S týmto rozpočtom by som sa poobzeral po E36 320i, silnejšie asi nezoženieš, a tiež sa musíš zmieriť s tým, že bude mať nalietané o hodne viac ako 150 tis... 320-cina je už šesť valec, chodí to celkom slušne za tie prachy, a možno nájdeš aj nejakú so samosvorom. Našťastie sa ešte aj dnes dá tento model zohnať v peknom stave, bez zásahov všelijakých tunerských kreténov. Ak nepotrebuješ nutne sklápatelné zadné sedadlá, nájdi si verziu bez nich, karoséria je tuhšia. Na výbavu sa pokojne vykašli, vzadu môžeš mať švihadlá, čím menej toho zo sebou musíš voziť, tým lepšie. Auto 3000, tých 5 kíl si nechaj na servis, nevieš aký kus chytíš, ale väčšinou budeš mať problémy len zo senzormi a podobnými kravinami za 5 korún.
Na audi a VW by som sa vykašlal, sú to preďáky...
Ak si nakoniec to BMW kúpiš, prosím ťa, hlavne na to nedaj nejaký tunerský prdiaci výfuk, dymové svetlá, mračítka a podobné kraviny kúpené na pumpe a netúruj to na prechode pred 14 ročnými čajkami... Nebudeš kaziť meno len sebe, ale nám všetkým.
@edisek gumy a olej sú spotrebné veci, je to chlap, predpokladám, že s týmto je už dávno zmierený a má to započítané. Servis záleží od kusu, o tom sa špekulovať nedá...
@slutter toto je novší model - E46. Vyzerá síce pekne, ale za tú cenu to bude strašný pekáč, asi by som sa toho bál... + trochu sa mi nepáči ten nedopasovaný nárazník, aby to niečo neskrývalo, z fotky sa toho vela vyčítať nedá.
Radšej pozeraj 2,0 a vyššie. Uvedom si, že to auto má 1,5 tony, 118 koní je dobrých tak pre mamču, ktorá s tým bude chodiť do obchodu na rožky
@weeman mama ma subaru 2,5Liter ale hej vyzera pekne, len to, ze ta cena je nejaka podozriva imho... a zas tak mi na vykone nezalezi, resp....ak by toto nebol pekac, radsej by som uprednostnil novsi model pred starsim a vykonnejsim, uprimne mam rad skor pokojnu pohodlnu jazdu a ked chcem sportovejsie vezmem to subaru mamine Preto som uvazoval aj o audine nejakej, A3jke, male, tam aj vykon by mohol byt...Vidim, ze si jasny bmwckar Ale, myslis ze ataka A3jka je az taka zla? ] ako...ked zoberies, ze mne ide len o pohodlnu jazdu viac menej.
@aguri500 to je jasné, ale 1,8 a 2,0 už taký rozdiel v spotrebe nie je. Treba si uvedomiť, že zo slabším autom budeš jazdiť furt s pedálom na zemi, a v konečnom dôsledku to bude žrať rovnako ako väčší objem...
@slutter myslel som to obrazne Veď práve, podozrivo nízka na ten model. Bohužial, audiny vôbec nepoznám, jazdil som len na pár, na A3 vôbec a nemám s nimi ani žiadne hlbšie skúsenosti, takže treba počkať, možno sa vyjadrí nejaký majitel. Ale osobne by som radšej už A4, veď A3 je fakt také babské autíčko Prípadne keď chceš pohodlné, prečo nekuknúť rovno A6stku, možno by si nejaké v tej cenovej relácií našiel. Ale ak by som ja chcel niečo pohodlné, poobzeral by som sa po strarých sedmičkách. Síce budú mať viac nabehané, ale je to fakt pekné, velké, pohodlné, a poriadne arogantné a drzé auto
@weeman ale tie starsie sedmicky v tej cele...ako fajn su super, ale tam sa mi nieco odpecie a je to viac nez iste ze hej...a nedoplatim sa, aj spotreba je pekna ... je tam velka pravdepodobnost, ze to bude pekac do tejto ceny, nemyslis? este mozno tak tie 5tky, tie su tiez pohodlne s 5tkami mas skusenost nejaku ?
