Ahojte,nemá niekto z vás skúsenosti s astrálnym cestovaním,poprípade nejaké rady alebo skúsenosti ako sa to naučiť? Ak áno,pošli mi prosím TS-ku,vopred ďakujem !
@method Ja viem že na googli je všetko,lenže hladám človeka ktorý má s tým reálnu skúsenosť...a áno , to mám celé preštudované,na každej stránke sú návody...ktoré nefungujú
tí maš fakt 15 rokov, nemala by si radšej namiesto "sprostých hovadín", čo nemajú pre život žiadne zmysel, radšej mamičke pomáhať variť obed a tak sa aj učila rozvíjať kuchárske schopnosti...
je to smutné, že dnešné slečny zaujímajú všetko iné, len to čo by malo nie
@kristinakostiviarova Astrálne cestovanie nerobí každý deň každý vo svojom spánku.. Ty si dobre mimo. Máš 15 rokov, nestrkaj nos do takýchto vecí, neni to až taká sranda ako by si si mohla myslieť. Áno, ja som RAZ astrálne cestovala... A bol to skôr nepríjemný ako príjemný zážitok. A druhý krát sa mi to už ani nepodarilo.
@zajkousko a o co by sa mali dnesne slecny zaujimat? akoze len o varenie a trcat v kuchyni alebo pri pracke cele dni a lestit policky? ved nech sa zaujima o co chce, keby chce varit, tak vari
strasne sa mi rozum pozastavuje niekedy nad vecami, co pises
Mám s astrálnymi vecami mnoho skúseností.
Moje tretie oko mi hovorí, že sa voláš Kristína.
Milá Kristínka, skús si šňupnúť pracieho prášku a budeš drak, nielen cestovať.
@zajkousko pripravena do zivota? ako ju prosimta varenie pripravi do zivota? nie je dolezite nahodou aj to, aby sa clovek o nejake veci zaujimal (aj keby to ma byt astralne cestovanie) ?
@zajkousko nepovedala som, ze clovek nemusi nic vediet, nauc sa najprv citat, okycko? lebo si vsetko prekrucas na tu svoju "svätu pravdu" a je to velmi vtipne sledovat
@zajkousko ahá..mám to brať tak žekeď ty si mal 15 od rana do vecera si stál pri hrncoch,tvrdo si pracoval..a nemal si žiadnu zálubu...Lebo ak si mal takéto blbé detstvo,nečudujem sa že sa to odzrkadluje aj na tvojej dospelosti..
@zajkousko mám pocit, že tu máme nejaké tie slobody a každý má právo zaujímať sa o čo chce. či akože človek nemá právo robiť nič iné (v tomto prípade žena), len variť, prať a upratovať? sa zobuď už a zaoberaj sa radšej sám sebou a nie druhými ľuďmi.
@zajkousko ...asi trpíš paranojou alebo podobnou psychickou chorobou...Ani ja ti neodporúčam mať zenu..A ak máš,absolútne jej nezávidím..Ona maká a ty nohy vylozene
Nech sa kto chce zaujíma o čo chce ale len po teoretickej stranke prosím v takýchto oblastiach.. Ja viem že ta to láka, je to niečo nové, nepoznané, vzrušujúce... Ale aj VŽDY nebezpečné a s následkami! Za ktoré budeš do konca života niesť následky.. Ale keď to tak už moc chceš vyhladaj odbornika ktorý na teba bude dávať pozor a radiť ti.. Lebo astralne cestovanie nie je len o astralnom cestovaní.. Treba si naštudovať viac aspektov, viac rôznych iných vecí a dodržať ich aby to bolo bezpečné.. Nedá sa hneď do toho vhupnut a jee idem cestovať.. Treba zosilit psychycku stránku človeka aby ta nič neprekvapilo, aby si nemala strach z ničoho, aby si bola silná a vedela sa brániť.. Veľa ľudí si neuvedomuje že sa nedajú preskočiť veci ktoré potreba a hneď ísť na tú "zábavnú časť"
lol...navody ktore nefunguje tie navody nejsu recept na kolac ktory podla neho na prvy spravis musis vediet spravne dychat, uvolnit sa, sustredit sa a kope dalsieho...na to treba trening..
@sushivo ano existuje. a teraz si daj facku ty moja mila
@lepka potom si strašný hlupák keď bez akejkoľvek snahy poznania a pochopenia vieš s určitostou o niečom povedať že to nie je možné toto je trošku zaostale premýšľanie, rozumný človek neuzatvara závery ktoré nevie podložiť a necháva veci otvorené a skúma ich.. milujem ľudí čo sa snažia vravieť o tom čo nepoznajú
@lepka
"Astrálne cestovanie je (podľa Lobsanga Rampu) odloženie fyzického obalu spirituálnejšou časťou tela, vznesenie sa do iných dimenzií a na konci svojej striebornej šnúry navštívenie inej časti sveta.
Strieborná šnúra je zväzok vyžarujúcej energie, ktorá je schopná predĺžiť sa do nekonečna. Nie je to hmotné vlákno, ako sval alebo tepna či kus povrázka, ale je to sám život, je to energia prepájajúca fyzické telo s telom astrálnym.
