Podľa toho ako rýchlo to dokončia - lebo teraz to vôbec nevyzerá lákavo - parkovisko rozvŕtané - vyzerá to tam ako v bani Už som len zvedavý ako vyriešia tú dopravu - či podzemkou či nadzemkou.
ja som za. ale nie v centre (áno teraz ma všetci rýchlo sprdnite . no ale neviem, možno to bude dáko "vyzerať" (ale ekdže sme na slovensku, pochybujem..). chudák naše pekné historické centrum
Ja som proti. Tiež ho budujú aj v centre ZA a tam sú tiež rozporuplné reakcie obyvateľov. Teda keby ho budovali niekde v širšom centre, prosím, ale na úkor dopravných plôch...
A sranda je, že Aupark postavili ako prvý v Blave, lebo Petržalka, resp. Sad J. Kráľa sa kedysi dávno volali Aupark, tak dali nák. centru lokálne historické pomenovanie. Ale toto pomoenovanie implantovali už aj do Žiliny ako Košíc, ako všeobecný názov nákupného centra
pre Neway : Ako môžeš povedať, že to tam nezapadne, keď to tam ešte nestojí a newes ako to vyzerá Veď potom tam ani Slovan nezapadá..a nikomu nevadí...no?
no mam dost silnu predstavivost, a po vzhliadnuti obr. toho kretenizmu co tam ma stat som musel dost predychavat, heh, si predstavte ze stojite na terajsich MHD zastavkach a pred vami sa na terajsom parkovisku (cca 5m od vas) roprestira 15m vysoka suvisla sklenena resp. betonova stena (ak som spravne pochopil tie vizualizacie) na celu dlzku oboch parkovisk, s jednym biednym priechodom. a to ma byt nejaka mestka mierka ci co, ak stale nechapete si len predtavte tie ploty co tam teraz stoja, len cca 7krat vyssie. vznikne tam absolutna morda ignorujuca svoje okolie uzavreta do seba.
PS: co sa tyka Slovanu resp. Dargovu, chyby minulosti sa nemusia opakovat, heh, takisto si mozme povedat, kukni ten Slovan tam nikomu nevadi, tak co keby sme oddrbali ten sprosty Dom sv. Alzbety a postavili tam nejaky skleneny obchodak, mame peniaze, a ti sprosti Kosicania si na o zvyknu, hlavne ze zaryzujeme, toto metodika devveloperizmu...
je ta uz slovan, dargov, bude city hotel a superior, s auparkom z toho vznikne nieco na styl times square, vela reklam, svetiel atd... len budu chybat tie vyskove budovy, ale to do centra ke nepatri, tie budu inde kvoli letisku (asi pod furcou) planuje sa 34 poschodovy veziak, teda, dvojicky dokonca
mikesk, proste sa to tam nehodí, tak ako povedal xi. naše sexy námestie bude poškvrnené veľkou škaredou plechovou obludou! ale inak samozrejme vítam nové nákupné možnosti ale ňe táám.. a dom nebúrať, mne sa páči
34 poschodové dvojičky?? neverím.. a aj keby NÁHODOU, tak sa možno moje vnúčence dožijú
hehe...neway..aj mne sa paci Dóm.. ved je to dominanta Košíc! A ak by ste nevedeli, najvacsi chram na Slovensku..a najvychodnejsi chram svojho stylu v Europe..
áno je mikesk a aj preto ich ľúúúbime bol si už na tej vežičke hore čo z nej vidno koooomplet daleko daleko? úplne že super, som raz ale len bola
akože cicuš moja nikkamanson, nie NEMÁME aupark, kľudne sa pošti, len sa tým ešte zvýrazni a dokáže tvoja inteligencia nielenže si zjavne zablúdila do nesprávneho fóra - trápne pipinky sú inde, ale aj ideš takto verejne strápňoať môj rodný kraj?? akože tsts
ma to vie dostať ked dáky tupý blavák (nič v zlom) ohovára niečo čo pozná z telky vlastne ekd hocikto ohovára ke (okrem domácich, ale my si ich nedáme) ma vie roztoto
nie nemal som tu česť byt na vezicke hore ale chystam sa... heh Jáááj nechaj tak tou blavacku..to oni su ako z inej planety...vymletackej..sorry..ale tiez ma jednoducho nastvala a ja sa nedam..svoje kosice nedaaaam
Podla mna to bude v pohode ved aspon budeme mat vynovene centrum a na hlavnej je plno historie..dostatok ..a bude to viac dostupnejsie ako optima.. a dufam ze daju aj nejaky novy autobus na thc ked to bude a inak kedy to asi bude.? rok-dva?
Pawlo - som velmi hrdy..preco by som nebol? ved mam byt na co..na moje krasne rodne Košice. inaac..nie som v antiblavackom klube..nemam nic proti blave..sa mi jednoducho nepaci..a tym to hasne..a o par ich ludoch si myslim svoje..ale nepovazujem to za ANTI. ja som ANTI USA..to uz ano..
srat na metro, ja som za helikoptery, zopar heliportov to Unesco unesie, len tak lahko nas z tej listiny nevymazu, ved co tak stat sa vyhlasenou pamiatkarskou oblastou s najvacsim poctom heliportov v historickom jadre, heh, s usmevom v ustrety svetlesim zajtraskom a zvysnym trkvasom.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
inak ja som za, bude to len dobre
A sranda je, že Aupark postavili ako prvý v Blave, lebo Petržalka, resp. Sad J. Kráľa sa kedysi dávno volali Aupark, tak dali nák. centru lokálne historické pomenovanie. Ale toto pomoenovanie implantovali už aj do Žiliny ako Košíc, ako všeobecný názov nákupného centra
PS: co sa tyka Slovanu resp. Dargovu, chyby minulosti sa nemusia opakovat, heh, takisto si mozme povedat, kukni ten Slovan tam nikomu nevadi, tak co keby sme oddrbali ten sprosty Dom sv. Alzbety a postavili tam nejaky skleneny obchodak, mame peniaze, a ti sprosti Kosicania si na o zvyknu, hlavne ze zaryzujeme, toto metodika devveloperizmu...
34 poschodové dvojičky?? neverím.. a aj keby NÁHODOU, tak sa možno moje vnúčence dožijú
akože cicuš moja nikkamanson, nie NEMÁME aupark, kľudne sa pošti, len sa tým ešte zvýrazni a dokáže tvoja inteligencia nielenže si zjavne zablúdila do nesprávneho fóra - trápne pipinky sú inde, ale aj ideš takto verejne strápňoať môj rodný kraj?? akože tsts
ma to vie dostať ked dáky tupý blavák (nič v zlom) ohovára niečo čo pozná z telky vlastne ekd hocikto ohovára ke (okrem domácich, ale my si ich nedáme) ma vie roztoto
dinqa bus na thc?? áno už to sľubujú ROKY, a hovno z toho.. jedna príjazdová cesta tam je hej hej aj električky že nám namontujú
tak podme pisat staznoost