@slutter na tom golfe IV 1,6 som jazdil asi rok a z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ,ze ak chytis nejaky zachovaly tak je to velmi dobre auto.Ale v podstate audi A3 je tiez dobra volba...A4 by som nebral radsej BMW 320.
@slutter áno, pravda, bude to trošku náročnejšie... ale kruci, sedmička Bude to taký trochu pekáč, ale tie autá sú spolahlivejšie ako by sa mohlo zdať.
S päťkami vela skúseností nemám, pre ich váhu som sa o ne nikdy nejak nezaujímal, sú o 300 kíl ťažšie ako trojka... To je príliš vela. Ale ak chceš pohodlie, nebál by som sa toho, E39 je legendárne auto, a za tú cenu myslím, že zoženieš pekný kus. Ale hovorím, praktické skúsenosti nemám, neviem povedať nič užitočné.
@edisek síce si sa na nič nepýtal, ale myslím, že budeš rád keď ti poviem, že je to schizofrénia, nie schyzofrénia. Len aby si nabudúce znova nevyzeral ako trulo, keď budeš chcieť rypnúť.
tieto auta (BMW, AUDI) si kupuju ludia,resp.muzi s tazkymi komplexmi, co sa potrebuju nejak ukazat pred ostatnymi, teda aspon pokial nepochadzaju z pomerov, ktory im povoluje kupit si aj celu automobiliku, ale to pochybujem ze si...
kup si radsej poriadny Opel alebo Seat, a nie tieto picoviny co sa ti pokazi kazdych 50 kilometrov a su aj tak suciastky donho drahsie jak cela tvoja izba....
ale chapem, musi to byt krasny pocit ked kazda kurva s IQ 30 zacne pistat pri pohlade na to z coho vystupis -.-
@myschka Ale z tých ojazdených sú najzachovalejšie a aj veľmi pekné a ľúbivé, čo sa dizajnu týka, a lákavé, čo sa týka spotreby. Ja by som BMW zo staršej rady brala okamžite. A nie, nemám komplexy
@myschka BMW 3 je bezne rodinne auto ,takisto audi A4 je to ta ista trieda ako passat,laguna,peugeot 407,superb... teda trochu nechapem tvoje reci ohladom nejakych komplexov...BMW od 5tkoveho radu vyssie to uz je nieco ine ale rady ako 1 a 3 su normalne auta.
@myschka ja mam BMW 530xd a nekupil som si ho preto aby som si liecil komplexy ale preto ,ze mojim velkym detskym snom bolo jazdit na BMW.par rokov dozadu som este pretekal a ako kazdy chlapec som snival o F1 a pod kde bol moj naj team Williams BMW...proste tu znacku milujem a som strasne stastny ,ze som si splnil sen... a nekupoval som ho z bazaru
aj ked mas pravdu v tom ,ze su aj taki co si kupia starsi bavorak aby robili dojem a potom su ich plne cintoriny...
@myschka prepac, ale, zeby som si riesil komplexy autom za 3000e? rozosmiala si ma To je skor o osobnych preferenciach. Mne sa tieto znacky pacia, ako uz hore bolo spomenute, bmw to je...proste bmw...srdcovka vela ludi, ale niesom zatazeny len na tu znacku a tieto znacky aut maju pekne designy, su spolahlive a aj nieco vydrzia, tak preto A ja o tupe kurvy nestojim, diky
@myschka každý máme niečo. Ty štrikuješ, alebo púšťaš draka, alebo sa chodíš piatky ožierať, proste máš niečo čo ťa baví. Niekoho bavia autá. Nikto sa nediví, keď si cyklista kúpi bike za 3000 euro, alebo architekt obrovskú vilu na pobreží, preto nevidím dôvod kydať na ľudí, ktorí vedia, že tieto autá sú aj o niečom inom, ako znaku na kapote. Možno keď sa v niečom podobnom raz prevezieš, pochopíš to. Zaujímavé je, že takto kydajú väčšinou ľudia, ktorí na to proste nemajú, a závidia. Ja tiež nemám na Lambo, alebo Porsche, ale nebudem si predsa vymýšľať idiotiny a liečení komplexov a kydať na nich. Skús trochu DOPRIAŤ.
