som za rad by som prisiel pokial nebudem mat vela povinnosti tak pridem len 13. November je este daleko a neviem ci budem stihat pisat zapoctove testy...cize s istotou neviem povedat ale isiel by som.
@husky najprf nech to ložisko je vymenené, možno sa podujmem aj na čapy riadenia, včera keď to mal pneuservisák na rampe tak tie tesnenia na čapoch boli úplne v <>
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Vďaka
Právo na zmenu termínu si vyhradzuje Auto birdz Team
"Predbezný dátum je 13.Novembra od 10:00 čo je Sobota
Kde ? > Pred ESC (Europa shoping center) zraz hore v hornom vchode. "
ESC v Banskej Bystrici
(ja viem, že už niekoľko rokov nechodím na stretká, ale huhu, dlho som v BA nebola, tak si vytvorím dôvod )
rozumej: neznášačmi traktorovej pohonnej hmoty?
rovno pod oknami to budes mat, ked to vyjde tak na to nezabudni
deti, to preco tak skoro?!
ale mam dilemu :/ Favik alebo Lucia pojde so mnou?
PS: som dedinčan na traktory mi nekydaj
@aguri500 co ty na to?
som za rad by som prisiel pokial nebudem mat vela povinnosti tak pridem len 13. November je este daleko a neviem ci budem stihat pisat zapoctove testy...cize s istotou neviem povedat ale isiel by som.
a nie ze budes mat v aute este letne gumy
tak tak ja musim dokupit kapalinu do hydra a mam vystarano
ja ešte brzdovka a ojl.
sak a hydro je co?
ty toho mas este pozehnanie zabudol si na kapotu a hlavne na geometriu aby si nemal gumy jak z vykupu Hungaroring po jednej sezone ale to az na jar
na jar by sa sikla geo aj mne plus vymenit ojl v prevodovici
a vies ako krasne vrzgaju manzety capov po tych par driftoch v utorok?
Ak náhodou bude voľné, môžem zobrať troch ľudí z Kysúc a Oravy, tak sa potom hláste, kto bude chcieť