Ja sa šamanizmu venujem uz asi od 13 rokov postupne som presiel na magiu a podobne. Stale sa mo to bavi a asi aj bude. Astralne cestovanie moze byt uskutocnene do horneho dolneho a stredneho sveta. Pri prvom cestovani by si mal hladat svoje silove zviera, ktore ta bude sprevadzat pri kazdom vstupe do inosveta. To silove zviera moze byt macka, zajac, clovek proste cokolvek. Bude ti pomahat pri cestach a podobne- bude ta ochranovat. Pri prvom cestovani by si nemal byt sam ,pretoze je to z casti nebzpecne. Je to zlozita vec ktoira sa neda uskutocnit hned na prvy krat- pri tom ti dopomozu bubny, hrkalky a podobne. V dnesnej dobe sa sa pouzivaju hlavne kazety s nahravkami bubnov. Pri tom aby si sa dostal do inosveta sa musis maximalne koncentrovat a nemysliet na nic ...je to trazke ale postupom casu sa to da zvladnut. Vela stastia...
@tenario da sa astralne csrtovat najmenej 5timi sposobmi.. niekomu pomahaju bubny, iny to robi inak...
treba nasjt silopve zviera, ktore moze byt aj clovek?? ja som nepocula o ziadnom zvirati..Iba o svojom sprievodcovi, ktorym je clovek.
neviem ci je pomenovanie "iny" svet spravne... lebo na jednej strane ak sa uvolnujes a lezis na posteli/alebo hockde/ a zrazu vides zo svojho tela napriklad cakrou, tak sa vidis, cize si v nasom svete..a takisto mozes ist na navsetvu hocikomu a si v tomto svete..ale zas na strane druhej, tiez sa mozes dostat do sfery s nizsimi vibraciami...
@tenario nemyslim si, ze je to meditacia..len kazdy sa dokaze inak uvolnit a uvolneniu predchadza v mojom pripade meditacia...
Ked si astralna bytost, tak nevidis ludi ako ked si realny ale vidis iba ich energiu, ktora ich obklopuje...a teda ak si napr v izbe a si astralna bytost a je v izbe niekto, vidis jeho cakry a ak vidis, ze napr indigo carka ma v sebe trosku cierneho, dokazes to cierne vysat-a tym padom pomoct, vyliecit, uzdravit...samozrejme ze to neni take lahke... -) to na margo tych samanov co liecili..
ale ja som povedala, v predch. prispevku, ze hej, uznavam, ze mozes ist aj do minulosti..avsak buducnost vidis iba v Akašických záznamoch...
@15 pretože podľa mňa je tvoj názor založený na racionálnom pravidle-pokiaľ nezažijem-neuverím a je to úplne normálne a určite ťa nebude presviedčať o opaku
...len väčšina si neuvedmí, že to ich "cestovanie" je len ilúziou. Mne sa tiež hocčo zazdalo (najmä pod vplyvom omamných jedov), ale..zrejme to nebola realita
Astrálne cestovanie je (podľa Lobsanga Rampu) odloženie fyzického obalu spirituálnejšou časťou tela, vznesenie sa do iných dimenzií a na konci svojej striebornej šnúry navštívenie inej časti sveta.
Strieborná šnúra je zväzok vyžarujúcej energie, ktorá je schopná predĺžiť sa do nekonečna. Nie je to hmotné vlákno, ako sval alebo tepna či kus povrázka, ale je to sám život, je to energia prepájajúca fyzické telo s telom astrálnym.