@aguri500 5-ťka je o 30 cm dlhšia a 300 kíl ťažšia, výbavu má rovnakú ako 3-jka a 1-dnotka okrem head-up displeja, preto myslím, že je to úplne bežné auto. O 7-dmičke sa už dá povedať, že je to v istom smere vyšší level. Na myschku kašli, evidentne má s nami nejaký úchylný problém
@husky a ty nemachruj, ty kapitalista, na Meďáku sa vozí a komplexy si lieči Určite máš doma zlaté klučky a mramorové sokle
@55@slutter a budes to vediet uzivit??? napr. ja mam priemernu spotrebu cca 8,3 a mesacne ma to vyjde na cca 160 eur samozrejme jazdim vela ale ten mercedes bude mat strasne vysoku spotrebu...
take auto si kup ako vedlajsiu zabavu pri normalnom aute ...
@aguri500 cem 406 coupé 3.0 V6 k tomu nejakú malú pičovinu... ale neviem ako to všetko dopadne lebo sa idem stahovať do domu takže aj tam nejaké zariadenie atd...
Coupé chcem ale 100% prípadne padne volba na 2.2hdi
Lebo ked tak andtým premýšlam ta 2.2 bude na bežné jazdenie + poistka bude fajn a ked sa snou bohrám 130kw a nejakých 400nm snej dostanem
podla mna zeny, ktore hovoria, ze iste auta si kupuju muzi s komplexami trpia same komplexami z toho, ze muzi s takymi autami o ne nikdy neprejavili zaujem
@weeman@husky Pani, ved preco som si kupil auto? Lebo som mal komplex z toho, ze zeny, ktore o mna neprejavili zujem, prejavili zaujem o niekoho, kto auto ma
@myschka Auto za 3000 eur nevyriesi komplexy Je mlady, chce si kupit co najlepsie auto za co najmensi peniaz, a teda chce kupit nieco, co ma kvalitu neaku... a su auta väcsinou nemecke ako BMW, alebo VW koncern... (VW, Audi, Skoda, Seat...) A k tvojmu komentu... tieto auta sa kazia ovela menej ako na priklad tiez nemecky opel - z vlastnej skusenosti z oplom corsa, v porovnani s Feliciami, alebo Seat Alhambra (aj ked s tym sa to uz neda porovnavat, ale to bolo k znacke )
@51 moj nazor, nemozem si pomoct... ked vidim tych vygelovanych typkov co vyjdu z takeho auta a potom nahodia ten pohlad "slecny milujte ma som uzasny" tak mam chut zobrat stenu a hodit im ju do ksichtu, neznasam ten typ chlapov nemozem si pomoct...
by the way, tvoj nick zrovna nesvedci o tom co si napisal v poslednej vete
@58 divil by si sa, ale mam nan, a aj tak kydam... -.- proste na mna clovek s autom drahej automobiliky pride ako kreten
...Jak sa tu ohanate komplexami ...Pospolity lud mu radi kupit stare bmw... ...Nejde si kupit aston martin, ani lamborghini ...Ale Stare, hranate bawo (ak si to kupi)
...Bit ma nemusite ...Len mi je smiesno z cerstvo 18 rocnych teplosov, kery vytacaju do nepricetnosti automobil starsi, ako oni
(Btw vsetko starsie jak e46 sa mi zda nechutne hranate )
stare bmw, prosim........... ale ked si krasavec vezme na leasing prvu audinu co najde na autobazari, zeby mohol byt este viac "zaujimavy" nez je, to slovo na K je prve co ma pri pohlade nanho napadne
preco, neviem, ale na tom ich povyseneckom pohlade, na tej ich chodzi, na tom "moja nechces sa povozit?" ...daco na tom neni v poriadku, nech uz im je cokolvek
a co tu pisem, chlap s drahym autom je namysleny, cize kreten, cize kokot a kokotov nenavidim, dovi bodka, myslite si co chcete
@myschka ak máš fakt 20 rokov tak sa nad sebou zamysli, a prečítaj si znova tie veci čo píšeš... Nemusíš sa zamerať ani tak na obsah, tvoj názor je tvoj, neberiem ti ho, ale stačí sa zamerať na formu. Je to reč, argumentácia, pohľad a slovník 14 ročného decka...