Človek má rad tiel. Predbežne nás zaujíma len telo fyzické a stupeň naň bezprostredne nadväzujúci - astrálne telo. Môžeme si predstaviť, že keď sme v inej dimenzii, môžeme prechádzať stenami alebo prepadávať podlahami, pričom však môžeme prechádzať stenami a prepadávať podlahami iba odlišnej hustoty. V astrálnom stave veci tohto každodenného sveta nie sú pre nás nijakou prekážkou. Domové dvere nezadržia človeka vnútri alebo vonku. Ale aj v astrálnom svete sa vyskytujú dvere a steny, ktoré sú pre nás, keď sa v astráli pohybujeme, pevné a tvoriace zábranu, rovnako tak, ako sú dvere a steny na tejto Zemi prekážkou pre fyzické telo."
Vidíš aký si hlúpy. Ty zavrhuješ TOTO bez snahy to pochopiť a bližšie spoznať!
HANBA TI!
@1 teda aby som nebola úplne zlá, tá myšlienka "povznesenia sa" mi príde atraktívna, ale moje skeptické ja jednoducho nevidí cestu, ako sa povzniesť ako v Stargate.
je to mozne. treba si pozret relaciu halooo - astralne tam cestuje Hesso Jašterák : » www.joj.sk/halo/halo-archi... , uz som videl skoro vsetky casti tak patrim medzi skusenejsich !
@kristinakostiviarova
Astrálne cestovanie neexistuje. Neočakávaj, že hocičo nadpozemské bude fungovať.
Tu máš napríklad pekný investigatívny článok na štýl "mythbusters" o vešticiach: » www.sme.sk/c/6362938/veste...
S hocičím čo popiera mainstreamovú vedu máš 99% šancu, že to tak bude.
mohli by sme súhlasit aj s odporcami, a kludne im pritakat, že nič a vobec nič také, nikdy nikde nikedy na svete a v celom vesmíre na 1000% neexistuje, ale..
..bolo by to velice podobné, jakokeby sme tvrdili to isté napr. v takom 16.storočí o elektrine, radiovích vlnách, (a vobec celom rozsahu a spektre elmag vln/žiarenia, a vlastne o takmer celej chémii, fyzike, /ele, a modernej technike..
@kristinakostiviarova
Okej, pozri, nemal som to rád, keď som mal 15, ale možno sa zbytočne namáham vzhľadom k tvojmu veku. Potešíš ma však, ak ma presvedčíš o tom že sa mýlim a že má zmysel ti vysvetlovať prečo sú všetky tieto nadpozemské keci výmysel.
v skratke:
Len preto, že to pôsobí a že sa pri tom cítiš skutočne to neznamená, že je to reálne.
Len preto, že majú ostatní ľudia podobnú skúsenosť to neznamená, že je to reálne.
Len preto, že nejaký idiot o tom napísal knihu...stále to neznamená,že je to reálne.
1. Argumentácia. Od teraz v diskusii so mnou, ak chceš niečo dokázať, budeš musieť svoje tvrdenie niečím podložiť.Tak ako ty tvrdíš, bez nejakých podkladov, že existuje astrálne cestovanie, ja môžem tvrdiť, že celý vesmír si včera vymyslela moja mačka a že my sme len v jej snoch. - demonštrujem ti tým, že tvrdenia bez opory môžeme vytvárať kedykoľvek a koľko len chceme.
2. Ak by si mi aj preukázala nejakú štatistiku, koľko ľudí na birdzi ale aj mimo neho verí alebo tvrdí že astrálne cestovanie existuje (pokojne skús) tak:
A. Množstvo ľudí, ktoré v to verí, nepotvrdzuje, že je toto tvrdenie pravdivé - skúsim príklad, ak by sme všetci začali veriť že začnem lietať vo vzduchu, nestane sa to.
B. Ľudia navštevujúci birdz asi nebudú popredný odborníci ktorých názor by mohol zavážiť.
3. V prípade, že hovoríme o mimotelovej skúsenosti hovoríme o duši, duša je len pomenovanie z dôb keď ľudia nerozumeli ako funguje prenos informácií a ich vytváranie v neurónoch...v mozgu (na toto nie som odborník).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ale pýtaš sa na tú istú vec tých istých ľudí z birdz.
Kde je logika?
to je asi reálnejšie
je to smutné, že dnešné slečny zaujímajú všetko iné, len to čo by malo nie
strasne sa mi rozum pozastavuje niekedy nad vecami, co pises
Moje tretie oko mi hovorí, že sa voláš Kristína.