Človek má rad tiel. Predbežne nás zaujíma len telo fyzické a stupeň naň bezprostredne nadväzujúci - astrálne telo. Môžeme si predstaviť, že keď sme v inej dimenzii, môžeme prechádzať stenami alebo prepadávať podlahami, pričom však môžeme prechádzať stenami a prepadávať podlahami iba odlišnej hustoty. V astrálnom stave veci tohto každodenného sveta nie sú pre nás nijakou prekážkou. Domové dvere nezadržia človeka vnútri alebo vonku. Ale aj v astrálnom svete sa vyskytujú dvere a steny, ktoré sú pre nás, keď sa v astráli pohybujeme, pevné a tvoriace zábranu, rovnako tak, ako sú dvere a steny na tejto Zemi prekážkou pre fyzické telo.
Ja som sa o to pokúšala (o čom som sa nie?.D), no nevyšlo. Asi som tomu ani v tom akte skúšania dostatočne presvedčivo neverila a po chvíľke pokusy vzdala. Nie som zrovna najtrpezlivejší človek.
JA wam dakujem za par wasich nazorow.... .... astralne cestowat sa cestuje kazdu noc len ludia si to neuwedomuju.Medzi bdeniim,a spankom . Nanestastie(or nastastie??) sa mi to nechtiach stawa ze som si toho wedoma a moja newedomost sposobuje paniku.... takmer zakazdym... bud spasena dusa bludna.
sory @thenario...ale tvoje dokazy su az moc-moc internetove..
ok ludia-vela vedcov sa astralom zaoberalo-momentalne si nespomeniem, napada ma iba Monrooe..Vedci merali iste mozgove frekvenncie-skusali to sami na sebe, vysledky si zapisovali-avsak suvusi to aj s Lucidnymi snami..ale je to nadlho a je to zlozite a neda sa to vysvetlit a popisat len par vetami..dokonca by na to nestacilo ani zopra A4iek...
dokonca existuje aj isty The Lucidity institute v Amerike, ktory sa zaobera lucidnymi snami..ale fakt, je to na dlho je to zlozite a osobne si myslim, ze nie vsetko co je na nete je kóšer..
@petika nic z mojich nazorov neni internetove okrem tej wikipedi. Venujem sa tomu uz zopar rokov. A ked si uz pri lucidnych snoch tak sa pokusaj vo svojich snoch pozriet na svoje ruky ked to zvladnes tak mozes v svojom sne robit co len chces ...
@petika a ked ja som internetovy ..tak dam ti otazku zazila si uz astral? lebo to ci sa snazis opisovat aspon tak to chapem ja je obycajna meditacia ,ktoru dokaze skoro kazdy ked je v pokoji a tichu ..a sustredeni
@tenario nie nechcela som ta urazit ak to tak vyznelo, tak prepac..ale stale nechapes co chcem vyjadrit - mojmu astralu predchadza meditacia..to je vsetko..
hej zopar krat som to zazila a nechcem sa k tomu vyjadrovat nie vsetko co je na internete je pravda...
@petika nie len ti vravim ze ja z netu mam sice zakladne vedomosti ale ozajstenmu samanizmu ma ucil dost skuseny clovek.. neurazil som sa ale uprimne nemam rad ked mi v tomto protirecia
@tenario uprimne ja uznavam, ze s avenujes samanizmu nahodou je to zaujimave... a tiez nemam rada, ked mi niekto proti reci..ale povedzme si narovno, nie vsetky skusenosti su ako vystrihnute z knizky
@29 v našom meste maju stredisko aj scientologovia a jedna vacsia sekta skoli svojich pracovnikov za danove poplatky v susednom meste (Spišská Kapitula- knazský seminár)
To neznamená teraz že keď maju napr. scientologovia nejaky seminar/kurz... ze ich nauka je realna, pravdiva...