@weeman nic ze to je moja vec ako sa vyjadrujem, to ze ty sa snazis vyjadrovat ako cerstvo vystudovany pravnik z teba tiez nic nerobi, ja tak pisem rada, nadavam lebo potrebu vyjadrit ze mi je z dacoho na grcanie a na to ine vyrazy najst neviem momentalne, pohlad to je to iste co nazor, a ten je moj, tak mi ho neber
k zvysku neviem co ti povedat, v podstate aj slovnik a rec je to iste, ale tak chapem ze si chcel vytvorit co najdhsiu vetu
@myschka zcasti suhlasim, lebo dost zakomplexovanych ludi si musi dokazovat silu autom, ale nie zase kazdy, tot fakt realny. Niekto si to auto moze fakt kupit a splnit si tym sen a taky bude jazdit slusne, lebo si tu vec - auto vazi a dava nan bacha vid @aguri500. Horsie vsak je, ked si niekto komplexy lieci na ceste. Ako minule, jeden si potreboval dokazat aky je cavo-jebo,predbiehal na stupani, za dazda, v zakrute a v krizovatke. Vysledok? Akorat ten megasuperturbogiga motor rozjebal na zvodidlach..neni umenim mat fajn auto, ale vediet s nim!! To je viac jak vykon...taky @edisek s 1.6kou sunda aj barzaku x5ku, lebo to vie aj s takym autom..
Sorry za vyrazy vazeni, ale rano som zazil jednu nehodu a popoludni uz ma ohrozoval dalsi dement, co ma malu cicinu akurat tak zas ohrozoval..a uz ma to fakt vytaca take hranie sa na nieco..
@myschka Ja uz neviem ako ti to mam napisat, ale tebe asi jebe. Ja som sedel v ovela drahsich autach ako za 2000, 3000e a nikdy som nemal potrebu machrovat, tak sa laskavo uvedom. Ved si nejdem kupovat novu sedmicu...Tie tvoje nasrate zakomplexovane nazory sa ani nedaju citat, ako kazdeho odsudzujes a skatulkujes. Tak po prve ja som si tie love zarobil sam a po druhe ja uz auto mam, len ho odomna chceli kupit ,tak som uvazoval o inom. A doteraz som ziadnej nepovedal "pod sa povozit cica" aj ked som sedel v 1,5 milionovom aute A vobec ma nepoznas, takze ten nick...to je nic, recesia
@slutter vies co, napisal si to stylom Trafena hus zagaga, keby sa ta daco z toho nedotklo ta ani nereagujes, no ano, ok, priznavam, mala som ten komentar upravit aby to nevyzeralo ze skatulkujem, moja chyba, .........len mam pocit, ze je uz privela takych kokotov co maju potreby si daco dokazovat na nasich cestach, tak ma tato diskusia dajak rozohnila
a ak sa ti moje nazory nepozdavaju, tak ich necitaj, ja si o tychto ludoch myslim svoje
Skatulkovat ludi podla toho ci ma drahe auto alebo nie, respektive delit ludi medzi kokotov a nekokotov podla prestiznosti znacky auta, to sa mi zda chore. Preto schvalujem tvoje sedenia u psychiatra, ale obavam sa, by si ho mala zmenit nakolko to nema ziadnen efekt.
Ak mu za tieto sedenia platis, navrhoval by som podat ziadost o vratenie penazi ktore si takto, zrejme zbytocne minula.
Ludia maju svoje dovody pre ktore si vyberaju auta a obavam sa, ze iba mizive percento ludi si vybera auto podla toho ako v nom bude vyzerat alebo kolko "jednoduchych" dievcat na to ktore auto zbali.