Milá Kristínka, skús si šňupnúť pracieho prášku a budeš drak, nielen cestovať.
no k tomu aby bola dobre pripravená do života, jej akurátne chýba vedieť ako astrálne cestovať, to ma už akú logiku ?!
máte to troščilinka pomýlene slečna
a nesústreďuj sa na mňa, lebo ti ten rozum fakt bude stáť aj naďalej
máš pravdu, nemusíš nič vedieť, nauč sa dobre lietať radšej a dávaj dobrý pozor, aby si necapla z výšky do blata
šak ty vymýšľaš blbosti a robota stojí
robte si čo chcete,ale jedno nerobte, nevydávajte sa, lebo tých vašich manželov aj porazí...
dobre, dobre, už ste ma naporiadok rozdžobali
to je prúser v tvojom veku veriť na takéto veci D
@sushivo ano existuje. a teraz si daj facku ty moja mila
je rozdieľ medzi nepoznaným a nemožným/nereálnym
astrálne cestovanie je strašná kktina
"Astrálne cestovanie je (podľa Lobsanga Rampu) odloženie fyzického obalu spirituálnejšou časťou tela, vznesenie sa do iných dimenzií a na konci svojej striebornej šnúry navštívenie inej časti sveta.
Strieborná šnúra je zväzok vyžarujúcej energie, ktorá je schopná predĺžiť sa do nekonečna. Nie je to hmotné vlákno, ako sval alebo tepna či kus povrázka, ale je to sám život, je to energia prepájajúca fyzické telo s telom astrálnym.
Človek má rad tiel. Predbežne nás zaujíma len telo fyzické a stupeň naň bezprostredne nadväzujúci - astrálne telo. Môžeme si predstaviť, že keď sme v inej dimenzii, môžeme prechádzať stenami alebo prepadávať podlahami, pričom však môžeme prechádzať stenami a prepadávať podlahami iba odlišnej hustoty. V astrálnom stave veci tohto každodenného sveta nie sú pre nás nijakou prekážkou. Domové dvere nezadržia človeka vnútri alebo vonku. Ale aj v astrálnom svete sa vyskytujú dvere a steny, ktoré sú pre nás, keď sa v astráli pohybujeme, pevné a tvoriace zábranu, rovnako tak, ako sú dvere a steny na tejto Zemi prekážkou pre fyzické telo."
Vidíš aký si hlúpy. Ty zavrhuješ TOTO bez snahy to pochopiť a bližšie spoznať!
HANBA TI!
mozes nejak dokazat ze take nieco neexistuje? nemozes...zato ja mam s tym bohate skusenosti
Astrálne cestovanie neexistuje. Neočakávaj, že hocičo nadpozemské bude fungovať.
Tu máš napríklad pekný investigatívny článok na štýl "mythbusters" o vešticiach:
» www.sme.sk/c/6362938/veste...
S hocičím čo popiera mainstreamovú vedu máš 99% šancu, že to tak bude.
súhlasím v tomto s @Kosmiklove , @PadlyAnjel atd..
mohli by sme súhlasit aj s odporcami, a kludne im pritakat, že nič a vobec nič také, nikdy nikde nikedy na svete a v celom vesmíre na 1000% neexistuje, ale..
..bolo by to velice podobné, jakokeby sme tvrdili to isté napr. v takom 16.storočí o elektrine, radiovích vlnách, (a vobec celom rozsahu a spektre elmag vln/žiarenia, a vlastne o takmer celej chémii, fyzike, /ele, a modernej technike..
Okej, pozri, nemal som to rád, keď som mal 15, ale možno sa zbytočne namáham vzhľadom k tvojmu veku. Potešíš ma však, ak ma presvedčíš o tom že sa mýlim a že má zmysel ti vysvetlovať prečo sú všetky tieto nadpozemské keci výmysel.
v skratke:
Len preto, že to pôsobí a že sa pri tom cítiš skutočne to neznamená, že je to reálne.
Len preto, že majú ostatní ľudia podobnú skúsenosť to neznamená, že je to reálne.
Len preto, že nejaký idiot o tom napísal knihu...stále to neznamená,že je to reálne.
1. Argumentácia. Od teraz v diskusii so mnou, ak chceš niečo dokázať, budeš musieť svoje tvrdenie niečím podložiť.Tak ako ty tvrdíš, bez nejakých podkladov, že existuje astrálne cestovanie, ja môžem tvrdiť, že celý vesmír si včera vymyslela moja mačka a že my sme len v jej snoch. - demonštrujem ti tým, že tvrdenia bez opory môžeme vytvárať kedykoľvek a koľko len chceme.
2. Ak by si mi aj preukázala nejakú štatistiku, koľko ľudí na birdzi ale aj mimo neho verí alebo tvrdí že astrálne cestovanie existuje (pokojne skús) tak:
A. Množstvo ľudí, ktoré v to verí, nepotvrdzuje, že je toto tvrdenie pravdivé - skúsim príklad, ak by sme všetci začali veriť že začnem lietať vo vzduchu, nestane sa to.
B. Ľudia navštevujúci birdz asi nebudú popredný odborníci ktorých názor by mohol zavážiť.
3. V prípade, že hovoríme o mimotelovej skúsenosti hovoríme o duši, duša je len pomenovanie z dôb keď ľudia nerozumeli ako funguje prenos informácií a ich vytváranie v neurónoch...v mozgu (na toto nie som odborník).