poradte.. spraviť vodíčák na moto 125 v 16-tke alebo počkať na auto do 17, každopádne auto doma mám tak stačí len spraviť vodičák a jazdiť.. ale moto by ma vyšla drahšie lebo.. vodičák + motorka (nejaký ten chopper)
Vozidlá skupiny A s objemom valcov do 125 cm3 a výkonom najviac 11 kW. Vodičské oprávnenie podskupiny A1 oprávňuje viesť motorové vozidlá podskupiny A1.
@nietimekki to ti zadarmo nedajú zadarmo sa dáva len AM k Bčku, to sú skútre do 50 a v ČR od 1/2013 aj skútre do 125cm3 s automatom. Treba si za to pekne priplatiť a odjazdiť
@rastafarian počkaj do 18 a sprav naraz A aj B, dajú ti zľavu dovtedy šetri
myslel som to tak ze v rodine mame auto takze keby som si spravil v 17 vodicak tak mam nacom jazdit, ale keby som robil na moto tak si musim kupit.. a to by ma vyslo drahsie lebo tak ci tak budem robit na auto...a ked uz tak nejaky JinLun alebo Keeway (a dalsia vec ked nespravim skusky tak zbytocne vyhodene peniaze)
ja som to tak spravil, že v osemnástke som si spravil na auto aj na motorku, tuším do 25 kw, podľa mna sa to neoplatí robiť skorej, lebo by si si náhodou chcel vymeniť motorku za vačšiu by si si musel spraviť ešte raz na motorku vodičák. radšej počkať. a to sa robí nejaké 2-3 mesiace. ale dá sa s každým inštruktorom dohodnúť, keď potrebuješ skôr papiere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
*ba dum tss*
ale to musí byť retro bicykel, najlepšie s košíkom vpredu... chápeš?!???
Vozidlá skupiny A s objemom valcov do 125 cm3 a výkonom najviac 11 kW. Vodičské oprávnenie podskupiny A1 oprávňuje viesť motorové vozidlá podskupiny A1.
vek:16
..pozri si to na vodicak sk ak neveris
ja mám len na auto
@rastafarian počkaj do 18 a sprav naraz A aj B, dajú ti zľavu dovtedy šetri