@vsixer v prispevku cislo 85 som uznala ze som to prehnala s skatulkovanim, tak sa teraz neposer, dalsi co je mudry lebo vie zlozit suvetie .... -.-
neboj ja som so svojou psychikou spokojna, a este k veci, nejde len o dovody preco si ludia vyberaju auta (teraz zase skatulkujes ty) ale aj o to, ako ho na uliciach vyuzivaju, a mne to pride ako priama umera cim lepsie auto-tym vyssia rychlost (-tym viac pruserov)
ako som uz povedala, moj nazor, nepaci sa, nezajem
@myschka hej ? A ja zas mam taky pocit, ze na ulici machruje kazdy gadzo s favoritom a skodovkou a ti co maju porshe neviem kolko konove, idu pekne 50tkou, lebo si ho nechcu znicit a nebudu to riskovat na ceste medzi samimi debilmi Ale ty vies lepsie asi. Ze cim lepsie ako tym rychlejsie, na bmwckach 7ckovych chodia vsade 150km/h tam kde je 50km/h , ok dovi, dopo. Nevyznas sa do toho ani prd, taka je pravda. A ked je niekto dement a robi picoviny v meste medzi inymi vodicmi, pocas premavky, tak je jedno ci ma ladu, alebo bmw, alebo audi, to vobec nezalezi na znacke auta ale na charaktere cloveka, tak sa uvedom.
@89 no mas tri roky vodicak, tak sa vyznas dokonale vsak
"tak sa uvedom" nebud trapny prosim ta, ja ti tak isto mozem povedat ze sa uvedom, ale nemam chut sa tu natahovat pre chujoviny nestoji mi to za to vazne
@myschka Fakt ma udivuje, ze mas 20 rokov...anyway, jeb na to, len mi je luto , ze mas taky obraz o svete a o ludoch. Asi si zazila nieco zle a este ked zazijes nieco zle s muzom, tak to das na feministku. Nevadi, len nam nezneprijemnuj zivot pls, ja som si tu zalozil normalnu diskusiu a tvoja odpoved sa vymyka teme a nijako mi teda nepomohla. Nechcem do teba, rypat ani nic, prajem pekny den, papa
@93 ta nuti dakto citat to, co pisem? Nie... mal si daky vazny dovod reagovat? Nemal..... tak potom jak ja tu niekomu zneprijemnujem zivot, prosim ta, clovek si tu moze pisat co len chce, a to ze si reagoval jak si reagoval len svedci o tom ze sa ta to dotklo.
A nie nemam obraz o ludoch a o svete,aky si ty myslis ze mam, ale to je jedno v podstate je to moja vec, povedal si si svoje, ja tiez, dopo
tak a KONEC žiadne hádky vulgarizmy ... sa trošku spávajte civilizovane ...ved sa to nedá pomali čítať aj ked beriem do úvahy že sa môžte vyjadrovať slobodne
@depropex uplne najsamplepsie by bolo keby si zarabal tak mega za mesiac a chodi na 120GLS zo stahovacími pásmi a 4q lebo keby si mal 5q tak už si namachrovaný kktko ...
@slutter ak máš vlastný rozum tak si nechaj poradiť od skúsených. Ak kúpiť nejaký perkelt, tak je to tvoja chyba, že nevieš na čo sa pri kupe pozerať. zober so sebou nejakeho mechanika alebo niekoho kto uz vie ako kupit auto, aby si potom nelutoval. ale vseobecne :
- Felicia MPi sú dobre, kup nejaku do 2500, to bude cukríkový stav.
