Zdravim , idem kupovat auto mam vsak dilemu neviem sa rozhodnut medzi Audi A4 , BMW 320 520 . Nakolko 520 ky su o cosi drahsie a mne osobne vzhlad moc nesedí tak tu som docasne vyskrtol.
Jedna sa o rocniky od 2010 nafta , a ziadne kombiky
Potrebuj
@v3nty akurat typek na hondaclube pise
"svagor kupoval na firmu 745i, jazdil s nou cely cas len on, najazdil 230tkm a auto som potom predal môjmu kamosovi.. auto stalo 80teur, za 10 rokov dali len do servisu priblizne 40teur, kolko prejazdil na benzine pri priemernej spotrebe za cely ten cas ktoru nikdy nenuloval a jej hodnota bola tesne cez 16litrov si vyratas aj sam.. odtiahnut ho museli asi 5x.. auto som predal minuly rok za 9000eur, pricom mesiac predtým bolo este v servise na kompletnej oprave s cenou 4000eur.. pri tych sumach si povies, ze zlaty legend s pokazenym alarmom a relatkom ja som do audiny nasypal za pol roka 3000eur a predal som ju pokazenu, lebo ma to uz nebavilo davat doporiadku.. nasmu servisakovi teraz zadrelo a4 B8 2,0tdi CR, pokazene olejove cerpadlo, auto ma od novoty 140tkm, vymenili celu hlavu bo to zadrelo na vacke, po troch dnoch odislo aj turbo, lebo následkom toho ze nemazalo tak poskodilo aj lozisko turba.. 2x odtah za mesiac.. za 8 rokov co som jazdil preteky na vti sa mi nic nepokazilo na aute, na 23rocnom aute!!! vsetko je tam seriove!!! od vyroby!!!! viesk olko 1,4tsi motorov za tu dobu klaklo na roztrhnutie rozvodovej retaze kym mne hondica vyhravala preteky? "
Ved to ze cital som ze tie bmw 3rada nafta nieje bohvie čo.
Chcel by som niečo od 100k-150k+- 2010-2011 .
Nakolko jazdim nadmerne a chystam sa obehat EU tak nieco spolahlive zhanam . Nepotrebujem niekde ostat a srat prachy do auta neustale take mam jedno garazi
Mam vyhliadnutu A4 Tdi 11/2010 151k km za 17,5k€ hrubom (jednoznacne chcem dovoz nie z SK nemecko pripadne okolie )
a stou audinou neviem kde taku cenu si nabral diesle byvaju lacnejsie ako benziny....a a4 2009 1.8t v priemernej vybave...za 12 tisic€ a najazdene 45 tisic km....
Hovorim o nafte pokial viem audi a4 nafta su len 1.9 a 2.0tdi a nakolko chcem 2011 rocnik tak tie su uz len 2litre v plnej vybave nehladam priemer. Ked uz mam investovat tolke prach tak chcem konfort.
Tak BMW 5-kovú radu by som rozhodne nebral..zbytočne veľké autá a pokial sa máš rozhodnúť medzi A4 a 320d, tak to podľa toho čo ťa baví..pokial sa chceš voziť ako v bavlnke kludnou jazdou mestom a bláznenia na autách ťa už prešlo, tak by som bral A4, ale pokial sa chceš ešte vydováďat, sem tam si driftnúť, tak by som rozhodne volil BMW
po dvoch bmw som sa dal na audi , asi preto lebo po trojlitry som hladal nieco s mensou spotrebou a 3jkovy sa mi nepacil tie novsie a 5tkovy ten dvojliter , no neviem , a potom som si vyhliadol a4 a6 ale a6 iba 2,0 no jednu som bol pozret a vahal som tak ju predal, rozmyslal som aj ze po tejto audi skusim céčkovy medak daku 2010
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
vw 2.0tdi ani radsej nevravim..
Hlavne aby to nebola vydojená krava lebo za tie 4 roky najazdia niektoré celkom dosť
"svagor kupoval na firmu 745i, jazdil s nou cely cas len on, najazdil 230tkm a auto som potom predal môjmu kamosovi.. auto stalo 80teur, za 10 rokov dali len do servisu priblizne 40teur, kolko prejazdil na benzine pri priemernej spotrebe za cely ten cas ktoru nikdy nenuloval a jej hodnota bola tesne cez 16litrov si vyratas aj sam.. odtiahnut ho museli asi 5x.. auto som predal minuly rok za 9000eur, pricom mesiac predtým bolo este v servise na kompletnej oprave s cenou 4000eur.. pri tych sumach si povies, ze zlaty legend s pokazenym alarmom a relatkom ja som do audiny nasypal za pol roka 3000eur a predal som ju pokazenu, lebo ma to uz nebavilo davat doporiadku.. nasmu servisakovi teraz zadrelo a4 B8 2,0tdi CR, pokazene olejove cerpadlo, auto ma od novoty 140tkm, vymenili celu hlavu bo to zadrelo na vacke, po troch dnoch odislo aj turbo, lebo následkom toho ze nemazalo tak poskodilo aj lozisko turba.. 2x odtah za mesiac.. za 8 rokov co som jazdil preteky na vti sa mi nic nepokazilo na aute, na 23rocnom aute!!! vsetko je tam seriove!!! od vyroby!!!! viesk olko 1,4tsi motorov za tu dobu klaklo na roztrhnutie rozvodovej retaze kym mne hondica vyhravala preteky? "
@majo no mna by zaujimalo co ten panko s 745i robi, ze si moze dovolit take straty chcem to robit aj ja!
Síce som optimista , toto bol asi horší prípad
Ale suhlasím...
Chcel by som niečo od 100k-150k+- 2010-2011 .
Nakolko jazdim nadmerne a chystam sa obehat EU tak nieco spolahlive zhanam . Nepotrebujem niekde ostat a srat prachy do auta neustale take mam jedno garazi
Mam vyhliadnutu A4 Tdi 11/2010 151k km za 17,5k€ hrubom (jednoznacne chcem dovoz nie z SK nemecko pripadne okolie )
mal som audinku s8, teraz 530D, ale na audi nemá nič veľkoobjemová atmosféra je masaker a kto to nemal, nikdy nepochopí.
Mne je na nic 3liter co bude zrat travu pri krajnici.
ja mam 2011 320D 135Kw motor
napis mi ak chces hodim ti neake info o mojom miláškovi