je dake vyslovene nesympaticke auto ktore by ste nechceli vlastnit ani zadarmo a uz vobec nie soferovat umna je to ASTON MARTIN LAGONDA to je auto jak keby ho presiel monster truck snad aj ta multipla vyzera oproti tomu lepsie
Ferrari, Lamborghini, Porshe a iné drahé autá... Pretože by to malo iba 2 scenáre:
1. Keďže sa na tom riadne nedá ísť pomaly, tak s mojimi ''úžasnými driving skills'' by som nabúrala do prvého stlpu a nedoplatila by som sa do konca života
2. Keďže sa na tom riadne nedá ísť pomaly, zachvilku by ma začali naháňať policajti, ja by som sa im snažila ujsť, ale s mojou povahou by som o pár minút zastavila a pokuta by bola taká vysoká, že by som sa nedoplatila do konca života
Nepáčia sa mi tie vyslovené rýchle športiaky. Porshe esťe ako tak, ale Lamborghini , Maserati, Ferrari - to sú strašné autá, aj výzorovo aj vlastnosťami.
Každé auto má aspoň niekoľkotisícovú hodnotu, čiže keby mi ho dal niekto zadarmo, tak ho beriem. Auto je vyslovene pre mňa nástroj na cestu, nie modny doplnok. Samozrejme, že sa lepšie šoferuje v mercedese než v multiple, ale tak zase ked jazdí a niekto mi ho dá zadarmo
Veľa je takých.
Zo segmentov ktorýkoľvek pick-up, nadrozmerné SUV, supermalé auto a elektrické vozítko.
Super/hyper autá Pagani, McLaren, Bugatti, Koenigsegg a všetky tie snobské garážovky ktoré ukradli dizajn režisérovi nejakého sci-fi filmu z 00's.
Nič z aktuálnej ponuky od Ferrari (okrem GTC4 Lusso) Mitsubishi, Ford, Fiat, Citroen, VW (okrem Arteon), Škoda, Nissan (okrem GT-R a "Zetka") Tesla, Lada, Dacia, Renault, Rolls Royce, a žiadne Čínske auto. Žiadne SUV od Audi, BMW ani MB a žiadnu limuzínu od BMW a MB.
Seriózne, s veľa ďalšími autami by som sa nikdy nestotožnil, ale nechce sa mi spamovať ešte aj jednotlivé modely.
@alex458 by si neverila ake vymozenosti ma multipla. Najvacaia vyhoda je, ze ti ho nikto neukradne lebo zlodeji nevedia co je to za auto. Ked vyslo na trh v 96/98 (uz neviem) , tak to auto malo take moNosti ako dnesne auta... Len oku nelahodilo . Vazne je to super auto.
@goldenbeach tiež mi multipla prišla ako super praktické auto. Akože pekné to auto nie je, ale ak by o ňom nebolo toľko vtipov, tak by som si ani nepovedal, že je tak škaredé, že si to zaslúži nejaké širšie povedomie Osobne by som si ho v dobe, keď vyšlo pokojne kúpil
@goldenbeach@Semhamforas
imho Multipla bude časom über-hipster auto čo bude mať hodnotu práve kvôli svojmu nepopulárnemu vzhladu.
Inak v 2004 mala aj facelift a to vyzerá vcelku normálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
1. Keďže sa na tom riadne nedá ísť pomaly, tak s mojimi ''úžasnými driving skills'' by som nabúrala do prvého stlpu a nedoplatila by som sa do konca života
2. Keďže sa na tom riadne nedá ísť pomaly, zachvilku by ma začali naháňať policajti, ja by som sa im snažila ujsť, ale s mojou povahou by som o pár minút zastavila a pokuta by bola taká vysoká, že by som sa nedoplatila do konca života
A vsetky policajne
A nahodu multipla je ppci auto
Zo segmentov ktorýkoľvek pick-up, nadrozmerné SUV, supermalé auto a elektrické vozítko.
Super/hyper autá Pagani, McLaren, Bugatti, Koenigsegg a všetky tie snobské garážovky ktoré ukradli dizajn režisérovi nejakého sci-fi filmu z 00's.
Nič z aktuálnej ponuky od Ferrari (okrem GTC4 Lusso) Mitsubishi, Ford, Fiat, Citroen, VW (okrem Arteon), Škoda, Nissan (okrem GT-R a "Zetka") Tesla, Lada, Dacia, Renault, Rolls Royce, a žiadne Čínske auto. Žiadne SUV od Audi, BMW ani MB a žiadnu limuzínu od BMW a MB.
Seriózne, s veľa ďalšími autami by som sa nikdy nestotožnil, ale nechce sa mi spamovať ešte aj jednotlivé modely.
Tico
SMART
Rimono
NIssan S-Cargo
Rewa G-Wiz
Citroën AMI 6
a Citroën 2 CV
Nikdy som nevlastnil stare ojazdene auto zatial a keby to mam kde parkovat tak kupim nejaku pojazdnu undergroundovu feldu
imho Multipla bude časom über-hipster auto čo bude mať hodnotu práve kvôli svojmu nepopulárnemu vzhladu.
Inak v 2004 mala aj facelift a to vyzerá vcelku normálne.