- Zvyšok odlož na benzín, prvé nakúp filtre a olej, aj to rovno vymeň, rovnako sviečky a nezabudni aj na gumy, ak nebudeš mať s prezutím, nalepšie je kupiť disky a gumy, nech nemusiš prezuvať len prehodiš kolečká na jeseň a jar, ušetríš za prezuvanie
Na svojej BMM starej felde viem spraviť 6L v meste. S MPi by sa dalo ísť aj o pol litra dole, čo už je fajn spotreba. Vieš kolko ma stojí nové rameno , dokonca zosilnené ? 25€. A tlmič, monroe - 30€. Ináč povedané, motor kúpiš za dve tri stovky, takže s tisíckou vo vačku sa povozíš dosť dlho, ak sa o svoju starú postaráš, bude ti dobre slúžiť.
mať tvoje peniaze, tak by som bral feliciu, alebo Golf. to su podobne auta
btw tým 6litrom neverím ani hovno ako nič porti tomu ale za 6litrov cisto emsto sa nedá neni boha.... ani kokot ... ja z jazdou že som jazdil jak na 406 somd aval 8-9 keby cems etriť tak pod 7 sa nedostanem a to bolo combi to ma este lepsiu spotrebu v meste než klasická
no máš to ťažké v dnešnej dobe a v našej krajine .... kúpiť auto také aby sa hneď nedoje. bol si s ním spokojný a mal istotu že nebolo nabúrané a nemalo pretočený tachometer aj o 300 t km je umenie a ked máš obmedzený rozpočet ... no treba mať po ruke odborníka to je hlavné
... ale feldu by nekupoval asi ani ja .. ved treba myslieť aj na bezpečnosť to už radšej to BMW ,Audi alebo golfa a nesmiem zabudnúť na MB ... no u týchto značiek je všetko drahé ... tie nahradné diely servis ... v tom majú výhodu autá ktoré vymenoval v3nty
@v3nty nieje 30 rokov prehnaná cifra ? môj motor má polovicu, takže si prepískol ty akože... chutí mu olej, to hej... ale spotreba aj výkon sú super ale akonáhle domu dupem tak sa spraví výr v nádrži
@v3nty poviem ti pravdu, teraz chcem spraviť zase priebežné meranie spotreby lebo doteraz som jazdil takto ako som písal ... ale v poslednej dobe už ledva 100 zájdem za 10€. ale to sa niekedy podpísalo pod ťažkú nohu na plyne. Takže uskutočním merania , pokusné jazdy a potom to na 10000% potvrdím, ale takto som si istý len na 99%
@myschka sa spamataj co tu pises...podla teba je zle kupit si drahe auto??? to je co za chujovina??? ludia sa nedelia na zlych a dobrych podla toho na akom aute jazdia...sa spamataj a myslim ,ze po prezreti tvojej webky uz mam jasno...
ja by som si osobne audi , bmw ani vw nekupil do 3500e...ND su dost drahe, poruchovost je rovnaka s vacsinou vozidiel nic vynimocne. Radsej si daj limit 3000e, 500 si nechaj na prip.opravy a tak keby nahodou sa daco pokazi. DO 3000e sa poobezeraj po dobrom Nissane, Mitsubishi, Opel, Mazda,Skoda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
140 komentov
autobazar.eu
tam si hľadaj, či my máme za teba ešte aj hľadať a potom ti tu linkovať čo nájdeme?
bmw za tu cenu, u mna nejaka E30 v top stave z bmw.sk klubu
audi by som asi prilis nehladal, to budu vsetko vyjazdene kusky
a vw, za 2tisicky mas pekny golf 3, aj 2,0l
Na audi a VW by som sa vykašlal, sú to preďáky...
Ak si nakoniec to BMW kúpiš, prosím ťa, hlavne na to nedaj nejaký tunerský prdiaci výfuk, dymové svetlá, mračítka a podobné kraviny kúpené na pumpe a netúruj to na prechode pred 14 ročnými čajkami... Nebudeš kaziť meno len sebe, ale nám všetkým.
