Zaujímali ste sa niekedy o astrálne cestovanie? Túžili ste niekedy astrálne cestovať? Poznáte niekoho komu sa to niekedy podarilo? Viete o niekom kto by sa bol podelil s nejakým zážitkom v spojitosti s astrálnym cestovaním?
Vyjadrite sa. Ďakujem.
Nezažila som ale poznam osobu čo zažila, veľa mi nepovedala ale podľa nej sa ti nema čo stať. Je to o tebe, ak sa silno bojis tak nevycestujes alebo sa ti mozno budu diat zle veci ja neviem. Ale ak si pozitivny tak si nemyslim ze je to nebezpecne. A velmi ma to zaujima ale nemam odvahu este to skusit
Nie som si uplne isty, ci to bol sen, alebo sa mi podarilo parkrat astralne cestovat, kazdopadne ak by som sa do takeho stavu vedel spontanne navodit, tak preco nie. Poznam ale dvoch ludi, ktori to dokazu a jeden z nich dokonca ani nedroguje.
astralne som cestovala,keď som si dala šalviu, pomocou meditacie sa mi to nikdy nepodarilo. poznam asi 3 ludi, čo vedia astralne cestovať. s jednou babou som mala super debatu,ta si to pamata už od mala
keď čítam tie jebnuté komentáre tak neviem či mám plakať, alebo sa smiať ... na margo astrálneho cestovania - za vyskúšanie to stojí - keby som mal čas, možno by som tomu prepadol aj viac
zaujímal,túžil.nikdy som to neskúšal nedokážem sa sústrediť ani na to kěĎ mi v robote vravia niečo čo si "musím" zapamatať.. takž astrál je u mňa nemožný..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
daj ruky preč od takýchto veci, lebo sa môže stať, že padneš do osídiel diablových
čo sa týka mágie, to je zas úplne niečo iné