ak chces nove,tak tiez ten Peugeot 206,ak chces starsie,tak doporucujem MAZDU MX 5,ja milujem to auto...a da sa uz kupit celkom lacno,ked sa poobzeras,tak da sa aj za 60000,--a v dobrom stave...
ja som kupil renault thalia za 130.000 a som zatial veľmi spokojný. Určite je lepší než fabia (o ktorej som tiež uvažoval), výkonom aj priestorom (aj ked je to celkom úzke auto)...je to také clio s velkým kufrom
Ja by som si kupil asi znacky bud audi, MBW, alebo Volkswagen napriklad Golf. spolahlive nemecke auticko podla mna. ked chces nieco starsie tak iba toto by som rozhodoval. alebo Fiat aj to su zevraj dobre auta. Davaj si pozor na seriove cisla na autach na skle. tak zistis, ci bolo burane alebo nie. a aj na kapotu . a tiez je podstatne za kolko to auto chces kupit teda do kolko penazi a priblizne kolko rocne
vycackane auto, ako je napriklad golf s nejakymi peknymi elektronami sa neoplati kupovat, vydrzi tyzden pred barakom, teda ak nema zedera to je taka nova zabezpecovacia somarinka
pytas sa aku znacku? to nikto netusi, kazda ma nieco do seba, nekupoval by som Kiu su to povacsine okopirovane auta, dalej skoda, tie sa na SR kradnu najviac, a ani Volksvagen, golfy su pekne, vykonostne slabe, pasaty su super ale kradnu sa strasne a ani peugeota by som nekupoval, jedina vec co je na nich dobra je ze maju troska nadcasovy dizjan, inac su to smejdy
Uvazoval by som o znacke Opel, Renault, BMW, Suzuky, Honda
PS. take BMW 330 XD sa da z nemecka doviest za 350 tisic, v plnej vybave, a rocnik to bude nejaky 2002
hm...znacku? no tak Skoda, nejaka fabia alebo potom mensie modely Fiat, Peugot, Renault, Citroen...asi nieco take na co nebude velka poistka a bude mat malu spotrebu nie? treba popozerat po nete, najdes rozne ponuky..teda ak nechcete iba nove
BMW su dobre auta ale nie pre mladych ludi.to ze dovezies trojkovy bavorak z nemecka aj dvoj rocny za 450-500 tis je super cena ...ale nechci to servisovat!!!zakonna poistka ta vyjde celkom slusne este ale na to auto potrebujes aj havarijnu (zarucene pekne masna)bo ako nechcel by som platit nove diely na to v plnej sume!..myslim ze BMW je pre starsich a dobre financne zabezpecenych ludi a nehovoriac o tych zo zadnym nahonom kde treba aj trosku viac skusenosti z jazdenim....
-ideal auta su skody...servis je priatelny navyse su to spolahlive auta..taky superb , octavia...
-ja osobne by som doporucil octaviu. ci uz jednotkovu seriu alebo radu serie dva to uz zalezi od mnozstva financii...tak ci tak aj stare jednotkove octavie su super auta...vela ludi ich ma a su nadmieru spokojni...priestrane,pohodlne,a navyse dobry vykon,slusna spotreba velmi...ak chces vela jazdit vyber si diesel 1,9TDI zere to kolo 5l/100km , ak menej a chces velky vykon ber 1,8T zere okolo 8l/100km , ak nechces vela jazdit nepotrpis si na razantnej jazde uplne postaci aj 1,6i 101k so spotrebou kolo 6,5-7l/100km.navyse auto kupis za slusnu cenu a aj naklady znesies celkom ok.
@15 Ale čoby... keď už, tak 105-ku, mám overené, som spokojná Oco ho síce každú chvíľu opravuje, na točenie volantom treba vzpieračský kurz a rozbieha sa ako slimák, ale mám ho rada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pytas sa aku znacku? to nikto netusi, kazda ma nieco do seba, nekupoval by som Kiu su to povacsine okopirovane auta, dalej skoda, tie sa na SR kradnu najviac, a ani Volksvagen, golfy su pekne, vykonostne slabe, pasaty su super ale kradnu sa strasne a ani peugeota by som nekupoval, jedina vec co je na nich dobra je ze maju troska nadcasovy dizjan, inac su to smejdy
Uvazoval by som o znacke Opel, Renault, BMW, Suzuky, Honda
PS. take BMW 330 XD sa da z nemecka doviest za 350 tisic, v plnej vybave, a rocnik to bude nejaky 2002
nemyslim si, ze prave 330XD je pre ludi v ich veku, urcite nie cenou, spotrebou a pri slovenskej zavisti by museli mat garaz...
ked si si na neho zarobil sam, tak vela stastnych km...ja len ze ked ti ho ludia zacnu obchadzat klucmi, tak si spomen...na garaz
u nas mi je jedno ze je vonku, tam si to nikto nedovoli a ten kto si to dovoli tak sa na druhy den zobudi troska dolamany
-ideal auta su skody...servis je priatelny navyse su to spolahlive auta..taky superb , octavia...
-ja osobne by som doporucil octaviu. ci uz jednotkovu seriu alebo radu serie dva to uz zalezi od mnozstva financii...tak ci tak aj stare jednotkove octavie su super auta...vela ludi ich ma a su nadmieru spokojni...priestrane,pohodlne,a navyse dobry vykon,slusna spotreba velmi...ak chces vela jazdit vyber si diesel 1,9TDI zere to kolo 5l/100km , ak menej a chces velky vykon ber 1,8T zere okolo 8l/100km , ak nechces vela jazdit nepotrpis si na razantnej jazde uplne postaci aj 1,6i 101k so spotrebou kolo 6,5-7l/100km.navyse auto kupis za slusnu cenu a aj naklady znesies celkom ok.