uuuuu ináč sa to vola astrálna projekcia, ale je to dosť zložité človek sa na to musí poriadne vytrénovať aby sa duch oddelil od tela a ty si mohol voľne cestovať bez obmedzení.....sem tam sa to vyskytne aj v nejakom filme keď herečka odpadne a jej duch sa objaví na úplne inom mieste ale v skutočnosti to nieje až take
Jéé, už som aj zabudla, že som sa o astrálne cestovanie kedysi zaujímala a fascinovalo ma t Ale zážitok žiaden Dosť článkov o tom a návodov bolo písaných aj vo Vedme, ak si vôbec niekto taký časopis pamätá
no skusala som to ,ale tak dopadlo to na pi...radsej to neskusaj lebo sa nemusis potom zobudit.Mne sa to nejako podarilo aj som sa zobudila ,ale nemhla som sa potom hybat
tez mam nejake skusenosti konkretne so samanizmom , ktory som studovala a samozrejme ma lakalo vyskusat samansky stav vedomia no treba pristupovat s neskutocnym respektom ku tymto veciam
funguje mam to overene...len nie kazdy sa dokaze tak sustredit aby sa mu to podarilo...teda nie ze nedokaze...to chce cvik...a niekomu sa to moze podarit aj za pol roka
2 Pavucik2521: nie je to podvedome...si pri plnom vedomi...akurat ze tvoje vedomie sa prenesie do tvojej duse zatial co tvoje telo je tranze
2 Lilith: ano mas pravdu...a mas aj nejaky vaznejsi dovod preco to neskusit? ono strane vela ludi sa toho boji a tak vznikaju okolo toho vseliake hovadiny aby sa ludia bali este viac...nic na tom nieje...treba len cvicit a vysledok sa dostavi
Co-to som o tom čítala, ale nie do hlbky samozrejme... Znie to naozaj zaujímavo a vždy ma taketo veci fascinovali, ale na ich praktizovanie nie som tá pravá... Nemám dostatok trpezlivosti na náročná tréning ktorý to predchádza, nedokážem sa odosobniť od svojich myšlienok a emocii a to je základ. Ale milujem blogy venované tejto tematike..
Podla toho, co som o tom cital, to nie je az taky problem. Malo by to byt jednoduchsie ako lucidne snivanie...ale neskusal som to, na co by mi to bolo su aj uzitocnejsie schopnosti ludskej mysle
hmmm.. aj mna taketo veci fascinuju a mala by som na to aj trpezlivost, mno ja sa bojim skor toho, ze behom mojho cestovania vojde do mojho tela ina bludiaca dusa... ja viem ze je to asi 1:1 000 000 000, ae jak sa poznam ja by som mala to stastie
neviem ci to je ono a ci sa mi to nezdalo. ale raz ked odpadol jeden chalan som videla podobne cloveku
ale zelene ako keby postava isla prec a potom sa vratila. ale mozno sa mi to len zdalo ja ti neviem ale som velakrat o tom rozmyslala a ze vraj existuje aj zelena aura. ja vam uz ani neviem co som videla...
No ja sa zaujimam skor o LD, aj ked o astralnej projekcii som uz co to precitala. No nemyslim si ze som na to pripravena. A vobec si nemyslim ze by to niekto mal skusat len tak zo zvedavosti.
Majula06: A ake konkrertne skusenosti mas? Nepopises to trosku? Urcite nie som jedina, koho by to zaujimalo
suhlasim s azizi pretoze pred AC by ste mali najprv skusat LD a je to dost dlha cesta kym sa dopracujete k nejakemu vysledku a pokial to chcete vyskusat z nadsenia alebo zvedavosti neskusajte to to je moj nazor pretoze predtym este treba absolvovat plno inych veci a naucit sa ich ovladat co nie je to najlahsie pod slnkom a ked ich vsetky preskocite a prejdete rovno na AC su len dve moznosti: 1- nedostanete sa tam
Jo. Ja mam niekolko zazitkov s so spontannymy LD. Bolo to very funny. Dokonca som v jednom pocul aj hudbu. Bola to klasika. A v druhom som sa koncentroval sledovanie mojho tela. Konkretne ruky. Boli uplne ine ako mam v skutocnosti. Proste very funny.
cez fyz. bod ale potom je to o niecom inom a na konkretne suvyslosti ci okolnosti,ked nieje mozne reagovat len vôlovo ale treba i fyzicky.potom to zalezi na kapacite .otazka vedome ci nevedome_moja odpoved zalezi na tom i tak sa to neskorsie dozvies len nieje to nic prijemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
2 Lilith: ano mas pravdu...a mas aj nejaky vaznejsi dovod preco to neskusit? ono strane vela ludi sa toho boji a tak vznikaju okolo toho vseliake hovadiny aby sa ludia bali este viac...nic na tom nieje...treba len cvicit a vysledok sa dostavi
2 Myatko: nemusis sa bat take nieco sa nestane
btw najde sa tu aj niekto kto taketo nieco praktizuje ?
ale zelene ako keby postava isla prec a potom sa vratila. ale mozno sa mi to len zdalo ja ti neviem ale som velakrat o tom rozmyslala a ze vraj existuje aj zelena aura. ja vam uz ani neviem co som videla...
Majula06: A ake konkrertne skusenosti mas? Nepopises to trosku? Urcite nie som jedina, koho by to zaujimalo
2- dostanete sa tam ale budete vystaveny
aj moznemu riziku smrti