taktiez si vyber auto podla toho kolko chces platit za benzin lebo je rozdiel jazdit na spotrebu 8,5 ked sa da aj za 6,5
Radšej pozeraj 2,0 a vyššie. Uvedom si, že to auto má 1,5 tony, 118 koní je dobrých tak pre mamču, ktorá s tým bude chodiť do obchodu na rožky
@slutter myslel som to obrazne Veď práve, podozrivo nízka na ten model. Bohužial, audiny vôbec nepoznám, jazdil som len na pár, na A3 vôbec a nemám s nimi ani žiadne hlbšie skúsenosti, takže treba počkať, možno sa vyjadrí nejaký majitel. Ale osobne by som radšej už A4, veď A3 je fakt také babské autíčko Prípadne keď chceš pohodlné, prečo nekuknúť rovno A6stku, možno by si nejaké v tej cenovej relácií našiel. Ale ak by som ja chcel niečo pohodlné, poobzeral by som sa po strarých sedmičkách. Síce budú mať viac nabehané, ale je to fakt pekné, velké, pohodlné, a poriadne arogantné a drzé auto
S päťkami vela skúseností nemám, pre ich váhu som sa o ne nikdy nejak nezaujímal, sú o 300 kíl ťažšie ako trojka... To je príliš vela. Ale ak chceš pohodlie, nebál by som sa toho, E39 je legendárne auto, a za tú cenu myslím, že zoženieš pekný kus. Ale hovorím, praktické skúsenosti nemám, neviem povedať nič užitočné.
kup si radsej poriadny Opel alebo Seat, a nie tieto picoviny co sa ti pokazi kazdych 50 kilometrov a su aj tak suciastky donho drahsie jak cela tvoja izba....
ale chapem, musi to byt krasny pocit ked kazda kurva s IQ 30 zacne pistat pri pohlade na to z coho vystupis -.-
neboj sa, tym nemyslim ze ked si ho kupi rodina, kde obaja pracuju a maju nanho, ze ma cela rodina komplexy -.-
aj ked mas pravdu v tom ,ze su aj taki co si kupia starsi bavorak aby robili dojem a potom su ich plne cintoriny...
najviac ma dostavaju tito ludia co su zaregistrovani 2 dni, v profile datum narodenia 1.1. a zakladaju taketo (viacmenej) provokacne diskusie
@aguri500 5-ťka je o 30 cm dlhšia a 300 kíl ťažšia, výbavu má rovnakú ako 3-jka a 1-dnotka okrem head-up displeja, preto myslím, že je to úplne bežné auto. O 7-dmičke sa už dá povedať, že je to v istom smere vyšší level. Na myschku kašli, evidentne má s nami nejaký úchylný problém
@husky a ty nemachruj, ty kapitalista, na Meďáku sa vozí a komplexy si lieči Určite máš doma zlaté klučky a mramorové sokle
take auto si kup ako vedlajsiu zabavu pri normalnom aute ...
» www.birdz.sk/webka/tomtoylc/...
Coupé chcem ale 100% prípadne padne volba na 2.2hdi
Lebo ked tak andtým premýšlam ta 2.2 bude na bežné jazdenie + poistka bude fajn a ked sa snou bohrám 130kw a nejakých 400nm snej dostanem
@51 moj nazor, nemozem si pomoct... ked vidim tych vygelovanych typkov co vyjdu z takeho auta a potom nahodia ten pohlad "slecny milujte ma som uzasny" tak mam chut zobrat stenu a hodit im ju do ksichtu, neznasam ten typ chlapov nemozem si pomoct...
by the way, tvoj nick zrovna nesvedci o tom co si napisal v poslednej vete
@58 divil by si sa, ale mam nan, a aj tak kydam... -.- proste na mna clovek s autom drahej automobiliky pride ako kreten
...Bit ma nemusite ...Len mi je smiesno z cerstvo 18 rocnych teplosov, kery vytacaju do nepricetnosti automobil starsi, ako oni
(Btw vsetko starsie jak e46 sa mi zda nechutne hranate )
No offense...
preco, neviem, ale na tom ich povyseneckom pohlade, na tej ich chodzi, na tom "moja nechces sa povozit?" ...daco na tom neni v poriadku, nech uz im je cokolvek
a co tu pisem, chlap s drahym autom je namysleny, cize kreten, cize kokot a kokotov nenavidim, dovi bodka, myslite si co chcete
k zvysku neviem co ti povedat, v podstate aj slovnik a rec je to iste, ale tak chapem ze si chcel vytvorit co najdhsiu vetu
a ak sa ti moje nazory nepozdavaju, tak ich necitaj, ja si o tychto ludoch myslim svoje
Ak mu za tieto sedenia platis, navrhoval by som podat ziadost o vratenie penazi ktore si takto, zrejme zbytocne minula.
