Nejaké skúsenosti z astrálnym cestovaním? Pokúšam sa o to ale potrebujem nejaké rady od tých čo už v tom lietajú nejaký ten piatok. Mávala som aj lucídne sny ale to už pominulo. Dostanem sa k uvoľneniu tela ale nedokážem sa sústrediť, proste vždy mi príde
@majamaja tak niekedy som takéto veci skúšal ...nikdy sa mi však nepodarilo astrálne vycestovať ... zaujímal som sa aj o mágiu atd ... v jednej noci som išiel spať potom som sa zobudil a nemohol som sa vôbec hýbať ako by ma niečo blokovalo ... počul som aj nejaké čudné zvuky .. najhoršie na tom bolo že som nemohol zo strachu ani zakričať o pomoc .. nakoniec to chvála Bohu všetko prestalo .. od vtedy som to neskúšal .. o mesiac hned nato sa mi stala jedná zaujímavá príhoda .. v noci som bol na notebooku a z ničoho nič mi padol obraz zo sv prijímania na zem a celý sa rozbil ... prievan to byt nemohol a beriem to ako znamenie : ) ... A astrálne cestovanie,mágia to už nikdy nebudem skúšať .. Od kedy som verný bohu mám aj lepší život .. tak odporučujem račej neskúšať : ) čomu sa nerozumieme pretože to môže mať hrozné nášledny
Súhlasím s @draks.. nemiešaj sa do veci o ktorých nič nevieš radšej
Je potrebné sa tomu venovať dlhšie a nič sa nemusí skončiť dobre.. síce astralko nie je nič nebezpečne vraj, osobne som to neskúšala..nie je čas a radšej si držím odstup v praktizovaní týchto vecí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Je potrebné sa tomu venovať dlhšie a nič sa nemusí skončiť dobre.. síce astralko nie je nič nebezpečne vraj, osobne som to neskúšala..nie je čas a radšej si držím odstup v praktizovaní týchto vecí
» cs.wikipedia.org/wiki/Spánková...