@thalion tiez su u nas Jehovisti a podobne ukazy...len ti chcem vysvetlit, ze hemi sync bolo objavene uz davno a jeho ucinky ludia vyuzivaju dodnes, vyuzivaju ich lekari, vyuzivaju sa pri uceni v roznych jazykovych skolach..a jeho vysledky su dokazatelne.. cize nieje to nic neuveritelne alebo nedokazatelne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
treba nasjt silopve zviera, ktore moze byt aj clovek?? ja som nepocula o ziadnom zvirati..Iba o svojom sprievodcovi, ktorym je clovek.
neviem ci je pomenovanie "iny" svet spravne... lebo na jednej strane ak sa uvolnujes a lezis na posteli/alebo hockde/ a zrazu vides zo svojho tela napriklad cakrou, tak sa vidis, cize si v nasom svete..a takisto mozes ist na navsetvu hocikomu a si v tomto svete..ale zas na strane druhej, tiez sa mozes dostat do sfery s nizsimi vibraciami...
ale to je nadlhooooooooo
Inosvet- takze ty si myslis ze je to obycajna meditacia? Lebo tak si sa asi vyjadrila ze lezis v posteli.
Vies kolko samanov dokazalo take veci ktore sa tazko chapu? Zmenit nieco v buducnosti ba aj v minulosti ? Vyliecit choreho a podobne...
Ked si astralna bytost, tak nevidis ludi ako ked si realny ale vidis iba ich energiu, ktora ich obklopuje...a teda ak si napr v izbe a si astralna bytost a je v izbe niekto, vidis jeho cakry a ak vidis, ze napr indigo carka ma v sebe trosku cierneho, dokazes to cierne vysat-a tym padom pomoct, vyliecit, uzdravit...samozrejme ze to neni take lahke... -) to na margo tych samanov co liecili..
ale ja som povedala, v predch. prispevku, ze hej, uznavam, ze mozes ist aj do minulosti..avsak buducnost vidis iba v Akašických záznamoch...
Neber to ako že chcem rozpútať flamewar, len ma to zaujíma.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Astrálne cestovanie je (podľa Lobsanga Rampu) odloženie fyzického obalu spirituálnejšou časťou tela, vznesenie sa do iných dimenzií a na konci svojej striebornej šnúry navštívenie inej časti sveta.
Strieborná šnúra je zväzok vyžarujúcej energie, ktorá je schopná predĺžiť sa do nekonečna. Nie je to hmotné vlákno, ako sval alebo tepna či kus povrázka, ale je to sám život, je to energia prepájajúca fyzické telo s telom astrálnym.
Človek má rad tiel. Predbežne nás zaujíma len telo fyzické a stupeň naň bezprostredne nadväzujúci - astrálne telo. Môžeme si predstaviť, že keď sme v inej dimenzii, môžeme prechádzať stenami alebo prepadávať podlahami, pričom však môžeme prechádzať stenami a prepadávať podlahami iba odlišnej hustoty. V astrálnom stave veci tohto každodenného sveta nie sú pre nás nijakou prekážkou. Domové dvere nezadržia človeka vnútri alebo vonku. Ale aj v astrálnom svete sa vyskytujú dvere a steny, ktoré sú pre nás, keď sa v astráli pohybujeme, pevné a tvoriace zábranu, rovnako tak, ako sú dvere a steny na tejto Zemi prekážkou pre fyzické telo.
ok ludia-vela vedcov sa astralom zaoberalo-momentalne si nespomeniem, napada ma iba Monrooe..Vedci merali iste mozgove frekvenncie-skusali to sami na sebe, vysledky si zapisovali-avsak suvusi to aj s Lucidnymi snami..ale je to nadlho a je to zlozite a neda sa to vysvetlit a popisat len par vetami..dokonca by na to nestacilo ani zopra A4iek...
dokonca existuje aj isty The Lucidity institute v Amerike, ktory sa zaobera lucidnymi snami..ale fakt, je to na dlho je to zlozite a osobne si myslim, ze nie vsetko co je na nete je kóšer..
ze preco asi?!
hej zopar krat som to zazila a nechcem sa k tomu vyjadrovat nie vsetko co je na internete je pravda...
To neznamená teraz že keď maju napr. scientologovia nejaky seminar/kurz... ze ich nauka je realna, pravdiva...