Ludia maju svoje dovody pre ktore si vyberaju auta a obavam sa, ze iba mizive percento ludi si vybera auto podla toho ako v nom bude vyzerat alebo kolko "jednoduchych" dievcat na to ktore auto zbali.
neboj ja som so svojou psychikou spokojna, a este k veci, nejde len o dovody preco si ludia vyberaju auta (teraz zase skatulkujes ty) ale aj o to, ako ho na uliciach vyuzivaju, a mne to pride ako priama umera cim lepsie auto-tym vyssia rychlost (-tym viac pruserov)
ako som uz povedala, moj nazor, nepaci sa, nezajem
Hlavne, ze sa vyznas, mas objektivny nazor a mas jasno v tom ci Ti vadia pozeri, alebo nejaka rychlost
"tak sa uvedom" nebud trapny prosim ta, ja ti tak isto mozem povedat ze sa uvedom, ale nemam chut sa tu natahovat pre chujoviny nestoji mi to za to vazne
A nie nemam obraz o ludoch a o svete,aky si ty myslis ze mam, ale to je jedno v podstate je to moja vec, povedal si si svoje, ja tiez, dopo
no čo , aké si chceš teda poriadiť ?
ale ja osobne by som ti odporucil feliciu. To je najlepšie auto pre študenta, a diely sú neprekonatelne lacne
- Felicia MPi sú dobre, kup nejaku do 2500, to bude cukríkový stav.
- Zvyšok odlož na benzín, prvé nakúp filtre a olej, aj to rovno vymeň, rovnako sviečky a nezabudni aj na gumy, ak nebudeš mať s prezutím, nalepšie je kupiť disky a gumy, nech nemusiš prezuvať len prehodiš kolečká na jeseň a jar, ušetríš za prezuvanie
Na svojej BMM starej felde viem spraviť 6L v meste. S MPi by sa dalo ísť aj o pol litra dole, čo už je fajn spotreba. Vieš kolko ma stojí nové rameno , dokonca zosilnené ? 25€. A tlmič, monroe - 30€. Ináč povedané, motor kúpiš za dve tri stovky, takže s tisíckou vo vačku sa povozíš dosť dlho, ak sa o svoju starú postaráš, bude ti dobre slúžiť.
mať tvoje peniaze, tak by som bral feliciu, alebo Golf. to su podobne auta
a tie diely niesu take lacne len na feldu su aj iné "ludové autá" megane ,306,406,octavia jednotková ....
opel corsa ,astra, vectra
... ale feldu by nekupoval asi ani ja .. ved treba myslieť aj na bezpečnosť to už radšej to BMW ,Audi alebo golfa a nesmiem zabudnúť na MB ... no u týchto značiek je všetko drahé ... tie nahradné diely servis ... v tom majú výhodu autá ktoré vymenoval v3nty
.... no čo dodať veľa šťastia v kúpe
tak ja by som za feldu asi viac ako 2000 nedal ale tak nieje to zle. No s jeho peniazmi by som asi bral feliciu, alebo golf.
ja mám v papieroch kombinovanu spotrebu 7.1L. To že ty taku spotrebu urobiť nevieš, nezamená že to neviem ja
ja si natankujem za 10€ a prejdem na to 100km, ak sa posnažím aj 110
to je niečo cez 6L na 100. Ale zase jazdím ako dôchodca, decelerujem motorom kde sa lne dá... chce to snahu
Boha ved moj dedo si len tak prdká a tiež neni boha aby sa dostal pod 7 a to chodí 40/60 ... a maximalne 70 :
takžer až taký rovnaký zase nieje. Myslím že je jedno aký je motor, ale záleží na tom ako dlho je v prevádzke. A aj ako sa on stara.
však pozri nemusiš mi veriť, ja som ti len povedal to čo je u mňa realita
uz si sa rozlucil tak co zas jebes tu do mna