstav je potrebne sa absolutne vzit a akoby zabudnut na hmotnu existenciu. a to sa podari vedome len ludom ktori su na vyssej "urovni" : ) nahodne sa to podari malokomu
Inak neviem či tu všetci chápu, čo je, astrálne cestovanie (alebo aspoň význam toho spojenia) ... podľa definície a podľa toho čo som sa dočítal, ´funguje to nejak tak že moja duševná schránka na nejaký určitý čas opustí tú telesnú a môže sa pohybovať astrálne, čiže v iných dimenziach, v čase a priestore a môže tým aj chodiť v prítomnosti na nejakom určitom mieste.
Nič v zlom, ale pochybujem (ak je to fakt pravda) že to tu všetci na birdzi úspešne zvládli. Istý čas som študoval tieto veci a nie je to také ľahké, že no idem astrálne cestovať. Ale no nič, len môj subjektívny názor na vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
netuším ako sa to robí ale radšej to nebudem skúšať čo keby som sa nevrátila späť a ostala zaseknutá v ničote
Ako?!
Tak sa navodzujú aj lucínde sny, ale neviem si ani len predstaviť pocit, keď sa ti vedomie oddelí od tela a vzlietne..
radšej budem cestovať do krčmy po svojích a z krčmy po štyroch
Inak neviem či tu všetci chápu, čo je, astrálne cestovanie (alebo aspoň význam toho spojenia) ... podľa definície a podľa toho čo som sa dočítal, ´funguje to nejak tak že moja duševná schránka na nejaký určitý čas opustí tú telesnú a môže sa pohybovať astrálne, čiže v iných dimenziach, v čase a priestore a môže tým aj chodiť v prítomnosti na nejakom určitom mieste.
Nič v zlom, ale pochybujem (ak je to fakt pravda) že to tu všetci na birdzi úspešne zvládli. Istý čas som študoval tieto veci a nie je to také ľahké, že no idem astrálne cestovať. Ale no nič, len môj subjektívny názor na vec
hmm, bolo to veľmi zvláštne..a zaujímavé