Nejaké mestské SUV, malé a šikovné, a podľa možnosti aj bezpečné a odolné a s neobmedzeným rozpočtom by som prihliadala aj na jeho ekologickosť, ale elektronické "auto" nechcem
na svete je toľko krásnych áut, že by som mal problém vybrať svojich najobľúbenejších 10 modelov v každej kategorii ako je napríklad SUV, coupe a podobne...ale jedno viem určite, nebol by to žiadny diesel ...už len spomedzi starej americkej klasiky by som si nevedel vybrať a mal by som tam x jasných favoritov...nie to ešte zo súčasných...najviac, ale žeriem spomínané americké značky a z europskych aje pre mňa strop taký aston martin, maserati, mercedes
Aké no chcel by som Volvo S80 alebo S60 alebo kolko to je... neviem presne... potom sen je tiež Subaru Impreza wrx sti ...krásne modré s krídlom... No a nakoniec Ford pickup čo jazdí v Amerike... to je parádne auto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale páčia sa mi mini coopre, proste malé a rýchle
Alebo
» gomotors.net/pics/Jaguar/jag...
Za toto auto by som bol skutočne ochotný obetovať veľmi veľa.
Chevrolet Bel Air. V tejto mint-green farbe.